Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japon Müzüğü


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Eskiden TRT de felan bolca gösterirlerdi. Böyle 7-8 japon delikanlısı önlerinde irili ufaklı duvara asılmış davullar aynı hareketleri yaparak bir nevi perküsyon tarzı müzikler yaparlardı. Uzaktan bakıldıgında çok hoş görünür aynı zmanda da hoş müzükler yaparlardı. Büyük davullar ve gonglarla da bu müzük desteklenirdi.

Bu müzüğün adı nedir var mı bilen?

Var mı internet aleminde bu müzüğe yer ayırmış siteler ya da bu tip download edilebilir görüntüler felan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla türün adını ilsem dalacam Kazaa emule felan indiricem diviksini visidisini oturup izleyecem de bilmiyorum işte.

Benim bu japon merakım ne olcak bilmiyorum zaten. Japon kültürü, japon kılıcları, Japon korku filmleri, japon kızları japon muzikleri derken sonumuz harakiri olcak valla.
:lol:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istiosan Kodo diye bi grup var bu tür müzik yapan, ööle ara bi. en ünlü parçaları da strobe'S nanafushi[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anaaa, görmedim onu ben :D neyse en azından parça ismi vermiş oldum, kolaylık olur belki :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evek. tomakkoza açık hava gösterisi yapmıştı taksimde güzeldi. kodo da geli yannış hatırlamıyosam gidemedim. ama baya izlemişliğim var. çok şahane bişi ya. resmen performans yani. çok acaip çok. bi de elemanlar davulların yerlerini değiştiriyolar filan arada, o sırada bi japon şaklabanı çıkıyo, hani şu çükünü gösteren cinsten :D , aacaip bi olay...[signature][hline]o neydi be..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 23 Nisan 2004 03:33 tarihinde demiş ki:
bak şu konuşana..


hiten mitsurugi usulü do ryu sen çektirtme bana hirohito nesli tosuncuğu![signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş

[Bu mesaj Sam tarafından 23 Nisan 2004 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...