kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mesela yeni kalktım şimdi ağzıma daha bi lokma bile almadan yaktım oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 uyandıktan hemen sonra içmek ayrı bi zevk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Kermit'e bak ya ahahahha... Adam sigara içmeyeni de başlatır sigaraya. Hiç başlamamak lazım , başladıktan sonra çok zor. ama şevkiniz kırılmasın , benim babam 25 sene sigara içip bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 içiyodur o gizliden tuvalette filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Xaenin said: Ben severek bıraktım. Öyle de oluyor, zorlanıyor ama oluyor. Olunca da tekrar başlayası zor gelir insanın. Hoş daha 6. günümün sonundayım, bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 RÜZGAAAAR DUMANINI KUCAĞINA ALSAAA DAĞLARI TEPELERİ AŞSAAAA CİĞERİMEEE ULAAAŞSAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aha delirdi sonunda demek ki fiziksel hastalıkların psikolojik tahribatı daha yüksek olabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 19 gündür yatıyor olabilirim, ama daha delirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 rezil etmesene herkesin içinde=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Güzel benzetme olmuş.Bence hemen git ayna grubuyla bi düet yap. Tüh ya ayna grubu dağılmıştı.cık cık. Hemen açayım bi severek ayrılanlar.kih kih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 9. günümdü bugün, en çok zorlandığım gün oldu. Kız arkadaşımla beraber bırakmıştık 9 gün önce ve o günden beri arkadaşlarımın yanına gitmemiştim. Bugün bikaç kişi kahve falan içtik, yanımda 3 kişi birden sigara yakınca çok fena zorlandım, dayanamayacak gibi oldum ama tuttum kendimi, geçti şimdi. Zorlamaya başladı yani, sonradan daha zorluyo demişlerdi hakikaten öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hani böyle karşısı gelir baraksın önüne gelir ama yıkamaz bi beş dakka sonra gelince yıkacağını bilirsin ama. öyle bi durum olmuş seninki hacı. ggye gidiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yalnız bıraktıktan sonra insanın eli bi boş kalıyor eğer kararlı değilseniz çok zorlu bi dönemeç sigarayı bırakmak.ben hayatımın degisim noktasında bırakmıstım o yuzden rahat oldu boyle hayatınızın degistigi donemlerde bırakmayı deneyin.yoksa en az yüz kere okul zamanı bırakmaya calısıp bırakamamıstım normal rutin yasam sırasında olmuyor bırakma isi.bırakanlarada tebrikler artık apayrı bi yasamınız oluyor cok daha dinc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bırakanlara tebrikler hiç başlamayanlara yıldızlı aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 0ne said: Güzel benzetme olmuş.Bence hemen git ayna grubuyla bi düet yap. Tüh ya ayna grubu dağılmıştı.cık cık. Hemen açayım bi severek ayrılanlar.kih kih. dağılmadı ki ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben daha hiç ağzima sürmedim (H) asfa gife yildizli peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 o kadar düzende gitmesi lazım ki her şeyin çok uzun bir süre sigarayı bırakmak için. sigarayı bıraktığımda başlayan asabilik , tekrar sigaraya başlasam bile ciddi problem yaratıyor ben de ve ilişkilerimde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sigara off kötü lanet bişi.3 ay öncesine kadar günde 1-2 paket içime çekereketen içerdim.sonra bırakmaya karar verdim.ilk önce azalttım sonra yemeklerden sonra içmeye başladım sonrada sadece ortam olduğunda(çok yakın arkadaşlar vs)birkaç tane içtim.yaklaşık 3 ay öncede tamamen bırakmaya karar verdim.şimdi hiç canım istemiyor.çok sıkıldığım anlar oluyor.öfkeli anlarım oluyor.ama sigara içmek istemiyorum.bence çok kasmadan kendini sıkmadan bırakmayı denersen başarı elde edersin inşallah.yani çok mu sıkıldın çok mu öfkelendin bi tane yak fakat bitirmeden söndür.başka da yakma o sana yetecektir emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sigarayı bırakıp pipoya başlamak lazım. hem uğraştıryor zaman alıyor hem de daha az içersiniz. gerçi ben onu yakamamamın stresiyle bi sigara yakarım ama siz bi deneyin oluyosa bana bi haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sağlık ne ya hepimiz ölcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sexdrugsrocknroll said: sağlık ne ya hepimiz ölcez Zaten öyle bi nickden başka bi mesaj beklemek aptallık olurdu. Sen hayatını bildiğin gibi yaşa bizde bildiğimiz gibi yaşıyalım,bakalım kim bi yatakta yalnız sürünürken diğeri kucağında torunlarıyla geziyo olucak.Cappito? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sen ciğerlerini öksürerek çıkartıp acı içinde ölücek ve hayatının son 10 yılını acı içinde geçiriceksin fark o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o kadar kesin yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tabi tabi öyledir:D çok tanıdığım sağlıklı insan tık diye gitti genç yaşında ne sigara ne alkolü vardı. ama hala sigara alkol kullanıp demir gibi yaşayan yaşı 50 nin 60 ın üstünde tanıdıklarım var. yani öyle senin torunlarına geziceni benim sürünücemi kimse garanti edemez olucana varır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar