Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Akşam haberlerinde Sinanpaşa Pasajında cinayet diye bir haber görürseniz şaşırmayın...[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 eee korsan abicim bu.. trojan bile kapar bilgisayarin.. forever original :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 pazartesi orjinali geliyor 50-60 milyon civarda. weblebi, avaturk gibi sitelerden veya orj oyun satan yerlerden edinilebilir. ayrıca bu sinanpaşa insanları telsizli sisteme geçtiklerinden beri çalışmayan cd patlaması yaşanıyor resmen, beni de kasıyor epeydir (git-gel vs.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ehe evet...[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 40 kere değiştirsen değer bu oyun için, başka da bir oyun için demem bunu.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bende bi 6 kere falan deiştirdim ama sonradan pes ettim gitti 12 milyon:) para biriktiriyom orj. alacam:) ondada 4.cd error verirse burdan atari hqya kadar uçarım artık:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ben 1 kere aldım doğru dürüst çıktı şansa =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bide kopyalayan kişi aynı kişi ise hepsini mal gibi yanlış kopyalıyor ya sinir bişi[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 1) adamın çektiği bozuk 2) senin cd-rom/bilgisayarda sorun var 3) orjinal al kurtul bu dertten 4) haaaaaaaalelelujah[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hmm cd değiştirmeye gitmeden bi kerede abdest al[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 orjinal heryerde satılmaya başlandı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 emule, kazaa, bittorent? yani bunlar güzel şeyler =D her cdnin ayrı ayrı imageini bulup yazdırabilirsin.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 haftaya salı ve sonrasında lazımsa 4. cd ve kadıkoy/uskudar cıvarında oturuyorsanız p.m. atın ... yazık 500 defa gıt gel ... UT 2004 ıcın deger o ayrı :)[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 milletede annatamıyosun değdiini 6CD çüş alınırmı diyo adam yaa :) gidip 7. kez deiştirecem birasdan bide adam deneyip vermesine rağmen 4. cd olmuyodu hata bende die düşünmüştüm bi sürü mağdur varmış:) orjinalini zaten para denkleştirebilirsem alacam o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar