Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara ve stres...

Masteis

Öne çıkan mesajlar

9. günümdü bugün, en çok zorlandığım gün oldu. Kız arkadaşımla beraber bırakmıştık 9 gün önce ve o günden beri arkadaşlarımın yanına gitmemiştim. Bugün bikaç kişi kahve falan içtik, yanımda 3 kişi birden sigara yakınca çok fena zorlandım, dayanamayacak gibi oldum ama tuttum kendimi, geçti şimdi. Zorlamaya başladı yani, sonradan daha zorluyo demişlerdi hakikaten öyleymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bıraktıktan sonra insanın eli bi boş kalıyor eğer kararlı değilseniz çok zorlu bi dönemeç sigarayı bırakmak.ben hayatımın degisim noktasında bırakmıstım o yuzden rahat oldu boyle hayatınızın degistigi donemlerde bırakmayı deneyin.yoksa en az yüz kere okul zamanı bırakmaya calısıp bırakamamıstım normal rutin yasam sırasında olmuyor bırakma isi.bırakanlarada tebrikler artık apayrı bi yasamınız oluyor cok daha dinc.
Sosyal ağlarda paylaş

sigara off kötü lanet bişi.3 ay öncesine kadar günde 1-2 paket içime çekereketen içerdim.sonra bırakmaya karar verdim.ilk önce azalttım sonra yemeklerden sonra içmeye başladım sonrada sadece ortam olduğunda(çok yakın arkadaşlar vs)birkaç tane içtim.yaklaşık 3 ay öncede tamamen bırakmaya karar verdim.şimdi hiç canım istemiyor.çok sıkıldığım anlar oluyor.öfkeli anlarım oluyor.ama sigara içmek istemiyorum.bence çok kasmadan kendini sıkmadan bırakmayı denersen başarı elde edersin inşallah.yani çok mu sıkıldın çok mu öfkelendin bi tane yak fakat bitirmeden söndür.başka da yakma o sana yetecektir emin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
sağlık ne ya hepimiz ölcez

Zaten öyle bi nickden başka bi mesaj beklemek aptallık olurdu.

Sen hayatını bildiğin gibi yaşa bizde bildiğimiz gibi yaşıyalım,bakalım kim bi yatakta yalnız sürünürken diğeri kucağında torunlarıyla geziyo olucak.Cappito?
Sosyal ağlarda paylaş

tabi tabi öyledir:D

çok tanıdığım sağlıklı insan tık diye gitti genç yaşında ne sigara ne alkolü vardı. ama hala sigara alkol kullanıp demir gibi yaşayan yaşı 50 nin 60 ın üstünde tanıdıklarım var. yani öyle senin torunlarına geziceni benim sürünücemi kimse garanti edemez olucana varır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...