axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://www.funny-potato.com/images/lego-low-res/v2/porte-avion-lego.jpg http://www.funny-potato.com/images/lego-low-res/v2/porteavions.jpg http://www.funny-potato.com/images/lego-low-res/v2/porte-avions.jpg http://www.funny-potato.com/images/lego-low-res/v2/avions-bateau.jpg http://www.funny-potato.com/images/lego-low-res/v2/lego.jpg http://www.funny-potato.com/images/lego-low-res/v2/lego-bateau.jpg İnsanın işi gücü ve kız arkadaşı yoksa çok yaratıcı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kız olsam verirdimki ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 açılmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 gemiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oha senmi yaptın dicektim biran hakkaten senmi yaptın? AKLSDJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 işsizlik diye bakmayacaksın abi adam iş yapmış bunu meraklılarına satsa iyi bi para kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 axedice o kadar açık tenli diil :D bi de isveçli diil tamam belki biraz işsiz olabilir de o bile yapamaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 axedice said: İnsanın işi gücü ve kız arkadaşı yoksa çok yaratıcı olabiliyor. herşeyi buna bağlamak gerçekten komik oluyor. birisi emek verir uğraşır mesela, "you get a life" veya "you get a girlfriend" diye saçmalar muhakkak bir başkası. e günde 10 saat işi varsa ve 10 yıldır evliyse gene böyle yaratıcı olamaz mı adam yani? ki var öyleleri, işinin sıkıcı temposundan uzaklaşmak için bir hobi ediniyor, uğraşıyor güzel şeyler yapıyor. sonra günde 24 saat pc başında oturan birisi onu işsiz güçsüz kız arkadaşsızlıkla felan suçluyor. hehehe alakasız trollemeler işte, başka bişi değil yapılanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bone rahat ol arkadaşım :) İşi gücü,kız arkadaşı olan biri kolay kolay böyle bir uğraşa zaman ayıramaz. Ondan bahsetmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ayrıca bunlar net yada dahada kısarsak forum ortamlarında kalıplaşmış laflar fazla takmaya gerek yok. Misal bunu yapan arkadaşım olsa hayranlık duymama rağmen helal lan'dan önce işsizmisin oğlum derim yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bone said: axedice said: İnsanın işi gücü ve kız arkadaşı yoksa çok yaratıcı olabiliyor. herşeyi buna bağlamak gerçekten komik oluyor. birisi emek verir uğraşır mesela, "you get a life" veya "you get a girlfriend" diye saçmalar muhakkak bir başkası. e günde 10 saat işi varsa ve 10 yıldır evliyse gene böyle yaratıcı olamaz mı adam yani? ki var öyleleri, işinin sıkıcı temposundan uzaklaşmak için bir hobi ediniyor, uğraşıyor güzel şeyler yapıyor. sonra günde 24 saat pc başında oturan birisi onu işsiz güçsüz kız arkadaşsızlıkla felan suçluyor. hehehe alakasız trollemeler işte, başka bişi değil yapılanlar... sen niye atarlanıyosun subuti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 günde 10 saat işi olan adamın olamaz gunde 24 saat var evli olmadığını varsayıyorum 14 saat kaldı,iş yorgunlugu vs için 8 saat uyumalı kaldı 6 saat buyuk sehırde olsa minimum bunun 2 saati yolda - aslında 3 te neyse - kaldı 3 saat bunun 2 saatı yemek hazırla yap ye bulasık yıka evı topla kaldı 1 saat ondada sosyal olmaya çalışmaca netten falan hafta sonu eskı arkadasları veya ıs yerınden arkadaslarıyla takılmaca, hafta ıcı cok sıkıldı. Ondan hafta ısı 10 saat ısı olan bı adamın bole bısı yapması ıcın ya asosyal ya da arkadaslarının da bole ısler yapıo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ahahaha bone valla seni düşünerek yazmadım alınma lütfen. Topiğin orjinalindeki geyikti o lol. Cuce said: kız olsam verirdimki ben buna Aynen bunu bi kız yapsa direk tavım ben. İşimin başına dönmem lazım şimdi. K8de 12 dakikalık sıram kalmış ve squig herderlar kendi kendine lvl atlamıyor (ulan kim seçti bu serverı) , siz o arada biraz da Escher legolarının sırrını çözmeye çalışın. Ascending http://homepage.ntlworld.com/andrew.lipson/escher/lego_ascending.jpg Orjinali http://homepage.ntlworld.com/andrew.lipson/escher/ascending.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 incil deki hikayelerin legolarla yapılmışı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Hiç biri bunu geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ciddi emek ister bunlar hicte kücümsenecek seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ya adamın günde 10 saat çalıstıgını nerden biliyosunuz? belki adam günde 10 saat çalısarak 100 günde bitiricek ama simdi günde 2 saat çalısmıs 500 günde bitirmiştir herkes günde 2 saat kendine ayırabiliyo(nerd tayfa olarak en azından ben ayırabiliyorum) yani sonuç olarak adamın günde 10 saat ayırdıgını kafamızdan atmıyalım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 8-17 çalışsan 20-24 arası vakit ayırabilirsin böle zırvalara :P uçak gemisi şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yüzüyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 karada duruyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Suark said: günde 10 saat işi olan adamın olamaz gunde 24 saat var evli olmadığını varsayıyorum 14 saat kaldı,iş yorgunlugu vs için 8 saat uyumalı kaldı 6 saat buyuk sehırde olsa minimum bunun 2 saati yolda - aslında 3 te neyse - kaldı 3 saat bunun 2 saatı yemek hazırla yap ye bulasık yıka evı topla kaldı 1 saat ondada sosyal olmaya çalışmaca netten falan hafta sonu eskı arkadasları veya ıs yerınden arkadaslarıyla takılmaca, hafta ıcı cok sıkıldı. Ondan hafta ısı 10 saat ısı olan bı adamın bole bısı yapması ıcın ya asosyal ya da arkadaslarının da bole ısler yapıo olması lazım ohoo 8 saat uyuyorsa yaşamasın o adam daha iyi. 24'te uyuyup 6'da kalkabilir. Gayet yeterli 6 saatlik uyku iş temposu için. 3 saat yola gerek yok. yavaş yavaş gitse bile 1 saat gidiş 1 saat gelişten uzun olmaz normalde. sosyal olmaca anca netten olur diyorsun ama adam akşam arkadaşlarıyla buluşup yemeğe gidebilir. hem yemek zamanında sosyal olmuş olur. o değil de bir an kendimi sims oyunu planı yapıyormuş gibi hissettim korktum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ya ben böyle adamlara çok özeniyorum be.. adam kendine hobi edinmiş, oturuyor kafa dağıtıyor. en önemlisi ortaya "bir şey" çıkarıyor. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 olm bone ne kastın lan bu kadar senin işin gücün yok zaten bırak iş hayatında sürünenler planlasın bunları :P otur lego yap işte :P /ankarada nerden lego alabilirim ayrıca bilen varmı yau. bayadır aklımda alcam bi set hehe. bide kaç paradır böle toşakları büyük bi set? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 6 saatlik uykuyla işten çıkışta legoyla yapsan yapsan bıçak yapar, katil olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 arcane said: 6 saatlik uykuyla işten çıkışta legoyla yapsan yapsan bıçak yapar, katil olursun. Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar