Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun başlamasına alışamayıp depresyona girenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de sizdenim (:D

(Facebook grubu gibi oldu)

Arkadaş cuma'ya pazartesi'ye falan bu güzide günlere ders koymuşlar. İlginç tipler var. Yeni hocalara kafam girsinler var, ya bi garip oldum gitmedim derslerin yarısına gene.

nasıl çıkıyoruz bunalımdan, nası ısınıyoruz layn. bu yaşıma geldim neden bu sene böyle oldu.
Mesaj tarihi:
Beeen

İlk haftadan başladılar zaten, almak istediğim derslerden birisini kayıt çilesi yüzünden alamadım, diğerini gıcık olduğu söylenen bi hocadan almak zorunda kaldım, bi de her gün toplamda 3 saat yol işgencesi var...

ilk haftadan pes ediyorum ben...
Mesaj tarihi:
yahu hiç okul falan kasmıodum.topağı okuyunca canım sıkıldı şimdi.daha tatil modundayım okul da ekimin 2.haftası baslıo.
tavsiyem okula git ama kantinde falan takıl,elemanlarla muhabbet et.sonra ister istemez bir arkadaşın önerisi hadi derse girelim oluyo.sonra bi anda sıcak gelio bu teklif.sonra alışıosun işte..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bizim ki 22'sinde açılıyor ama ders kaydı 10 Ekim'e kadar devam edeceği hiç de gitmeme İstanbul'a falan bir kayıt için.
Mesaj tarihi:
Üniversitede okuyor olmanın kıymetini bilin, oturun yerinize. Çok özlüyorum üniversiteyi şimdi. Nasıl rahat rahat okumuşuz, nasıl geçmiş günler dert yok tasa yok. (Vardı tabi de, havadan sudanmış bu dertler onu anlıyor insan.)
Mesaj tarihi:
okul geçen sene bana bayık geldi çünkü yaş ortalaması 3 yaş büyüktü benden sınıftaki.E haliyle kafa dengi adam yoktu pek.ama bu sene daha iyi olucağını hissediyorum çünkü kaldım sdfads
Mesaj tarihi:
HymnOfSnuk said:
ben okul açılmadan 1 hafta önce gitmeye başladım, 6 saat boş amfide oturup eve döndüm. şimdi misler gibi okuluma gidip geliyorum.

bu ne irade bu ne azim!
şaştım kaldım
  • Yeni Oluştur...