Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ankara ölü. Yaz mevsimini Ankara'da geçireceğime ölebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 alsancak felç olmuş. ben konakta arabayla giderken hiçbirşey yoktu. küçükyalıda patladı resmen yağmurdan önümü göremedim, silgeçler sapıttı falan. aha dedim kesin biri arabayı kaydırıp çarpıcak arkadan. ama olmadı bişey allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İstanbul Bostancı'da FB-Porto maçından biraz önce başlayan yağmur, maçın ilk yarısının bitimine doğru resmen HAYVAN GİBİ yağmaya başladı. Yayınlar falan gitti zaten. Neyse, biz de arkadaşlarla topluca ordan kaçalım derken, dizimize kadar suya girdik evet. Uzun zamandır böyle 5 saniyede bir şimşek çakan bi yağmur görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dasaaa said: ama bak gelirim ha! tanrı beni yaz için yaratmış yaw, sıcak dokunmuyor, fazla terlemem, sivri falan ısırmaz, güneşi çok severim. her an kıbrıs'a ziyaretine gelebilirim e buyur gel. hatta bir gece bende bir gece eagleeye'da kalırsın felan, böyle vardiyalı çalışırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 eagleeye da mı kıbrısta ? :D bizim yurtta gel kal dicem de yassah D: kıbrısta yaşamak ölüm la o sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 e seviyomuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 valla uzun süre sonra şöyle en okkalısından yağmur+şimşek+yıldırım+gökgürültüsü gördüm çok mutluyum. hatta dışarı çıkıp sucuk oldum bile bile. yıldırım denilen olaya aşığım. doğa olayı olsam ilk yıldırıma.. öhm. neyse mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ankarada yeni basladi sayilir, ben boyle yagmur gormedim... efsane bisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gök yarıldı lan. allah yok diyosunuz bide. ödüm kopuyo şuan. ilkçağlara döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sabah iyi soguk yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar