toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hangi maclar diyorum ben de iste, hepsiyse hepsi desin. hem sen niye cevap verdin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Dünkü maçlardada saçma - tam yerinde olmadı galiba- ilginç sonuçlar vardı. Roma , İnter , Barca , Villareal , Real Madrid Kiev in deplasmanda yenip evinde yenilmesi. Fenerbahçe arsenal beraberliği Cetic - Manchester maçı 87 de geldi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hea evet roma macı nasıl oldu ben de anlamadım. bi de juve'de degisik bi cıkıs var. iki senedir ismi duyulmayan takım geri dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 İsmi duyulmamasının sebebi 2. lige düşürülüp takımın yarısının gitmesiydi, iyi bile toparlandılar ben daha bi 5 yıl beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Juve çok hırslı ama Del piero kaç yaşına geldi hala oynuyor Nedved öyle bırakmadılar takımı sırtladılar. Tahmini kayıpları klubun 300milyon euro yu geçiyor. Lig de de fena değiller.Şampiyon olamazlar belki ama CL de yarı final yaparlarsa seneye finalde görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ismi yeter juve'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Trezeguet Buffon Salihamidzic Zanetti Zebina Grygera Andrade Poulsen Knzevic Juve'nin sakatları... Tiago'lu bir orta saha ve 2-0 Madrid deplasmanı galibiyeti. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 toggie said: hangi maclar diyorum ben de iste, hepsiyse hepsi desin. hem sen niye cevap verdin anlamadım. anlamak zorunda deilsin ztn cevabı verdim cevabı anliosan gerisinin bi önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 juve cidden kocasi realin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 puan durumuna bakabilecegimiz bi yer var mi? juve evindede yendi bide reali deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 www.uefa.com'da standindings'e tıkla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.uefa.com/Competitions/UCL/Standings/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu haftaki şampiyonlar ligi analizi: del piero'ya selam, juve'ye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 real kocasına kavuştu del piero yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Round of 16 24 şubat salı maçları Arsenal-Roma Atlético-Porto Internazionale-Man. United ( 21:45te starda) Lyon-Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pek ilgi yok sanırım. az sonra star tv'de inter vs man utd. maçı var. dsmart'ta da başka bir şampiyonlar ligi maçı vardı da unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 salak star 17. saniyede gene şifreliye geçti uyduda, hay ben bu aydın doganın ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 inter alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben odamdaki dandik antenle izliyorum ama yayında adamın sesi 1-2 saniye evvel geliyo=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 az daha yiyoduk inter olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 atletico çaktı. 1-0 lyon da çaktı. 1-0 hadi barça. hadi manu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mohi said: salak star 17. saniyede gene şifreliye geçti uyduda, hay ben bu aydın doganın ya offf aydın doganla ilgisi yok durumun. star'ın sampiyonlar ligi yayın hakkı turkiye ile sınırlı oldugundan sifreye girmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahaha ya bu spiker adını unttum gebertcek beni -maicon şut aut babası ona ünlü aktör micheal douglas ismini verecekken nufüs müdürü yanlış anlayınca maicon douglas kalmış adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yahu şampiyonlar ligi maçlarını internetten izleyebileceğimiz bir yer yok mudur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar