ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Eskiden TRT de felan bolca gösterirlerdi. Böyle 7-8 japon delikanlısı önlerinde irili ufaklı duvara asılmış davullar aynı hareketleri yaparak bir nevi perküsyon tarzı müzikler yaparlardı. Uzaktan bakıldıgında çok hoş görünür aynı zmanda da hoş müzükler yaparlardı. Büyük davullar ve gonglarla da bu müzük desteklenirdi. Bu müzüğün adı nedir var mı bilen? Var mı internet aleminde bu müzüğe yer ayırmış siteler ya da bu tip download edilebilir görüntüler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 kazaada kesin vardırda ne olarak geçiyodur acaba bende çok severdim onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 sayın hocam taiko deniliyo o hadiseye. site filan bilmiyorum sen de bulursan buraya yaz bi zahmet. grup olarak ondekoza, tomakko-za, ve kodo var hatırladıım.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yannız.. ne kadar kültürlüyüm lan ben..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Valla türün adını ilsem dalacam Kazaa emule felan indiricem diviksini visidisini oturup izleyecem de bilmiyorum işte. Benim bu japon merakım ne olcak bilmiyorum zaten. Japon kültürü, japon kılıcları, Japon korku filmleri, japon kızları japon muzikleri derken sonumuz harakiri olcak valla. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Supersin toru... şey ehem öhhöm Horas yani Horace Allah seni başımızdan eksik etmesin. :) [Bu mesaj ghaldszar tarafından 23 Nisan 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hacım bişi bulursan habarım olsun ha.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yetmedi kendinizi amerika'ya domine ettirdiğiniz şimdi de japonlar ha..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bak şu konuşana..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla jackie chan ve bruce lee filmleri dışında japon filmi sevmem ama japon kızları konusunda katılıyorum sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 istiosan Kodo diye bi grup var bu tür müzik yapan, ööle ara bi. en ünlü parçaları da strobe'S nanafushi[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 geç kaldın biraz ;)[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 anaaa, görmedim onu ben :D neyse en azından parça ismi vermiş oldum, kolaylık olur belki :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 emule felan bayağı taradım hep mpler var. Simdi senin soyledigin sarkıya da bakacağım bulursam indiririm ama ben daha cok video file ariyorum. Sonuçta güzel müzik oldugu kadar görsel olarak da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bu arada bildiginiz guzel grup ve parçaları da söyleyin de en azından mplerini ona gore indireyim. Dandik seyler indirmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evek. tomakkoza açık hava gösterisi yapmıştı taksimde güzeldi. kodo da geli yannış hatırlamıyosam gidemedim. ama baya izlemişliğim var. çok şahane bişi ya. resmen performans yani. çok acaip çok. bi de elemanlar davulların yerlerini değiştiriyolar filan arada, o sırada bi japon şaklabanı çıkıyo, hani şu çükünü gösteren cinsten :D , aacaip bi olay...[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: horacegoesskiing, 23 Nisan 2004 03:33 tarihinde demiş ki: bak şu konuşana.. hiten mitsurugi usulü do ryu sen çektirtme bana hirohito nesli tosuncuğu![signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 23 Nisan 2004 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ne çekiceksin ne? daha quote yapmayı beceremiyosun ne çekiyosun...[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 adam sinirden bağlanmış foruma, attığın mesaj aklına peydah oluyor nanosunda..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tam o an refresh etmişim kaderin cilvesi :^)[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 sam: 04:56 horas: 04:57 fiyuv. vay be adam hem kültürlü hem klavyeyi hızlı kullanıyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bi de shogun: total war oyunsalinda çok güzel müzeikler vardi.. hele o ana menüdeki müzik gibi müzikler bulabilirsem, windows açilisina koyarim, windows her açildiginda yarim saat müzik çalar.. zaten pc'yi kapatmiyorum, bu gidisle patlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Tum aramalarıma ragmen soyle guzelinden bir konser kaydı felan bulamadım maalesef. Varsa yoksa mp3. Sanırım dışarılardan bir yerlerden dvd olarak getirtmek gerekecek. Bir album indirdim best of Kodo diye ama file uzantıları .mpc olarak çıktı. Nedir bu .mpc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Media Player Calıştırmaz... ;)[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Peki ne calıştırır bu MPC fileleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar