Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şener Eruygur beyin kanaması geçirdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yüz verirsen ayıya gelir mçar halıya diye boşuna dememişler.Adamın yazdığı yazılara bak bu ülkede herkes herkesi tanıyor kimse kıvırmasın herkesin ne olduğu belli.Şu yazılanlardan sonra insanlara da iyi niyetle yaklaşacak değilim.Sirün zihniyeti direk fethullah okullarında yetişmiş adam zihniyetidir.Bu batılı ağızdan tiksiniyorum nefret ediyorum.Dünyanın en güzel şeylerinden biri olan demokrasiden bile nefret ettirir bunlar adamı.Bu ülkede eğitim oranının düşüklüğüne rağmen bu kadar ateist ve deist varsa hepsi bir takım adamların İslam ı yiyip bitirmesinden kaynaklanıyor.Mutasyona uğramış 2 metre boyunda böcek görsem bu kadar endişelenmem bu kadar canım sıkılmaz.

Demokrasi adı altından ülkedeki vidaları gevşet bir takım değerlerimize hakaret et adı özgürlük olsun.
Ülkeni kurtarmış bir adamı eleştirebilecek kadar modern ve vicdansız ol fakat yolsuzluk yaptığı ispatlanmış adamların aklanacağını düşünerek aklandıklarında sizin gözünüze sokacam belgeleri kısmında modernlikten nasibini almamış bir agresif ol.
Herkesi herşeyi demokrasi altında eleştir ama amerikadaki demokrasiyi insan haklarını eleştirme.Mantık hataları ile dolu cümleler kur tepki alacağını bildiğin için bir daha yazmayacağım diye işin içinden çık bizde bunu yiyecek kadar salak olalım ?

Zihni zehirlenmiş beyninden örümcekler çıkan insanların demokrasiyi sindirmesi bir gecekonduya american siding kaplama yapılmasından öte birşey değil.

Ezberlediğiniz,inandığınız veriler sizin değil.Vicdandan vatan sevgisinden bağımsız olmaktan en ufak bir haberiniz bile yok zehirli bir yılandan bile tehlikeli olan mahlukatlar sizi!
Mesaj tarihi:
Snefru said:

Demokrasi adı altından ülkedeki vidaları gevşet bir takım değerlerimize hakaret et adı özgürlük olsun.
Ülkeni kurtarmış bir adamı eleştirebilecek kadar modern ve vicdansız ol fakat yolsuzluk yaptığı ispatlanmış adamların aklanacağını düşünerek aklandıklarında sizin gözünüze sokacam belgeleri kısmında modernlikten nasibini almamış bir agresif ol.
Herkesi herşeyi demokrasi altında eleştir ama amerikadaki demokrasiyi insan haklarını eleştirme.Mantık hataları ile dolu cümleler kur tepki alacağını bildiğin için bir daha yazmayacağım diye işin içinden çık bizde bunu yiyecek kadar salak olalım ?

Zihni zehirlenmiş beyninden örümcekler çıkan insanların demokrasiyi sindirmesi bir gecekonduya american siding kaplama yapılmasından öte birşey değil.

Ezberlediğiniz,inandığınız veriler sizin değil.Vicdandan vatan sevgisinden bağımsız olmaktan en ufak bir haberiniz bile yok zehirli bir yılandan bile tehlikeli olan mahlukatlar sizi!

Bütün söylemek istediklerimi söylemiş adam, evet sir ve sircükler aynen budur.
Mesaj tarihi:
Breedan said:
atatürk'ü eleştirmek yasak diye bi madde mi var?

eleştirmek yasak değil ama eleştirmenin dozajını ayarlayabildiğinizi çok sanmıyorum. en ufak sert ifadeniz bile olumsuz sonuçlara sebep olabilir. bu konuda ayrıca dikkatli olun. ha olmazsanız gerekeni bizatihi yaparım, onu da belirteyim şimdiden.

diğer yandan tartıştığınız konunun sınırları içerisinde kalın. absolut zaten gerekenleri söylemiş o konuda da..
Mesaj tarihi:
Atatürk'ü eleştirmek değil aslında sorun olan ve putlaştırılmasına bende karşıyım ama asıl sorun bence neden eleştirmek istiyorsunuz? yani yaptıklarının onda birini yakın tarihte hiç kimse yapmamışken ve takıntılardan,sapkınlıklardan uzak bir cumhuriyet bırakmışken onu eleştirmek arkasında gizli bir art niyete işaret olsa gerek çünkü başka mantıklı açıklama beklemiyorum.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Bu ülkede eğitim oranının düşüklüğüne rağmen bu kadar ateist ve deist varsa hepsi bir takım adamların İslam ı yiyip bitirmesinden kaynaklanıyor.

kimlerle tartışıyomuşuz yau, vah vah :/
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Bu ülkede eğitim oranının düşüklüğüne rağmen bu kadar ateist ve deist varsa hepsi bir takım adamların İslam ı yiyip bitirmesinden kaynaklanıyor.

