Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

ebolamaxi

Öne çıkan mesajlar

DA2019 said:
rahatsiz said:
simdi ben maviden aldim oyunu. ob`ye katilmistim hesabim vardi. kutudaki kodu su sayfaya yazdigim zaman oyuna girebiliyor muyum?

Collectors edition preorder pack in varsa standart edition a onu bağlayamazsın, yeni account açman gerek.

Oyunun collectors edition ise no problem.

valla oyun ce filan degil. standart edition. su an open beta da kullandigim hesap ile oyundayim. problem cikartmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç sorum olacak

1- standart edition kaç ytl?

2- oyunun aylık ücreti kaç euro?

3- oyunun sizde bıraktıgı ilk izlenimler nasıl? oyunun forumlarında neler konuşuluyor :) oyuncu kitlesi memnunmu yoksa
2. bi conan vakası mı? belki erken böyle bi soru için ama ilk izlenim olarak cevaplayabilirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
bikaç sorum olacak

1- standart edition kaç ytl?

2- oyunun aylık ücreti kaç euro?

3- oyunun sizde bıraktıgı ilk izlenimler nasıl? oyunun forumlarında neler konuşuluyor :) oyuncu kitlesi memnunmu yoksa
2. bi conan vakası mı? belki erken böyle bi soru için ama ilk izlenim olarak cevaplayabilirseniz sevinirim

Burada beta izlenimleri falan var, bütün topiği okursan kavrarsın zaten izlenimlerin genelini.

SE 50ytl sanırım, aylık ücret 13 euro olmalı.

Ben bir kaç tane forum takip ediyorum, official ve fansite olaraktan, memnun olmayan az insan gördüm, herkes çok eğlendiğini belirtiyor. Ama tabi eksikler zartlar zurtlar olacak, kusursuz bişey bekleme ama bir AoC vakası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ebolamaxi said:
Pre-Order la Open betada Rank kasanlar CE aldıkları zaman kaldıkları yerden devam edebılıyor mu?

Bırde bugun panora D&R da 3 den sonra satısta olucak dedıler ANKARA da kı arkadasların bılgısıne....

open beta kapandı tamamen sılındı hersey. sayet open betadan kastın head starts sa mantıken devam etmesı lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...