DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 rahatsiz said: simdi ben maviden aldim oyunu. ob`ye katilmistim hesabim vardi. kutudaki kodu su sayfaya yazdigim zaman oyuna girebiliyor muyum? Collectors edition preorder pack in varsa standart edition a onu bağlayamazsın, yeni account açman gerek. Oyunun collectors edition ise no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badbuckle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 axedice said: Alabilirsin. De diyelim olay çıktı, kanıt olarak forumu printleyip mi göstericeksin? :P bakın istanbulda adamlar alıyor istanbul şubenizi arayın sorun la fln derim ne blim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000263372 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Xaenin said: Standart mı Collector mu 25 tane? Standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 DA2019 said: rahatsiz said: simdi ben maviden aldim oyunu. ob`ye katilmistim hesabim vardi. kutudaki kodu su sayfaya yazdigim zaman oyuna girebiliyor muyum? Collectors edition preorder pack in varsa standart edition a onu bağlayamazsın, yeni account açman gerek. Oyunun collectors edition ise no problem. valla oyun ce filan degil. standart edition. su an open beta da kullandigim hesap ile oyundayim. problem cikartmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Offf Capitol yarın sabah dedi. Adamın kafaderisini yüzüp beyin kıvrımlarını harrasladım yinede geldiğini bildiğim halde vermedi :D İşin yoksa sabahın bir körü git Capitolun kapısında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ankaradan alan varmı alan varsa nerden aldı cvp verinde gezdirmeyin beni ankara sokaklarında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bikaç sorum olacak 1- standart edition kaç ytl? 2- oyunun aylık ücreti kaç euro? 3- oyunun sizde bıraktıgı ilk izlenimler nasıl? oyunun forumlarında neler konuşuluyor :) oyuncu kitlesi memnunmu yoksa 2. bi conan vakası mı? belki erken böyle bi soru için ama ilk izlenim olarak cevaplayabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bir soru da benden 20 ytl lik ce hedesinden alip oynuyorum su an. bunun üstüne stard edition alip devam edebiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yarın dr'den alıcam oyunu bakayım :) umarım gelmiştir bursaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Quel-Thul said: bikaç sorum olacak 1- standart edition kaç ytl? 2- oyunun aylık ücreti kaç euro? 3- oyunun sizde bıraktıgı ilk izlenimler nasıl? oyunun forumlarında neler konuşuluyor :) oyuncu kitlesi memnunmu yoksa 2. bi conan vakası mı? belki erken böyle bi soru için ama ilk izlenim olarak cevaplayabilirseniz sevinirim Burada beta izlenimleri falan var, bütün topiği okursan kavrarsın zaten izlenimlerin genelini. SE 50ytl sanırım, aylık ücret 13 euro olmalı. Ben bir kaç tane forum takip ediyorum, official ve fansite olaraktan, memnun olmayan az insan gördüm, herkes çok eğlendiğini belirtiyor. Ama tabi eksikler zartlar zurtlar olacak, kusursuz bişey bekleme ama bir AoC vakası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sagolasın hızlı cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lopeth said: bir soru da benden 20 ytl lik ce hedesinden alip oynuyorum su an. bunun üstüne stard edition alip devam edebiliyor muyum ? yok ılla ce regıster etmen lazım. standart ı yazarsan muhtemelen oynadıgın charlara bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Pre-Order la Open betada Rank kasanlar CE aldıkları zaman kaldıkları yerden devam edebılıyor mu? Bırde bugun panora D&R da 3 den sonra satısta olucak dedıler ANKARA da kı arkadasların bılgısıne.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ebolamaxi said: Pre-Order la Open betada Rank kasanlar CE aldıkları zaman kaldıkları yerden devam edebılıyor mu? Bırde bugun panora D&R da 3 den sonra satısta olucak dedıler ANKARA da kı arkadasların bılgısıne.... open beta kapandı tamamen sılındı hersey. sayet open betadan kastın head starts sa mantıken devam etmesı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Eğer daha erken ele geçiremezsem saat 03.01de Panora D&Rın kapısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O zman hepbırlıkte bulusalım=) Bende 3 de ordayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 taksim megavizyon, taksim d&r veya profilo d&r'da varmı war? bilgisi olan yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Quel-Thul said: taksim megavizyon, taksim d&r veya profilo d&r'da varmı war? bilgisi olan yazarsa sevinirim. megavizyon iflas etmıs. muhtemelen kapalıdır bosuna gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Alsakta kurtulsak oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 megavizyondan preorder pack alanlar araldan alcak direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kadıköy nezihten aldım saat 08:00 itibari ile. Oh bee oynamasamda bir rahatlama bir huzur geldi. Nezihte 4-5 tane daha var isteyen gidip alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 capitol dnr dada varmıs ve ce lerı 1 hafta sureyle sadece logolu kagıda sahıp olan musterılere verecegız dedı aklı basında bır görevliymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 profilodaki d&r'da da varmış aradım sordum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arkadaşıma bakırköy meydan d&r dan aldırdım az önce. demin kale centera gitmiş kale centerda pre order fişi olmayanlara vermiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar