MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ya bizimkiler ikitane yavru ördek almışlar susmuyo bu hayvanlar ya.Viyk viyk viyk 2 gündür kafamı ütülüyolar. Bi tek susturmanın çaresi olarak uyutmayı buldum ama herzaman da uyuyamaz ki bu hayvanlar. hele biri var yaklaşık 1 metrelik seleden yukarı atlamaya çalışıyo. sinirimi bozdular iki gündür. ha bide unutmadan bunlara yemlerini suyla karıştırarak mı vereyim karıştırmadan mı?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla allah sabır versin...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Karanlık bir kutuya koyarsan susarlar.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben 3 ay boyunca ördek besledim kutuya koymadan hemde tamamen serbestti nasılmı git aynanın karşısına koy ördekleri:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 En azından 1 ördek olunca işe yarıyor:) ayna susturuyo çok güzel 2 olunca bilemem[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ehueheuheuh buda iyi yaww walla ördek ha entresan be abi hadi kedi köpek falan eyvballah ördek ne bilem evde ? ....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben sevmem öyle hayvanları uğraşılmıyor.Babam 2civciv almıştı bi kere küçük bi kuzenım vardı ben top oynamaya çıktım dışarıya bu benım odada duran civcivlerin birini poşete koymuş sıkıp öldürmüş diğerininde üstüne oturmuş. Şimdi 10 yaşında kavga etmediği adam yok manyak kimse çektiyse...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Çok sıkıcı o hayvanlar vallahi uğraşılmaz. Allah sabır versin şirinlerdir ama kafayı resmen .......[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ev tek katlı lojmanda oturuyoruz ve bahçemiz de olduğu için havyan bi yere kadar izni var[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hehe süper hayvandır ördek ;) tek olunca,birde burcuna-davranışlarına göre :P - evde nereye gitsen seni takip eder...Ayna olayı yarar Chem in dediği gibi.. Nede olsa ördekde bir kuş :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bagırıoyr falan ama cok sevımldırı buyucne arkandan gezerler guzel bsırıey[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eskiden de vardı ördeklerimiz ilk geldiklerinde bu kadar bağırmıyolardı. Sonra eve bi gün eve geldim bakıyorum ördekler yok sordum ne oldular diye annem dedi bi çiftliğe gönderdik onları diye. 10 gün sonra portakalllı ördek olduklarını duymuştum neredeyse ağlayacaktım üzüntüden.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Portakallı ördek,pekinin para birimi :P Dğer kaybetmezler yani Levie ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: blackchaos, 23 Nisan 2004 15:59 tarihinde demiş ki: ben sevmem öyle hayvanları uğraşılmıyor.Babam 2civciv almıştı bi kere küçük bi kuzenım vardı ben top oynamaya çıktım dışarıya bu benım odada duran civcivlerin birini poşete koymuş sıkıp öldürmüş diğerininde üstüne oturmuş. oha benim öyle kuzenim olcak kuzen demem öldürürm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yemi suyla karıştırıp ver. belki bi tanesi büyüynce donald duck gibi ünlü olur, sen de "hey gidi hey ben bunun civcivliini bilirim" diye hava atarsın :-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 off be kardesım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya ben avucumla kafalarını kapatırdım uykuya dalarlardı böle düşerlerdi yere sonra uyanırlardı ama öle yap :P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 çok sıkmıcaksın tabi sadece karanlık yapacaksın karanlık olunca uykuya dalıyolar çünkü[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: blackchaos, 23 Nisan 2004 15:59 tarihinde demiş ki: ben sevmem öyle hayvanları uğraşılmıyor.Babam 2civciv almıştı bi kere küçük bi kuzenım vardı ben top oynamaya çıktım dışarıya bu benım odada duran civcivlerin birini poşete koymuş sıkıp öldürmüş diğerininde üstüne oturmuş. konuşup anlaşmak.. bir yere kadar, bazıları beş parmaktan anlıyor.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evet arkadaşlar chemical sonunda bi işe yaradı ve aynayla sustular. Chemical kardeşimize ve diğer yardım edenlere teşekkürler ediyoruz.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 suyla karıştırmadan ver benim yazın 2 tane vardı ördek valla sorun olmuyordu gündüz bahçeye atıyorduk tabi yazlıkta gecede uyuma zamanları geldiğini anlıyorlar böyle kapalı biryere koyuyorduk karanlık oluyordu herkez yatınca bunlarda yatıyor.. uyutmak için evinizin en sessiz ve karanlık köşesine koyarsan uyurlar sanırım :) bence sev onları tadını çıkar...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla doğruyu söylemek gerekirse ayırınca daha çok viyaklıyolar. İşin komik yanı hayvanlar birbirlerine düşman gibiler. gagalayıp duruyorlar birbirlerini. ama gel gör ki yanyana yatmadan uyumuyorlar. çok komikler görmeniz gerek.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 dedim işte ayna olayı şahane:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla ben almadım annemler almışlar.Önceden de baktık diye almışlar.Açıkçası pek şikayetim yok. Komik bi karşılaşmaydı. annem eve elinde kese kağıdıyla geldi baktım aaa iyiyi çerez almışın dedim ve elimi attım içine. Tabi haliyse haass... diyip elimi geri çekmem bir oldu:)[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Chemical, 23 Nisan 2004 22:24 tarihinde demiş ki: dedim işte ayna olayı şahane:) sana da bi ayna lazım. ben alcam sen bak bak dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar