Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Burada girişte sıra bekleme mevzusu var mı? Bir de guilde girmek için başvuru yapmak falan gerekiyor mu, "casual slacker alt/friend" statüsünde girmek istiyorum da ben ehuah.

Arda, bu yazdığına istinaden, bana da bilgi verirsen aktif oyuncu listesinden çıkarayım seni.

Aynı şey Barış için de geçerli.

Biz de casual değiliz, ama keyfim isteyince ordera gireyim, canım sıkılınca destruction oynayayım diyorsanız biz size mani olmayalım.
Mesaj tarihi:
Nomak said:
/ignore Szasstam

Black bir başlık açıp wizardın ile izlenimleri ve detayları yazarmısın.

Nomak, daha Bright Wizard ile R22 ye kadar oynadım o yüzden pek başlık açabilecek bilgide olduğumu sanmıyorum...

Ama şimdiye kadarki squishy haliyle bile çok keyifli bir class olduğunu söyleyebilirim. Hele arkanızı bir Healer a dayıyabiliyorsanız işte o zaman tam bir dps canavarı oluyor =) 2sn de daha nooluyo? demeden ölebiliyosunuz ama aynı şekilde combustion'ı doldurup Tank'a dot ları koyup (daha bu kısımda uyanmamış oluyolar genelde)fireball ları yağdırmaya başlayınca uzaktan ne yöne kaçsam çabasını izlemek pek keyifli gerçekten =)
Mesaj tarihi:
İgnore etmeyin beni rica ediyorum. :(
ne güzel taş kuyuda topluca uğraşıp çıkarsak :P
hehe böyle aranızdaki destroya meraklı olanlarda ortaya çıksa
Hem blackice bana söyledi oylama açıcakmış :P
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
Aynı şey Barış için de geçerli.

neden böyle söylediğini anlayamadım, zira kendim gchat'ten toplanıp aksiyon yapmamız için çağrıda bulunuyorum her fırsatta. ortalama günde en az 6-7 saat online'ım zaten, herhalde invadoria'yı boşvermişim gibi bir izlenim bırakmamışımdır sizde şu ana dek?

char açtım dediysem sunucu down iken denemek için evet açtım, sonra geldim bütün gün eight peak'te oynadım yine.

order sohbetine ithafen birşeyler yazdım şurada, evet dest'e bayılmadığım (ortam veya guild kesinlikle değil neden) değişmeyecek bir gerçek. zevk meselesi nihayetinde, aynı şekilde şurada order'ı sevmeyen 21126781537618 insan var. ancak dest oynamama mani olacak diye bir kaide yok. order vs dest sohbetini yapmama da mani değil ancak. :)
Mesaj tarihi:
Yanlış anlama Barış. Kimsenin ayağına pranga bağlamıyoruz tabi. Herkes, her yerde oynayabilir. Ben sadece bu muhabbetin içinde bulunduğun için belirtmek istedim.

Zaten raidlerdeki çabaların ve arzun ile bir çok arkadaşın gözdesi haline geldin, itiraf etmem lazım. :)

Arkadaşların başlığını da meşgul etmeyelim. Eminim onlar da en az bizler kadar keyifli vakit geçiriyorlardır ekran başında. :)
Mesaj tarihi:
Ben de server bakımda iken bi order WH açtım ve tiskindim kustum böğürdüm kapattım :)
Şaka bi yana yani baştan LvL kasma fikri yordu.
İlerde bi çinliye veririm charı bi tanede order char yapar bana mis gibi.
Mesaj tarihi:
renodon (darksun) uo'dan eski bir arkadaş ayrıca, onunla da sohbet fırsatını kaçırmam ama arkadaşların çoğunluğunu olduğu mekana geldim nihayetinde. :)

yanlış anlaşılma olmadığına sevindim çünkü bilhassa guild aktivitelerinden beraberce keyif almayı umuyorum şahsen.

çinlileri dövüyorlarmış bu oyunda abso. (:P)
Mesaj tarihi:
bu konuşmalardan sanırım bizde bir sorun olduğunu anlamak gerekiyor.

bizde kapı gıcırdasa oynar misali kimse rahat durmuyor rahatsız insanlarız senaryoya grup varmi yazıyor biri 10 dakika sonra warband oluyor 1 saat sonra kendimizi zerg halinde bir yerde buluyoruz.

bizim ahaliye msg oturun olm oturduğunuz yerde o keep senin bu keep benim evinizin orderı olun :)
Mesaj tarihi:
http://warhammeronline.wikia.com/wiki/Mount adlı sayfada dediğine göre...

There will be three types of each Mount: "Light", "Medium" and "Heavy".[1] Whether it will be three separate mounts or upgrading a single mount is unknown.

With the present information Light mounts are distributed at level 20, Medium mounts at level 30, and Heavy mounts at level 40.

yani 3 farklı mount tipi olacak, ama ayrı ayrı mı olacak yoksa mevcut mount upgrade mi olacak bilinmiyor. rank 20 de light, rank 30 da medium, rank 40ta heavy mount gelecek diyor.

ve ayrıca farklı renk seçenekleri var mı mountlar için?

bilgisi olan? :)
Mesaj tarihi:
üff konu dağılmış :(
ne güzel tam istediğim noktaya getirmiştik konuyu.
bu arada lag problemi bende dün gece feci idi en son bıraktım oyunu çıktım dayanamayıp.
bu problemi herkes yaşadımı cici serverda.
Mesaj tarihi:
Dün çok lag vardı bende de ama muhtemelen ttnet kaynaklı... bugün bazı saatler paticik bile zor açılıyodu.

Verdikleri süper servis ve sudan ucuz interneti daha da süperleştirmeye çalışıyolar ve her zamanki gibi süper çile çektiriyolar bize sağolsunlar.

Tek ümidim Quiknet onunda daha çok ekmek yemesi lazım...
Mesaj tarihi:
bu ttde çalışanlar bizden küfür yemekden sıkılmıyorlar anladığım kadarı ile bizede acil warhammerın lag ölçeri lazım add-on mad-on birisi yapsada bizde görsek içler acısı durmumuzu
Mesaj tarihi:
Szasstam said:
üff konu dağılmış :(
ne güzel tam istediğim noktaya getirmiştik konuyu.

evet evet, destro oynayanlarda order a geleceklermiş öyle duydum ben :D
Mesaj tarihi:
Hehe valla dün gece katil ediceklerdi bizi Order arkadaşlar :P
Çıldırdık o ne menem bir Senaryo oynamadılar.
İlk bayrağı 5 kişi almaya kalıyor ortaya koşmuyor o sırada önden koşanlar sonra bu 5 arkadaş topluca gelen Destlerce kesilio
---
Karşıda 6 büyücü var sıralanmış meleeler koşup meleeye girceğine köprüden balta falan fırlatıolar hehe
şaka gibi ciddi olarak
---
en azından 8peaks destro t1de bu kadarını görmemiştim :)
feci bişidi. Ayrıca bizim guildde sanıyorum en büyük sıkıntı healer :p
6 kişilik grup bilem olduk amna healer yoktu hehe ve healerlar dışardan oluncada kurtaramadık oyunları ./
  • Yeni Oluştur...