Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Ördek Viyaklaması???

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Ya bizimkiler ikitane yavru ördek almışlar susmuyo bu hayvanlar ya.Viyk viyk viyk 2 gündür kafamı ütülüyolar. Bi tek susturmanın çaresi olarak uyutmayı buldum ama herzaman da uyuyamaz ki bu hayvanlar. hele biri var yaklaşık 1 metrelik seleden yukarı atlamaya çalışıyo. sinirimi bozdular iki gündür.
ha bide unutmadan bunlara yemlerini suyla karıştırarak mı vereyim karıştırmadan mı?[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

ben 3 ay boyunca ördek besledim
kutuya koymadan hemde
tamamen serbestti
nasılmı
git aynanın karşısına koy ördekleri:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

En azından 1 ördek olunca işe yarıyor:)
ayna susturuyo çok güzel
2 olunca bilemem[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevmem öyle hayvanları uğraşılmıyor.Babam 2civciv almıştı bi kere küçük bi kuzenım vardı ben top oynamaya çıktım dışarıya bu benım odada duran civcivlerin birini poşete koymuş sıkıp öldürmüş
diğerininde üstüne oturmuş.

Şimdi 10 yaşında kavga etmediği adam yok manyak kimse çektiyse...[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

hehe
süper hayvandır ördek ;)
tek olunca,birde burcuna-davranışlarına göre :P - evde nereye gitsen seni takip eder...Ayna olayı yarar Chem in dediği gibi..
Nede olsa ördekde bir kuş :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden de vardı ördeklerimiz ilk geldiklerinde bu kadar bağırmıyolardı. Sonra eve bi gün eve geldim bakıyorum ördekler yok sordum ne oldular diye annem dedi bi çiftliğe gönderdik onları diye. 10 gün sonra portakalllı ördek olduklarını duymuştum neredeyse ağlayacaktım üzüntüden.[signature][hline]I am a vision, I am justice
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 23 Nisan 2004 15:59 tarihinde demiş ki:
ben sevmem öyle hayvanları uğraşılmıyor.Babam 2civciv almıştı bi kere küçük bi kuzenım vardı ben top oynamaya çıktım dışarıya bu benım odada duran civcivlerin birini poşete koymuş sıkıp öldürmüş
oha benim öyle kuzenim olcak kuzen demem öldürürm
Sosyal ağlarda paylaş

yemi suyla karıştırıp ver. belki bi tanesi büyüynce donald duck gibi ünlü olur, sen de "hey gidi hey ben bunun civcivliini bilirim" diye hava atarsın :-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 23 Nisan 2004 15:59 tarihinde demiş ki:

konuşup anlaşmak..

bir yere kadar, bazıları beş parmaktan anlıyor.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar chemical sonunda bi işe yaradı ve aynayla sustular. Chemical kardeşimize ve diğer yardım edenlere teşekkürler ediyoruz.[signature][hline]I am a vision, I am justice
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
suyla karıştırmadan ver benim yazın 2 tane vardı ördek valla sorun olmuyordu gündüz bahçeye atıyorduk tabi yazlıkta gecede uyuma zamanları geldiğini anlıyorlar böyle kapalı biryere koyuyorduk karanlık oluyordu herkez yatınca bunlarda yatıyor..
uyutmak için evinizin en sessiz ve karanlık köşesine koyarsan uyurlar sanırım :)
bence sev onları tadını çıkar...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

valla doğruyu söylemek gerekirse ayırınca daha çok viyaklıyolar. İşin komik yanı hayvanlar birbirlerine düşman gibiler. gagalayıp duruyorlar birbirlerini. ama gel gör ki yanyana yatmadan uyumuyorlar. çok komikler görmeniz gerek.[signature][hline]I am a vision, I am justice
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

dedim işte ayna olayı şahane:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben almadım annemler almışlar.Önceden de baktık diye almışlar.Açıkçası pek şikayetim yok.
Komik bi karşılaşmaydı. annem eve elinde kese kağıdıyla geldi baktım aaa iyiyi çerez almışın dedim ve elimi attım içine. Tabi haliyse haass... diyip elimi geri çekmem bir oldu:)[signature][hline]I am a vision, I am justice
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...