Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fede said: Dünya sistemini andıran bu oluşum içindeki çarpışmanın şiddetinin büyük olmasından dolayı uzayda geniş tahribatlara yol açmasından korkuluyor. Ben anlamadım ne tahribatı. Hava mı kaçırcak uzay nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bir adet ispermeçet balinası ile bir saksı petunya hayatlarını kaybetmişler, başka tahribat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yörüngeler alt üst olabilir patlayan parçalar bize gelir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Gelsin bizde Bruce Willis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Fly said: yörüngeler alt üst olabilir patlayan parçalar bize gelir vs 300 milyon ışık yılı (9.5 trilyon km.) Uyandırayim, uzay dediğiniz oturma odanızdan biraz daha büyük bir yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Spidee said: Bir adet ispermeçet balinası ile bir saksı petunya hayatlarını kaybetmişler, başka tahribat yok. hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Alexi_Septimus said: Fly said: yörüngeler alt üst olabilir patlayan parçalar bize gelir vs 300 milyon ışık yılı (9.5 trilyon km.) Uyandırayim, uzay dediğiniz oturma odanızdan biraz daha büyük bir yerdir. bizden sonraki nesilleri düşünüyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 by_luke said: :D siteye yeni geldim ama bayagı eglenecegım gıbı gelıyor :D yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bir bilmeyen olarak nefes alma gibi bi derdin olmıycak alıcan yanına bi çanta konserve 10 litre su sürtünmede yok anasını satıyım sal kendini boşluğa jüpiterde kahvaltı neptünde öğle yemeği ye hocam bitti olay... acaba uzaydan net daha mı iyi çeker hani uyduların falan dibinden geçiyosun (evet bi b.k bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Cons said: by_luke said: :D siteye yeni geldim ama bayagı eglenecegım gıbı gelıyor :D yazık lan AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Zararın nereden geldiğini buldum ben: Bilim adamımız gezegenlerin çarpıştığını görince çok heyecanlanıyor, yanlışlıkla teleskopu çeviriyor. Bur yıldıza gelen teleskop abimizin gözünü acıtıyor, o da can havliyle bağırıp refleks olarak geriye zıplıyor milyon dolarlık aletleri devirerek bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Evet öyle oldu ben ordaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bizim ekrem abide ordaydı çarpışma anında bişi oldumu ki haberde alamıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Spidee said: Bir adet ispermeçet balinası ile bir saksı petunya hayatlarını kaybetmişler, başka tahribat yok. Vay çakaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar