eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bişi sorcam... ben oyunu oynarkene msn açık olsa dahi sesi gelmio...(msnin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 benim hiç derdim yok. witch hunterım. çatır çutur oynuyorum çılgınlar gibi de eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eregorn2 said: bişi sorcam... ben oyunu oynarkene msn açık olsa dahi sesi gelmio...(msnin) başka her hangi bir uygulama açıkken msn sesi mi gelir ki? tam ekran film vs. izlesen bile msn sesi gelmemeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oyuna bayıldım ilk gün, tek şikayetim PQ'larda tankımızın olmaması. sınıfların çıkarılması çok baltalamış en azından DE'leri, muhtemelen empire da öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Sam, Greenskin chapterlarına gelirsen baya baya tank var burda PQlar cok kek oluyor. Black orc sayısı bayagı iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bilgisayarım oyunu kaldırmıyor huleyn.. bence mythic'in programlama hatası bu. mythic, sen haksızsın. seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oyun gereksiz kastırcak şekılde hazırlanmış. belkide öyle gerekiyodur diğcem ama... gerekmesin yau banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acebuke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Merhaba oyunu yüklerken bende zorlandım baya dün Ankara Beğendikte buldum 1 tanecik vardı nasıl kaptığımı bilemedim :D gece iftardan sonra 9 da yüklemeye başladım 11 oldu hala yükleyecekti 2-3 kere denedim cd leri tak çıkar vs anca oldu kafayı yiyecektim 2ci cd çalışmıyor sandım 2. dvd istedinde takıldı sandım ama baya uzun bekleyince tamamlandı.Şu an kaç saattir 804 mb upluyor sizdede aynısımı oldu yoksa bir hatamı var!!! 804 mb up normalmidir.??? %50 oldu anca . War europe sitesinde login yazısını bulamadım ??? site kapalımı sade register var birde europe serverleri açıkmı .Sizler nerde oynuyorsunuz eu damı.. Umarım 1-2 saate up biterde açarız bizde bir char.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pq'da birinci oldum, 400 bonus verdi attığım zar ise 1 bir. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Acebuke said: Merhaba oyunu yüklerken bende zorlandım baya dün Ankara Beğendikte buldum 1 tanecik vardı nasıl kaptığımı bilemedim :D gece iftardan sonra 9 da yüklemeye başladım 11 oldu hala yükleyecekti 2-3 kere denedim cd leri tak çıkar vs anca oldu kafayı yiyecektim 2ci cd çalışmıyor sandım 2. dvd istedinde takıldı sandım ama baya uzun bekleyince tamamlandı.Şu an kaç saattir 804 mb upluyor sizdede aynısımı oldu yoksa bir hatamı var!!! 804 mb up normalmidir.??? %50 oldu anca . War europe sitesinde login yazısını bulamadım ??? site kapalımı sade register var birde europe serverleri açıkmı .Sizler nerde oynuyorsunuz eu damı.. Umarım 1-2 saate up biterde açarız bizde bir char.:P Normal. Aynı sorunları yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fly said: pq'da birinci oldum, 400 bonus verdi attığım zar ise 1 bir. : ahhaaha demek ki iyi dps yapan değil zar tutan karakter lazım bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 -467 kişi sıra bekleyip oyuna girdiğinizde sebepsiz yere oyun kapanınca yarattığı coşku -Public Quest birincisi olup loot almaya giderken karakterin TAHTAYA takılması akabininde stuck basıp oyundan düşmenin inanılmaz sevinci -Questi bitirip ödülünü almak için npc ye gittiğinde npc nin tıklanamamasının tarifsiz duyguları -Über süper grafikleri olmayan bir oyunun gereksiz yere bu kadar kasmasının getirdiği sevinç hezeyanları Kelimelerle Anlatılamaz Yaşamak Gerek ...fakat yinede oyun büyük gelecek vaat ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Abdest FTW Mum_Chamber said: Fly said: pq'da birinci oldum, 400 bonus verdi attığım zar ise 1 bir. : ahhaaha demek ki iyi dps yapan değil zar tutan karakter lazım bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dreagloth said: eregorn2 said: bişi sorcam... ben oyunu oynarkene msn açık olsa dahi sesi gelmio...(msnin) başka her hangi bir uygulama açıkken msn sesi mi gelir ki? tam ekran film vs. izlesen bile msn sesi gelmemeli... kardeşiminkinde gelio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 install çok uzun, birde grafikler bilgisayarı fena kasıyor. son 1-1.5 sene içinde alınmış iyi bir bilgisayar olmalı, yoksa omg bugged! :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 HEAL ATIN ULAAAN BAYRAKLIYA DALIN ULAAAAN TANKA DALMAYIN ULAAN AFK OLMAYIN ULAAAAAAN bir marauder için sıradan bir senaryo günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 DadashNik0F said: HEAL ATIN ULAAAN BAYRAKLIYA DALIN ULAAAAN TANKA DALMAYIN ULAAN AFK OLMAYIN ULAAAAAAN bir marauder için sıradan bir senaryo günü. benim içinde aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Acebuke said: Merhaba oyunu yüklerken bende zorlandım baya dün Ankara Beğendikte buldum 1 tanecik vardı nasıl kaptığımı bilemedim :D gece iftardan sonra 9 da yüklemeye başladım 11 oldu hala yükleyecekti 2-3 kere denedim cd leri tak çıkar vs anca oldu kafayı yiyecektim 2ci cd çalışmıyor sandım 2. dvd istedinde takıldı sandım ama baya uzun bekleyince tamamlandı.Şu an kaç saattir 804 mb upluyor sizdede aynısımı oldu yoksa bir hatamı var!!! 804 mb up normalmidir.??? %50 oldu anca . War europe sitesinde login yazısını bulamadım ??? site kapalımı sade register var birde europe serverleri açıkmı .Sizler nerde oynuyorsunuz eu damı.. Umarım 1-2 saate up biterde açarız bizde bir char.:P normali o herşey normal olmus ama sen yanlişlik var diye düşünmüssün 2. cd de bişi olmuyo gibi geliyo ama ozmn bişiler acip bişileri düzenliyo ama sen görmüyosun paranoyaklık yapma sakin ol sabret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dreagloth said: eregorn2 said: bişi sorcam... ben oyunu oynarkene msn açık olsa dahi sesi gelmio...(msnin) başka her hangi bir uygulama açıkken msn sesi mi gelir ki? tam ekran film vs. izlesen bile msn sesi gelmemeli... yoo niye gelmesin gayet gelir..oyununa göre değişir..cs oynarken gelir mesela ama warhammer aoc fln bu tip oyunlarda gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 melihd said: install çok uzun, birde grafikler bilgisayarı fena kasıyor. son 1-1.5 sene içinde alınmış iyi bir bilgisayar olmalı, yoksa omg bugged! :)) ehehe şakamı grafik yok ortada be iğrenç grafikler..çift çekirdek çıktığından beri alınan her türlü bilgisayar çok rahat kaldırır. kodlamada optimizasyon hatası var saçma lagliyo grafik olmamasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abi sırada beklerken karakteri hızlıca çevirince bi yorulma ekefti koymuşlar daha kötüsü olamaz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 axe bite'deyim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sıra beklerken seyretmek için dizim kalmadı!!11 mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Niege Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aquila said: benden baska karakter kafalarini seffaf goren var mi? Ati ekran kartı kullananlarda var bu problem sanırım. Çözümü ise; catalyst control center'dan anti aliasingi, uygulama ayarlarını kullan olarak işaretlemek. Oyun hakkında ise, şimdilik oyunla ilgili problem yaşamadım. Gayet keyif alarak oynuyorum ancak çok kalabalık sunucu seçtiğiniz için başka sunucuda başladım. Tek şikayetim budur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Cast barı - Cast ve cast bitimi animasyonu - cast ın etkisi 3 ününde alakasız olması canımı yakıyor :P. 3sn lik castı yaprken birisi vurursa herşey sapıtıyor. Cast bar tamamlanmıyor. Animasyon yapmisim gibi gösteriyor. Ama sonuç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar