Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi gayet gerçekçi, yani tam adını koyamadığım bişeyler var tabii ama, sanki makyajı fazla kaçmış hollywood ünlüsü gibi duruyo. ya da tam tersi şekilde, kötü bi olay sonra makyajsız demeç veren türk ünlüsüne benziyo kız. ama gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi hani kötü tarafını söylemek gibi olmasın oldukça gerçekçi hakikatende ama mesela image metrics in açılışındaki videoya bakın, kadının dudağı animasyonunkinden daha geniş mesela, ve yanaklarıda daha dolgun olmalıymış. bunun bi sonraki adımı dokular ve gölgeleri mümkün olduğunca geliştirmek, makyajlı gibi görünmesinin sebebi de bu, gözün altındaki morluklar yok mesela, normalde kadının dudağı gayet rujsuz ve parlatıcısız olsa da animasyonda öyle görünmüyor. kaş yapısı tamamen farklı ona hiç değinmiyorum bile. yani aslında anladığım kadarıyla ohalık durum gerçekçi olması değil, bunu yaparken geçmişe nazaran daha ekonomik(genel anlamda) bi yöntem kullanmaları ve üstünde daha çok oynamaya izin vermesi, motion capture la çekilen animasyonlar için oldukça kullanışlı olucaktır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hadi image metrics olayını anladık diyelim de, http://www.image-metrics.com/videos/331 bu videodaki emily'i cgi olarak modellemek tam oha'lık bir olay. image metrics'te anladığım, cgi yaratılmış bir karakterin mimiklerini felan aktörün mimiklerine göre ayarlıyorlar. tamam aferin güzelmiş. ama esas olay cgi karakterin kalitesinde bitiyor anladığım kadarıyla ki bu videodaki emily'i nasıl yapmışlar hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oha, yuh harbiden. uncanny valley'i aşmışlar gibi gerçekten de. :) yok zaten dikkatli seyredince belli oluyor ama onun dışında cidden gerçek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 fatoşhop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dudaklardan fail veriyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ama elbise saclar ve kaslar cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok iyi ama lan. dediğiniz gibi gözlerde biraz sorun var gibi ama birisi gösterse bakın lan kadına ne diyo falan gibisinden dinlerim bayaa gerçekmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 adamlar 2020'ye kadar zaman vermiş işte zaten, 12 yıla onlar da anlaşılmaz herhalde. 1996'tan bugüne ne kadar değiştiği düşünülürse hak verdim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ohş. siber karı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ne katmışlar capture motion'ının üstüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 motion capture yok, oyuncuyu videoya çekip onu işliyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 e onun adına motion capture zaten.. diğer video2yu izledim, baya temiz arkarıyomuş cidden, ama emily'i icin cok öle diyemiycem. tabi animasyon gerceği aktarmakla bitmiyor ne mulutki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bone said: http://www.image-metrics.com/videos/331 yok artık Carl Friedrich Gauss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 işte 2020de bu derecede grafiklere sahip olduktan sonra 2050 falanda 24h/d mmorpg takılırız, bildiğin matrix işte.. sonra yakay zekada gelişir onlar bizi tıkar içine falan filan.. ben inanıyom buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yalnız var ya, online oyun oynarken webcam'e çekilen yüzümüzü oyundaki avatara gerçek zamanlı böyle yansıtsa mükemmel olur diye düşünmeden edemedim demin. :) gösterdiğim kişilerden birisi ana sayfadaki videoda gerçek olanı sahte sandı ben söyleyene kadar, biraz uzaktan bakıyordu gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Apache said: on yıl sonraki teknolojide bununla sex yapacagız oo gençler hormon koşturmuşsunuz yine. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sam said: yalnız var ya, online oyun oynarken webcam'e çekilen yüzümüzü oyundaki avatara gerçek zamanlı böyle yansıtsa mükemmel olur diye düşünmeden edemedim demin. :) aklıma nedense direk wow da küfreden türkler geldi..aslında çok güzel bir fikir ama aklıma ilk o geldi..of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ne yapılırsa yapılsın, "hayal gücü" geçilemez. Çok önemli gelişme değil, sabahları benim yerime kalkıcak model yapılmayana dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 razzRaziel said: işte 2020de bu derecede grafiklere sahip olduktan sonra 2050 falanda 24h/d mmorpg takılırız, bildiğin matrix işte.. sonra yakay zekada gelişir onlar bizi tıkar içine falan filan.. ben inanıyom buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 illusion in bu teknolojiyi alip sexy beach ve diğer tüm oyunlara entegre etmesi dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar