Aiko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sion helsinborg leverkusen maçlarının yanına birde bu maçı ekledim.fenere yapılanı biz avrupada rakiplerimize yapıyoruz küçümsüyoruz rakibimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lincooolllnn lincooolllnn diye başlarız artık =) abi adamın oynayası gelse keşke ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben bizi beşiktaşı geçtim kayseri elesin psg'yi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tellos said: lincoln berbat otesi ya böyle topçumu olur ya baros un attıgı iki gol var ikisinide bi cacık yok karan olsa atardı 4 5 tane nası ya? ya karanı izlemedin, ya golleri izlemedin, ya maçı izlemedin falan? yada izlemeyi bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Khelben said: tellos said: lincoln berbat otesi ya böyle topçumu olur ya baros un attıgı iki gol var ikisinide bi cacık yok karan olsa atardı 4 5 tane nası ya? ya karanı izlemedin, ya golleri izlemedin, ya maçı izlemedin falan? yada izlemeyi bilmiyosun. eet benim bişi dememe gerek kalmamış khelben gerekli cevabı vermiş edit: o diil de harbi yani sanki uefada yarı final oynuyoruz 350 mesaj olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Post kasıoz bab.. kasmasak bile bu kadar gole bu kadar msj olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Zevkli maç oldu ama. :D Nonda da nasıl böyle kötü bir performans gösterdi anlamadım. Hakkaten 10 tane atmamız lazımdı normal şartlarda. Bide Servetin forvet aşkına gelmesi unutulmaz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Lincoln ağzıyla kuş tutsa anasına sövmeye devam ederler artık.Halbuki Alex de ilk geldiği yıl hiçbişey yapmadı delgado da. Neyse komik maç oldu ben izlerken çok güldüm ve yani yenen goller de rakibi ciddiye almamaktan ben çok da karamsar değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Alex ve delgado bir şey yapamadı falan demişsin de hem lincoln bu sene uzun zaman sakat kaldı zaten hem de alex ilk senesinde epey güzel işler yaptı diye düşünüyorum bir galatasaraylı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ManU maçını dün gibi hatırlıyorum maldonadodan beter oynamıştı vs. Linc de iş yaptı sakat olmadığı dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi hiç yoktan 3-5-2'ye geldik, kanatları da geride tutunca 5-3-2 oldu saçma oldu taktik. Kewell bu takımda Lincolnde aranan her şey. Adam tam bir yıldız her şeyiyle. Muhtemelen yakında zaten taraftar coşacak Kewell diye. Lincoln bence bu maç iyiydi. Ama daha fazlası da lazım. Baros'un ikinci golde adeta golü atmamak için zorlaması var yani. Allahtan girdi. Bunun dışında takım çok laubaliydi. Servet'in o kaçırdığı pozisyon falan... Zaten 4-4-2'ye döndük sonlara doğru, servet Podolski mübarek serbest oynadı adeta, bir forvette, bir sol bekte, bir defansta bir sağ kanattan yardırmakta... Ayhan fena değildi ama daha iyisini yapabilirdi. Meira çok kaliteli adam. adam defans ama inanılmaz güzel bindirmeleri var, tekniği de iyi belli, güzel orta da açıyo. Al istediğin yerdfe oynat yani. Hele Aydın'ın servete ortası dışında bi de bi pozisyon daha vardı saç baş yolduran. Meira ortaladı Servet vurdu olmadı falan. Kewell ve Meira bu sene GS'ye çok şey katacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 DeathLord said: Lincoln ağzıyla kuş tutsa anasına sövmeye devam ederler artık.Halbuki Alex de ilk geldiği yıl hiçbişey yapmadı delgado da. Neyse komik maç oldu ben izlerken çok güldüm ve yani yenen goller de rakibi ciddiye almamaktan ben çok da karamsar değilim alex geldigi ilk yil gol krali olmadi mi fenerde? Bence oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Azmodai said: DeathLord said: Lincoln ağzıyla kuş tutsa anasına sövmeye devam ederler artık.Halbuki Alex de ilk geldiği yıl hiçbişey yapmadı delgado da. Neyse komik maç oldu ben izlerken çok güldüm ve yani yenen goller de rakibi ciddiye almamaktan ben çok da karamsar değilim alex geldigi ilk yil gol krali olmadi mi fenerde? Bence oldu. alex 3. yılında fenerde gol kralı oldu, ilk senesinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alex ilk yılda süper ligde 24 gol 16 asist, 2. yılda 15 gol 24 asist, 3. yılda 19 gol 11 asist yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o yıl fatih 31 gol atmıştı, çok abartı bir rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alex ilk geldiği yıl hiçbişey yapmadı diyen arkadaş için yazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alexe laf atanın alnını garışlarım :) bir ara fenerliler yuhalamışlardı ona çok üzülmüştüm. ziconun ilk geldiği yılın ilk zamanlarındaydı bu yuhalama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alex de çok eleştirildi özellikle ufak maçların adamı koşmuyor etmiyor kaplumbağa gibi fln diye ama medya fenerli olduğu için azizin talimatıyla adama müddet verildi ve karalanmadı. lincoln ise tam tersi yine medya fenerli olduğundan bol bol harcanmaya çalışılıyor, bizim saf taraftarımız da oyuna geliyor. ulan diğer oyuncular ne pozisyonları berbat eder laf edilmez, lincoln çalıma girip faulle durdurulur hemen "yapma bbeeaaa" "hay senin gibi topçunun ben.." tarzı tepkiler gösterilir. maçta lincoln 1 dakika oynamışsa dahi hemen maç sonrası yorumlarda "lincoln berbattı" yerini alır. ulan adam 1 gol 1 asist yapmış daha ne yapsın kıçını mı yırtsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 3 defans basladik, servetin forvete kaymasiyla 2 adam kaldi geride, goller ordan geldi. gerce servet bi pozisyonda gol kaciriyo, 10 saniye sonra bakiyosun defanstan top cikariyo, insan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dünkü maçta cimbomun durumunun çok parlak olmadığını gördüm. uefa finali için değil, lig maçları için gelecek sadece kadıköye bu sene. hayalperestliğe gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aquila said: 3 defans basladik, servetin forvete kaymasiyla 2 adam kaldi geride, goller ordan geldi. gerce servet bi pozisyonda gol kaciriyo, 10 saniye sonra bakiyosun defanstan top cikariyo, insan degil. servet yaratık!!! walla bak... adam hem topu alıo hem adam dövüo hemde aynı zamanda ben bişi yapmadım dierek ellerini kaldırıo... hepsi aynı anda oluo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aydın çok iyi yanlız oyuna girdikten sonra baya bi hareketlendi oyun geleceği çok parlak adama faul yapıldıkça korktum aman sakatlanmasın diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 DoruK said: alex de çok eleştirildi özellikle ufak maçların adamı koşmuyor etmiyor kaplumbağa gibi fln diye ama medya fenerli olduğu için azizin talimatıyla adama müddet verildi ve karalanmadı. lincoln ise tam tersi yine medya fenerli olduğundan bol bol harcanmaya çalışılıyor, bizim saf taraftarımız da oyuna geliyor. ulan diğer oyuncular ne pozisyonları berbat eder laf edilmez, lincoln çalıma girip faulle durdurulur hemen "yapma bbeeaaa" "hay senin gibi topçunun ben.." tarzı tepkiler gösterilir. maçta lincoln 1 dakika oynamışsa dahi hemen maç sonrası yorumlarda "lincoln berbattı" yerini alır. ulan adam 1 gol 1 asist yapmış daha ne yapsın kıçını mı yırtsın? Orada dur hakaret etme abicim :) 1 gol 1 asist + 3 tanede 100de 1000 gollük pas, iki nonda bir kewell mükemmel ayağa teslim paslar hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 komedi filmi gibiydi maç, mr. bean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Servet'i geçen senenin başıdan beri ne kadar tutuyorsam bu sene de o kadar gözümden düştü, yahu kardeşim senin etin ne budun ne; ne yapıyorsun ceza sahasında? İnsan orta sahaya çıkar ama ceza sahasına kadr duran top olmadıkça gidilmez, hele ki Meira gibi top kontrolü olan biri varken geride duran Servet olmalı. Dün saçma çıkışlarıyla 2 pozisyonumuzu harcadı çünkü normal olarak top ayağına gelince batırıyor ceza sahasında. Ayrıca 1. ve 3. gollerde hatalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar