cenx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 http://www.stargazete.com/yazar.asp?yazarID=51 bunu okuyup goruslerinizi bildirirmisiniz? bence son zamanlarda basımızda olan belaların sebebini acıklayan guzel bir yazı olmus... yazıdaki konuda gecen chp erine dier partileride koyun oyle okuyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 TRT'de izledim adamin konusmasini.. yazi çok benziyor adamin konusmasina.. Adamin siyasete girip çikmasi benim derdim degil.. ancak ortada su gercek var: Yasar Nuri Öztürk çok dogru konusan biri.. Ve orda da çikip dobra dobra konustu.. 1- CHP, muhalefet yapmiyor. Evet yapmiyor. Adam simdi de AKP'le anlasma yoluna gidiyor, onun suyuna gidiyor.. Ya AKP'den önce ne biçim iktidar-muhalefet olurdu.. Ama CHP simdi yapmiyor. Belki de yapamiyor. 2- Ülkemiz ve insanımız, ‘Allah ve din varsa laikliğe, Atatürk ilkelerine ve çağdaşlığa ihtiyaç yoktur’ diyen dinci siyasetlerle, ‘Atatürk ve laiklik varsa dine-imana ihtiyaç yoktur’ demeye getiren ‘çarpık laiklik siyasetleri’ arasında sıkışıp kalmıştır Bence hakli da. iki kesim de bagnaz. ülkenin gelisimini engelliyor bu iki kesimin çarpismasi. 3- ‘Atatürk’ün partisi’ söyleminin, Atatürk’ü yıpratıcı bir slogana dönüştürülmesi Bunu da söyledi konusmasinda.. evet bu konuda da çok hakli. Herkes CHP Atatürk'ün partisi diyor. CHP böyle böyle devam ediyor. Ama basinda Atatürk yok partinin. Sadece Atatürk'ün KURDUGU parti olabilir.. ------------- adamin konusmasinin tam metnini bulup okumak lazim.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Nisan 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ATATÜRK'ün partisi demeye ne kadar layık bir parti şu an acaba (özellikle başındaki insan varken) ATATÜRK' ün kurduğu parti doğru bir yaklaşım. ayrıca laikliği yanlış anlayan kesimide çok kısa bir şekilde dile getirmiş. doğru söylemiş.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ataturk' un partisi olan CHP 1980 ihtilalinden sonra kapanmıştır. Şu anki CHPnin aynı ismi kullanmasının dışında o partiyle hiç bir ilişkisi yoktur. Deniz Baykal' ın da tartışmalarında Atatürk' ün partisiyiz diyerek CHPye atılan her lafı sanki Atatürk' e küfrediliyormuşcasına çevirmesine de acayip uyuz oluyorum ama Allahtan halk artık bu numaraları yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 cumhuriyet kimin gazetesi ki yazılanlar onun onayının dışında olabilsin.. yaşar nuri çok yanlış yaptı, paşa paşa kendi konusuyla uğraşmak varken yok yere kredibilitesini düşürdü. kafasına şimdi mi dank etmiş.. chp'nin akp'den öte bir siyaset anlayışı var mı ki muhalefet yapabilsin? gayet de cıırtlak bir muhalefet yapıyor incir çekirdeğini doldurmayacak konularda bile kendini komik duruma düşürme pahasına.. ha ayrıyetten "politika konuşulmasın" derim ama böyle ağır toplar yorum yapınca da iki laf etmezsem olmaz, yine de "politika konuşulmasın" diyerek kendimle ters düşeyim.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 CHP ataturk un partısı demeyı bırakın ataturk e en buyuk ıhanetı yapan partıdır paralardan ataturk un resmını cıkarıp ısmet ınonu yu koyan partıde CHP dır CHP ataturk un kurdugu cızgıden cok ayrıldı emınım ataturk bugun yasasaydı CHP yı kendı elıyle kapatırdı en buyuk ıhanetlerı yapan partı CHP dır merak edenlere turksolu nun cıkardıgı Kuva-i Milliye ile Ataturkculuk kıtabını onerırım orda anlatır ataturk un bır lıderden ınsanları yonetıcek bır ıkona nasıl donusturuldugu ataturk u kendılerıne gore yorumlayıp bıze yutturdular ve her konuda ataturk boyle soyle dıye yalan soyleyıp bızı kaldırdılar ve ataturk u resmen tabuları koruyan bır gardıyan halıne getırdıler bazı seylerı degıstırmemek ıcın ataturk un ısmını kullandılar ve halkı ataturkten soguttular halka gore ataturk bır tabu oldu dokunulmaması gereken oysa unuttu halkımız ataturk un nasıl bır devrımcı oldugunu bu ulkedekı butun tabuları yıkan bır ınsan oldugunu eskı dokunulmaz denen seylerı kaldırıp yerlerıne yenılerını getırdıgını en basıtı Ataturk ıstıyormuş dıye avrupa bırlıgıne sokmaya calısıyorlar bızı Ataturk yasasaydı degıl muracat ı Avrupa bırlıgını reddederdı cunkı o omru boyunca emperyalıstlerle savaşmıştı kendını onların kucagına atıp dılınden ve kulturunden vazgecmezdı ataturk Muhasır Medenıyetler sevıyesıne gelmelıyız dedı batılı medenıyetler demedı o donem batı ılerıydı onları ornek aldı ama bu demek degılkı here zaman batıyı ornek alın bugun japonya bence batıdan daha medenı bır ulke Partılerın Ataturk u bır arac degılde bır amac olarak kullanması lazım artık yoksa boyle belebelebele bırbırımızı yemeye devam edıcez mılletce[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Sam, 21 Nisan 2004 06:00 tarihinde demiş ki: yine de "politika konuşulmasın" diyerek kendimle ters düşeyim.. apolitik özal tosuncuğu...