Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer veryansın

Apache

Öne çıkan mesajlar

Merhaba oyunu yüklerken bende zorlandım baya dün Ankara Beğendikte buldum 1 tanecik vardı nasıl kaptığımı bilemedim :D gece iftardan sonra 9 da yüklemeye başladım 11 oldu hala yükleyecekti 2-3 kere denedim cd leri tak çıkar vs anca oldu kafayı yiyecektim 2ci cd çalışmıyor sandım 2. dvd istedinde takıldı sandım ama baya uzun bekleyince tamamlandı.Şu an kaç saattir 804 mb upluyor sizdede aynısımı oldu yoksa bir hatamı var!!! 804 mb up normalmidir.??? %50 oldu anca .

War europe sitesinde login yazısını bulamadım ??? site kapalımı sade register var birde europe serverleri açıkmı .Sizler nerde oynuyorsunuz eu damı..

Umarım 1-2 saate up biterde açarız bizde bir char.:P
Sosyal ağlarda paylaş

Acebuke said:
Merhaba oyunu yüklerken bende zorlandım baya dün Ankara Beğendikte buldum 1 tanecik vardı nasıl kaptığımı bilemedim :D gece iftardan sonra 9 da yüklemeye başladım 11 oldu hala yükleyecekti 2-3 kere denedim cd leri tak çıkar vs anca oldu kafayı yiyecektim 2ci cd çalışmıyor sandım 2. dvd istedinde takıldı sandım ama baya uzun bekleyince tamamlandı.Şu an kaç saattir 804 mb upluyor sizdede aynısımı oldu yoksa bir hatamı var!!! 804 mb up normalmidir.??? %50 oldu anca .

War europe sitesinde login yazısını bulamadım ??? site kapalımı sade register var birde europe serverleri açıkmı .Sizler nerde oynuyorsunuz eu damı..

Normal. Aynı sorunları yaşadım.
Sosyal ağlarda paylaş

-467 kişi sıra bekleyip oyuna girdiğinizde sebepsiz yere oyun kapanınca yarattığı coşku
-Public Quest birincisi olup loot almaya giderken karakterin TAHTAYA takılması akabininde stuck basıp oyundan düşmenin inanılmaz sevinci
-Questi bitirip ödülünü almak için npc ye gittiğinde npc nin tıklanamamasının tarifsiz duyguları
-Über süper grafikleri olmayan bir oyunun gereksiz yere bu kadar kasmasının getirdiği sevinç hezeyanları Kelimelerle Anlatılamaz Yaşamak Gerek

...fakat yinede oyun büyük gelecek vaat ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

Acebuke said:

normali o herşey normal olmus ama sen yanlişlik var diye düşünmüssün 2. cd de bişi olmuyo gibi geliyo ama ozmn bişiler acip bişileri düzenliyo ama sen görmüyosun paranoyaklık yapma sakin ol sabret :D
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
eregorn2 said:
bişi sorcam... ben oyunu oynarkene msn açık olsa dahi sesi gelmio...(msnin)

başka her hangi bir uygulama açıkken msn sesi mi gelir ki?

tam ekran film vs. izlesen bile msn sesi gelmemeli...

yoo niye gelmesin gayet gelir..oyununa göre değişir..cs oynarken gelir mesela ama warhammer aoc fln bu tip oyunlarda gelmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

melihd said:
install çok uzun, birde grafikler bilgisayarı fena kasıyor.

son 1-1.5 sene içinde alınmış iyi bir bilgisayar olmalı,

yoksa omg bugged! :))

ehehe şakamı grafik yok ortada be iğrenç grafikler..çift çekirdek çıktığından beri alınan her türlü bilgisayar çok rahat kaldırır.
kodlamada optimizasyon hatası var saçma lagliyo grafik olmamasına rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
benden baska karakter kafalarini seffaf goren var mi?

Ati ekran kartı kullananlarda var bu problem sanırım. Çözümü ise; catalyst control center'dan anti aliasingi, uygulama ayarlarını kullan olarak işaretlemek.

Oyun hakkında ise, şimdilik oyunla ilgili problem yaşamadım. Gayet keyif alarak oynuyorum ancak çok kalabalık sunucu seçtiğiniz için başka sunucuda başladım. Tek şikayetim budur. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...