Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abooo!!!! teknolojiye bak!!!!

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

abi hani kötü tarafını söylemek gibi olmasın oldukça gerçekçi hakikatende ama mesela image metrics in açılışındaki videoya bakın, kadının dudağı animasyonunkinden daha geniş mesela, ve yanaklarıda daha dolgun olmalıymış. bunun bi sonraki adımı dokular ve gölgeleri mümkün olduğunca geliştirmek, makyajlı gibi görünmesinin sebebi de bu, gözün altındaki morluklar yok mesela, normalde kadının dudağı gayet rujsuz ve parlatıcısız olsa da animasyonda öyle görünmüyor. kaş yapısı tamamen farklı ona hiç değinmiyorum bile. yani aslında anladığım kadarıyla ohalık durum gerçekçi olması değil, bunu yaparken geçmişe nazaran daha ekonomik(genel anlamda) bi yöntem kullanmaları ve üstünde daha çok oynamaya izin vermesi, motion capture la çekilen animasyonlar için oldukça kullanışlı olucaktır sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi image metrics olayını anladık diyelim de,
http://www.image-metrics.com/videos/331
bu videodaki emily'i cgi olarak modellemek tam oha'lık bir olay.
image metrics'te anladığım, cgi yaratılmış bir karakterin mimiklerini felan aktörün mimiklerine göre ayarlıyorlar. tamam aferin güzelmiş.
ama esas olay cgi karakterin kalitesinde bitiyor anladığım kadarıyla ki bu videodaki emily'i nasıl yapmışlar hayret ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız var ya, online oyun oynarken webcam'e çekilen yüzümüzü oyundaki avatara gerçek zamanlı böyle yansıtsa mükemmel olur diye düşünmeden edemedim demin. :)

gösterdiğim kişilerden birisi ana sayfadaki videoda gerçek olanı sahte sandı ben söyleyene kadar, biraz uzaktan bakıyordu gerçi :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...