Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 axedice said: Ya hacı bırak tercihmiş. Çıtır çıtır yemişlerdir seni.harbiden ha aksam simidi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 axedice burada açıklamak istemiyordum ama sen istedin malesef. geçen lan party de "abi senin yanaklarda amma kırmızı hehahe" diyip sonrasından gösterdiğin gülücüklerden ilk korkmuştum. Daha sonra bunları da okuduktan sonra senden az çok şüphe duymaya başladığımı belirtmeliyim. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 emrahın pipi kimerle geziyor nerden bilecez.adamın yaşam tarzı o değil belki.ben adamın aşk haberini bile çok az gördüm.ya gizli yapıyo ya yapmıyo yada gay olablr :) bildiğim tek şey ise 1 milyon euro ile ünlüler camiasına girersin magazin haberlerinde bol bol gözükürsün.para bitince nolur artık bilemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi Türkiye'de çok kişinin 1 milyon euro su var. Ya tamam para büyük para abartmayın demicem ; ama türkiye sosyetisi için tam büyük para denemez bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 850bin avroya birakirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1 milyon euro kucukmu? bırag allanısen 50 bin dolar için birbirine giriyo şarkıcılar ya? 1 milyon euro ile sosyeteyi dediği gibi ayırır 2 ye bölersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sürekli bu yaşam tarzı için tabiki 1 milyon euro yeterli değil.yani 1 ayda biticek bi para bu :) bu süre içindede mankenden şarkıcıya ondan sosyete kızlarına koşarsın.7 senedir bir ajansa bağlıyım.çok ünlü ajans sahipleri aile dostlarımız var.neler döndüğünü kendim görüyorum biliyorum.kanalın varsa cebine 20 bin doları koy istediğinlesin herşeyi geçtim en güzel rus kızlarından harem yaparsın.benim asıl demek istediğim bu karıya kim o kdar para verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yanında sigara da veriyomuymuş promosyon olarak??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ulan hadi bu manyak sattı, alacak bundan daha manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya mike millet ayak üstü uçak , helikopter alıyor. zilyon tane daire alıyor. git zaten bi reina ya açtıracağın bi absolut vodka 500 milyon anasını satayım. neyin 1 milyon eurosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 niye para versinler buna, onu anlat once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 reinada bi şişe açarak bide arabanı göstererek çevreden istediğin güzellikte ünlü olmayan bayanı buluyorsun.ünlü olması sadee biraz daha masraflı olması yani.başka bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 baya alıcı gözüyle bakıyosunuz gençler, gelin size bişeyler yaparız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kardeşide kimseye vermedi, walla sağlam mal bu, bizde bozuk olmaz dio resmen ahahha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 herşeyin bi fiyatı vardır.ama bu kız çok pahalı kısca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya gel sen bişeyler yapacam sana, gel gel *elini omzuna atar, dükkana sokar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bunun küçükken topu insaata kaçmamış heralde türkiyede olsa görürdüm asdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fede said: ya gel sen bişeyler yapacam sana, gel gel *elini omzuna atar, dükkana sokar* bonusa +3 taksit imkanı var mı hocam yada şimdi bozsak nisanda odemeye başlasak? edit: 2. espri ekleme, oehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 100 dolardan bi kuruş fazla etmez o da belki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1.000.000/100=10000 tane 100 eurodan rus eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Onu bırak haber ne kadar enteresan olursa olsun, haberi sunan herifin o YAVŞAK sesine 15 saniye dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Penthesilea said: vay be ben 1 milyon dolardan fazla kardayim demek ki sdffdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Xaenin said: Onu bırak haber ne kadar enteresan olursa olsun, haberi sunan herifin o YAVŞAK sesine 15 saniye dayanabildim. 3 sayfa boyunca şu mesajın türevi bi mesaj aradım, tam umudumu kesiyodum ki 3üncü sayfada imdadıma yetiştin. teşekkürler. ve mesajın asıl amacı: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1 milyon euroya ne pastırma sucuk alırsın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Xaenin said: Onu bırak haber ne kadar enteresan olursa olsun, haberi sunan herifin o YAVŞAK sesine 15 saniye dayanabildim. aynen. bi de üste para alırım diyen arkadaşlarımız yüzlerine kese kağıdı geçirmeliler önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar