Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben de sizdenim (:D (Facebook grubu gibi oldu) Arkadaş cuma'ya pazartesi'ye falan bu güzide günlere ders koymuşlar. İlginç tipler var. Yeni hocalara kafam girsinler var, ya bi garip oldum gitmedim derslerin yarısına gene. nasıl çıkıyoruz bunalımdan, nası ısınıyoruz layn. bu yaşıma geldim neden bu sene böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 benimde dershane başlıycak. hayatımda ilk kez ders dinliycem. haftada 4 gün 9 :00 - 14:00 1 ler haftada 2 günde 2 lere giricem of ulan ben unuttumki herşeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Beeen İlk haftadan başladılar zaten, almak istediğim derslerden birisini kayıt çilesi yüzünden alamadım, diğerini gıcık olduğu söylenen bi hocadan almak zorunda kaldım, bi de her gün toplamda 3 saat yol işgencesi var... ilk haftadan pes ediyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 başlasın belki girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 İlk hafta okula mı gidilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yahu hiç okul falan kasmıodum.topağı okuyunca canım sıkıldı şimdi.daha tatil modundayım okul da ekimin 2.haftası baslıo. tavsiyem okula git ama kantinde falan takıl,elemanlarla muhabbet et.sonra ister istemez bir arkadaşın önerisi hadi derse girelim oluyo.sonra bi anda sıcak gelio bu teklif.sonra alışıosun işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben 6 ekime kadar gitmiiYcem. bayramdan önce ne okulu ya. hele ilk hafta okul da ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 okuldan guzelimi var yeee heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bi okulum olsada koşa koşa gitsem ühüüüü yapmayın böyle iş hayatı daha boktan okula canın istediğinde gitmiyosun, derslere girmiyosun iş hayatında öyle bi lüksün yok=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 6 ekimde açılıyor okul. ben şimdiden girdim depresyona. istemiyorum lan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bizimde 6 sında açılıyo. ilk hafta bi ders kaydı için giderim, 15 inde falan başlarım gitmeye, özledim ben okulu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 okul açılsada gitsem die kaç haftadır başımın etini yiorum be. evde otur otur nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bizim ki 22'sinde açılıyor ama ders kaydı 10 Ekim'e kadar devam edeceği hiç de gitmeme İstanbul'a falan bir kayıt için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Üniversitede okuyor olmanın kıymetini bilin, oturun yerinize. Çok özlüyorum üniversiteyi şimdi. Nasıl rahat rahat okumuşuz, nasıl geçmiş günler dert yok tasa yok. (Vardı tabi de, havadan sudanmış bu dertler onu anlıyor insan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 KenshinHimura said: İlk hafta okula mı gidilir ya İmza attırmayı seven kıl bi hocan varsa seve s.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Okul başlasın istiyorum ben de tam tersine. "Ev"ime gideyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bir de hem iş hem de okula gidenler var. bu insanlar tatilin başlamasıyla bunalıma girerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben stresten roze oldum hıhı evet. Rozee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hangi derslerin açıldığının ve derslerin saatlerinin açıklandığı gün sanırım yazın en sevdiğim günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 okul geçen sene bana bayık geldi çünkü yaş ortalaması 3 yaş büyüktü benden sınıftaki.E haliyle kafa dengi adam yoktu pek.ama bu sene daha iyi olucağını hissediyorum çünkü kaldım sdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lise son sınıfım gayet mutluyum okulların açıldığına çok sevindim oturup test çözüyorum hafta içi bile dershaneye gittiğim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben okul açılmadan 1 hafta önce gitmeye başladım, 6 saat boş amfide oturup eve döndüm. şimdi misler gibi okuluma gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 valla benim daha var ya 15 ekimde gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 HymnOfSnuk said: ben okul açılmadan 1 hafta önce gitmeye başladım, 6 saat boş amfide oturup eve döndüm. şimdi misler gibi okuluma gidip geliyorum. bu ne irade bu ne azim! şaştım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar