Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MadOrca said:
Pelerin nasıl ediniyoruz? Bir dwarf olarak ne derece çirkin durur bi fikrim yok gerçi :)

2 dwarf ortadan ikiye ayırmak kaydıyla 1 pelerini kullanabileceklermiş bir sonraki patch ile :P
Mesaj tarihi:
Adam geldiği günden beri söyleniyor, bıkmadı usanmadı =)

Hayır, artık şüpheleniyorum destro lar seni order ı içten çökertmek için mi yolladı... truva atı gibi için açılıp destrolar saçılıcak gibi geliyo korkuyorum. =P
Mesaj tarihi:
chosen ın mekanikleri hoşuma gitseydi order açmazdım bende :)
oyunu sadece chaos chosen oynamak için aldım desem yeridir ama aura twist olayı hoşuma gitmedi işte.
Mesaj tarihi:
bende black orc için aldım.sonra sürüsüne bereket destro akınını görünce orderda karar kıldım.olan head start günlerime oldu :) neyse önemli değil archmageimden memnunum.
Mesaj tarihi:
İşte aşmış destroda barınamayanlar Ordera kayıyolar :P
(ulan bizde kaydık sanıyorum ehum )
Abso gel sende açma Orderda (server ismi başlıkda var hehe )
Sakın açma akşamları çok sıkıcı blackle reno ile falan takılmak :P Damiende açmadı zaten Order hehe ben hiç açmadım ne açıcam dimi :P
Mesaj tarihi:
eyğh, bizim dest aşıkları olmasa bir dk düşünmezdim gelmek için ama neyse artık. :/

aslında şu başlığı geç farkettim, yoksa uğraşırdım iknaya milleti. şimdilik görelim bakalım kim kalıyor kim gidiyor filan..
Mesaj tarihi:
gönlümün destroda kalmasından değilde ne bileyim oyun başında 1 2 saat cok bayık.ben cumartesi pazar sabah kalktım mı biraz oyun oynamadan güne başlamam.ondan order şuanda daha iyi bir seçim :P
Mesaj tarihi:
esas bretoniayı koyacaklar şu oyuna, at üstündeyken bonusları olacak. wedge formation yapıp dalacan ne çıkarsa. ama aklım halen chosenda, ah şu mekanikler olmasa.
Mesaj tarihi:
Szasstam said:
Kardeşim herşeyi yalan bu orderların,
Order açmış olmakdan utanıyorum :P

şimdi hatırladım.
sen şu guild chatte chaoslarla ilgili her soruma "ölürsün tabi" "inv olur kaçarsın tabi" "onlar keser " "onlar çok güçlüdür" "CHAOSLAR KRAL" şeklinde cevap veren kişisin:D
Mesaj tarihi:
Haha evet o benim :P
Chosen olarak sizi içten fetih etmeye geldim haberiniz yok.
Chaosdur ezer :P ama neyse siz şanslısınız benim şansımla beraber en azından sizin serverda dengeleri eşitleriz hehe
Mesaj tarihi:
aaa rica ederim test amaçlı tuşlara bastım hep :P
kiminde 2h kiminde 1h kiminde guard kiminde 2stage
ama hepsinde kazandım o ayrı hehe zar işte ;)
Darksun kadar şanslı olmasakda
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Sam amca gel bir order karakterinde bulunsun ne farkeder =)

bugün çaktırmadan açtım zaten, mükemmel, tam istediğim gibi bir karakter oldu hatta. ama bizimkileri yokladım, hiç renk vermeyince onlar boynum bükük kaldım öyle. :(
Mesaj tarihi:
Venator said:
Ben de ironbreaker açtım, destruction sırası azalana kadar en azından; oyun içinde kiminle irtibata geçiyoruz? :)

Blackice, Venoms, Juda, Rurouni, Bulva, Cabbar, Hayvan bunlardan biriyle irtibata gecebilirsin.
Mesaj tarihi:
valla arada kacamak olarak karak eight peaks de destruction oynuyorum, nedense daha cekici geliyor dest. karakterleri zaten su order olayi mighty amcanin basinin altindan cikti neymis dest. de tank oynayamazmis :P
Mesaj tarihi:
hepsi tırt bunların, hiçbiri tank oynamak istemedi oynasalardı.Şimdi tanklar kafalarına vurdukça keşke tankı ben oynasaydım diyorlar.Öte yandan order ın classları daha kuvvetli chaos da sadece şekil geri kalanı boş
Mesaj tarihi:
Destro fos, bright wizardla çoş... =)

Açıkcası destro olsak sorceress açmazdım, order olup bright wizard açtığıma memnunum... gerçi şu eight peaks sakinleşir sırada azalırsa, bi disciple of khaine açabilirim bende denemek amaçlı...
  • Yeni Oluştur...