Ateist yada deist olmanın eğitimle ne alakası var anlayamadım.

NoT: Alan yetkilileri konuyu saptırmayın dedi ama bu konu 1. sayfanın sonundan itibaren sapmış gidiyor. Tekrar Şener Eruygur'a da döneceğini sanmıorum. Kilitlemek yada konu başlığını değiştirmek daha uygun olacak.
Mesaj tarihi:
modları biz israilden getirttik acıtasyona resistleri yüksek oluyor onların.

saka bi yana zlaneth cok agresif bir savunma tarzın var karşındakinide dinlemiyorsun bence ideolojine zarar veriyor bu durum.
Mesaj tarihi:
Agresif olmak zorundayım burada ne yazıkki. Adamlar kalkacak Atatürk'ü yargılayacak bende oturup seyredecem. Kusura bakma ben dayanamıyorum bu duruma. Gizli Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı forumda istediği gibi yazılsın, bir mod çıkıp siz ne söylüyorsunuz demesin ama ben kör müsün deyince şikayeti alıp hemen forumdan uzaklaştırılayım. Burda sakin bir tutum içinde olayları anlatmaya çalışan bir sürü insan var ama adamların içindeki Atatürk düşmanlığı, kini bitmiyor, cümlelerde bariz hakaretler içermeden aşşağılamalr gırla gidiyor, herifin teki gelip ne o Atatürk'ü yargılayamaz mıyız diyor. Yargılayamazsın efendim, O'nun hakkında yanlış yaptı diyecek hakkı nereden buluyorsun? Agresifim evet, adam daha ne olduğu belli olmayan, nurseli idizlerin sisilerin göz altına alındığı, fatih üreklerin işkenceci, bu işi tezgahlayanların kentrilyon aldığı öne sürülen laflarının olduğu bir iddianame ile içeri alınıyor, 1 seneye yakın içerde tutuluyor ve hapiste kayıp düşüyor beyin kanaması geçiriyor. Kaç kişi daha nedeni belli olmadan ölmeli bu ülkede? Bunların açıklamasını kim yapacak? Adalet bakanı savcıların incelenmesine izin vermemiş, hataları yokmuş, bozanın şahidi şıracı al gülüm ver gülüm, böyle devlet idaresi mi olur? Bu saçmalıklar yüzünden agresifim evet. Sonra da yılın esprisi, Almanya'dan savcı getirelim o kapasın başlığı kah kah kah.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Konu Ergenekon değil Paşanın beyin kanaması o yüzden lütfen konuyu saptırmadan yorum yazın sonra bizi kötü insan olmaya zorlamayın.

Absolut'un şu dediği daha konu 2. sayfada tartışılırken söylenmiş:

aquatik said:
Bir de Şener Eruygur'un başına gelen talihsiz olayla ilgili bir topic nasıl 2 dak. da Atatürk'ün -en iyi deyimiyle- eleştirildiği!? bir tartışma haline geldi?... İlginç!...

Ama kimileri 'Atatürk' sözcüğü kullanıldığı anda bunu, anında değerlendirilecek fırsat olarak görüp 'Atatürk' konusundaki değerli! görüşlerinden bizleri yoksun bırakmama adına, saniyesinde bizi aydınlatma! çabasına girişiyorlar, konu dışındaki hemen her topikte olduğu gibi...

Slat'in başka bir topicteki şu matrak önerisi kimi zaman insana bayağı sevimli geliyor ne yalan söyleyeyim, eheheh..

Slat said:
Arkadaşlar, böyle tartışmalar için buluşmalar düzenleyelim.. Eminim ki yüz yüze tartışarak daha iyi anlaşabiliriz..

Mesela 3-5 kitap okuyup, o dönemin Türkiye'si, sosyolojik ve siyasi yapısı hakkında kısıtlı bilgisi olup, sıcacık evindeki bilgisayarından "Atatürk'ün devrimleri tepeden inmedir, Atatürk yanlış yapmıştır bık bık" diye konuşanların AĞZININ ORTASINA tokadı indirip dişlerini dökebilirsek, anlatmak istediğimiz noktayı daha iyi vurguluyabiliriz..

Şener Eruygur'a tekrar acil şifalar diliyorum.
Mesaj tarihi:
Eh az kaldı, onu yapmazsanız sg-1 gibi burda bazı şeyleri savunanları şutlarsınız, en güzeli, susturula susturula oldu 47, anketler 65 falan diyor, götüre götüre olacak 80 90. Sonra başlarız gene darbe niye oldu ya? Hayret ya? Parti kapatma mı dedin al sana ergenekon, neee deniz feneri mi al sana gözaltılar. Atatürk mü dedin aal sana zattorihanzo olacak yarın öbürgün, ama yok biz susalım en iyisi.
Mesaj tarihi:
Zlaneth,

buradaki tartışma üslübunu kavrar ve ona göre davranırsan 6 senedir her uç fikrini savunup da hala oturduğu yerde oturan bir sürü insan gibi sen de yerinde oturur ve fikirlerini söylersin.
Mesaj tarihi:
Sufi said:
Zlaneth,

buradaki tartışma üslübunu kavrar ve ona göre davranırsan 6 senedir her uç fikrini savunup da hala oturduğu yerde oturan bir sürü insan gibi sen de yerinde oturur ve fikirlerini söylersin.

Ha gizli gizli laf sok, belli etmeden küfret diyorsun yani.
Mesaj tarihi:
@ Zlaneth Epeydir Paticiği takip eden bir üye olarak, yönetimin tartışmalarda öne sürülen düşünceler konusunda olabildiğince tarafsız yaklaşım sergilediğini söyleyebilirim. Bu forumun en iyi tarafı her düşüncedeki insanın fikirlerini özgürce söyleyebilmesi. Sufi, Apache haklı bence. Ama her tür düşünceyi söyleyebilmek ve tartışabilmek adına, tavırlarımızı biraz yumuşatmamız gerekiyor, söylenenlerin ne kadar karşısında olsak, ve söyleyenlere gıcık kapsakta...Ama klavyelerimizin başında kendi kendimize konuşmamıza kimse karışamaz haliyle...Böylelikle (kendi kendimize konuştuklarımızın tamamını foruma yansıtmayarak) tartışmanın devamını sağlayabiliriz.
Mesaj tarihi:
atatürk ü eleştirmek le ilgili,
- Eleştirmek :Bir düşünceyi, bir eseri, bir yargıyı inceleyerek doğruluk veya yanlışlığını ortaya çıkarmak ve gerçek değerini belirtmek.
kaynak : tdk

- bi kişiyi eleştirmek için yaptıklarının yarısı gerekiyosa
neyi eleştiricez biz?
musa yı eleştiricem söz gelimi kçekmece gölünü ikiye bölsem denk gelirmi?
Mesaj tarihi:
Adam Atatürk'ü örümcek kafalalilara karsi savunuyor, buna hata mi diyorsunuz simdi siz? Bunun özgür tartisma ortamiyla bir alakasi yok, tartisilacak bir konu degil, tartisilmamali.
Ha begenmiyorsaniz Atatürk ülkesini, basin gidin yurtdisina mültecici olarak Süleymancilarin, Fetoscularin camilerinde boy gösterin, ayinlere katilin saga sola kafa sallayin.
Ama buraya gelip de özgür tartisma ortamindan bahsetmeyin, tartisdiginiz konu siradan bir konu & sahis degil.
Mesaj tarihi:
Arathor said:
Adam Atatürk'ü örümcek kafalalilara karsi savunuyor, buna hata mi diyorsunuz simdi siz? Bunun özgür tartisma ortamiyla bir alakasi yok, tartisilacak bir konu degil, tartisilmamali.
Ha begenmiyorsaniz Atatürk ülkesini, basin gidin yurtdisina mültecici olarak Süleymancilarin, Fetoscularin camilerinde boy gösterin, ayinlere katilin saga sola kafa sallayin.
Ama buraya gelip de özgür tartisma ortamindan bahsetmeyin, tartisdiginiz konu siradan bir konu & sahis degil.

işte böyle birisi çıkar öyle bir laf eder ki duvara mı konuşmuşum bunca zaman dersin ve pişman olursun ağzını açtığına.

edit: sayfa değişmiş, neyin üzerine söylediğim anlaşılmamış.
Mesaj tarihi:
Hastayım bu islamcıların gülen surat dil çıkaran surat efekt ve smileylerine. Onları koyunca bi üst sınıfa geçiyorlar heralde. Farklı bir mesaj oluyor, içi falan doluyor mesajların. (:P) bende doldurdum hadi.
Mesaj tarihi:
Arathor said:
Böyle birisi dedigin Atatürkcü olanlar mi fetoscu bey?

Bu yaptığın örümcek kafalılık değil zaten
Ya yobazlık denilen şey sadece dinde mi var zannediyorsunuz?
Bilimin yobazlığıda olur atatürk yobazlığıda olur
He atatürk yobazlığı din yobazlığından daha iyidir dersiniz.Biraz biraz mantıklı ama sonuçta örümcek kafalılardan pek farkınız yok
  • Yeni Oluştur...