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elgard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yazılanların hepsini okumadım yasar nurinin bir cok gorusune katılıyorum ama su bi gercek eğer yasar nuri kendisini gercekten aydın olarak goruosa laikliği sonuna kadar savunuyorsa siyasete girmemeliydi cunku kendisi ilahiyat uzerine ihtisas yapmıstır yani bu acıdan yaptıkları ile dusundukleri tamamen ters dusuyor deniz baykala gelince akp den farkı yok akp dini kullanı oy istio deniz baykal Atatürk'ün partisiyiz diyor oy istiyor butun siyasetciler tartısılamaz olan dusunceleri istismar ediyor bence al birini vur otekine boş iş siyaset bu konuda yazı yazarken parmaklarınızın yorulduğuna bile değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 parmaklarını yorduğuna değmez be elgard.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 iyi demişin horas.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elgard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 düzeltiyorum apolitik özal genci lafını yiyen bendim Sam değil, ama tabii Sam de nasibini almıştır o söylevlerden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hepimiz biraz apolitik özal tosuncuğu değil miyiz?[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 e bana yobaz diyen de oldu, apolitik dombililik o kadar da kötü sayılmaz.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 cumhuriyet solcu bir gazete deilmi? arka sayfasında ust kosedeki manken fotografları ve yarım sayfa hsbc bank reklamı biraz zıt düsmemişmi sizce? cumhuriyet in guvenirliliğine diceim yok ama oda yoldan saptı diye dusunuyorum. ha kose yazarlarına laf yok. apolitik olmak iyi bir sey deil bence sonucta bu ulkenin geleceği sizsiniz siz boyle apolitik olmaya devam ederseniz kıbrıstan sonra yarın oburgun hatayı falanda elimizden alır bu serefsizler. susma sustukca sıra sana gelicek! diye bosunamı o kadar yırttık kendimizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben işini gucunu politika bağla demiyorum (sende öyle anlamamışsında belki yanlış anlamışsındır diye söyledim :)) ama herkesin bir fikri olmalı bu cumhuriyeti (cumhur!) başımıza gelen adamlara bırakırsak daha çook demireller çillerler erbakanlar öper bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 o konuda sana kesinlikle katılıyorum kuru gürültü diyosun dooru siyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Cevap yazmayacağım, cevap yazmayacağım, cevap yazmayacağım... Yazmadan da olmuyor ki. Çok sevgili Özal Çağının kendisini apolitik zanneden ama deli gibi politik olan çocukları, sizin bu politikaya karışmamak dediğiniz şeyinde bir politika ve siyasi tercih olduğunu ne zaman göreceksiniz cidden merak edyorum. Genel olarak dayatılan ve siyaseti halkın dışına itip elit bir kitlenin (ne derece elit oldukları tartışılır) tekeline bırakmak üzerine kurulmuş, kurdukları birbirinin kopyası partilerden birisini seçmeye zorlayan bu siyasi görüşün çok azimli birer bayrak sallayıcısı, propagandacısı olduğunuzu ne zaman göreceksiniz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bu ne bir hobi nede bilim, yaşamın ta kendisi. Ve çok daha önemlisi hayatında o kadar çok şeyi değiştrdii ki... Sorun bu hayatındaki değişimlerin sana günün şartları diye birileri tarafından dayatılıp hiç sorgulamadan kabul ediyor olman. Bu öyle başarılı bir siyaset ki kendisini belli etmeden derinden çalışıp herşeyi istediği gibi şekilendiriyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Özür diliyorum ama durup duruken benim adımı geçirip bana laf atan kişi sendin bu başlıkta hatırlatmak isterim. Ondan sonra benden uzak dur yeter demek ne derece mantıklı anlayamadım. Birisinin senden uzak durmasını istiyorsan bunu ona sataşmayarak belli etmek bana daha bir mantıklı geliyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 siradan alim yasar nuri öztürk! (düz manasinda) partiye girerken oy kaybettirdi çikarken daha fazla oy kaybettirdi. girerken kendine taraftar kaybettirdi çikarken daha çok kaybettirdi. adam terminatör gibi. garibim chp de aklinca dindar kesimin oylarini çekebilecekti. neyine senin siradan alim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar