Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 FPS var ama latency bulamadım henüz.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gerçi addon az ama indirip kurmak istemeyenler olabilir :P. SS var mı?
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3 tane denedim ama hiç bişi olmuyor? useinterface klasörü içerisinde AllCharacters diye bi klasör var. Yanına Addons diye bi tane açtım. İçinede indirdiğim addonun klasörünü koydum. Ne olur ne olmaz diyede. AllCharacters in içine de attım. Bide üstüne ana klasörün için INTERFACEAddons diye açıp. onunda içine attım. hiç bir numara yok. Addonları aktif etmek için, herhangi bir şey yapmak gerekmiyor herhalde.
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 warhammer klasörünün içine direk interface/addons olarak açıcaksın user'ın içine değil
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 onuda denemiştim. yememişti. gerçi harfleri küçük olarak açmamıştım. birazdan tekrar denerim
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 en iyisi curse'ün kendi clientini kullan ordan daha rahat yüklüyorsun
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 alakasız exe leri yüklemeyi pek sevmiyorum. Nede olsa wow zamanları curse de trojan çıkmıştı. sitede downloadlar felan kapatılmıştı diye bişiler okumuştum :P (yinede addon kullanmıştım. Ama exe lere karşıyım :P
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bence addonlardan en ıyısı range color,magus olarak eskıden 100 ayak mesafe varmı acaba dıyıp duruyordum sımdı dırek kızarıyor range dısınd buyuler
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Addon yazmaktan anlayan birinden bir ricam var. Zor olmaması lazım ama lua ile yazılım konusunda editlemek dışında bilgim olmadığından yapamıyorum. İstek basit. Benim luaya veya bir yere yazacagım item isimlerini lootladığım zaman beni ekranda bir ses veya yazı ile uyaracak ve lootladıgım itemın adını yazacak bir addon lazım.Örnegin oraya 10 tane rare seed adını yazacagım ve ben onlardan biri lootlarsam ekranda kırmızı ile veya neyse işte hede hede lootlandı gözün aydın falan yazacak. :)
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 uu diosun ki, addon, her lootladığında, inventory kontrolü yapsın ve bana kırmızı on-screen uyarı şey etsin. Bir nevi WoW'daki Reagent addonları gibi
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Inventorye bakmasına gerek yok. Chat logu kontrol etse yeter, orda yazıyor her lootlanan nane.
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 morale abilitylerini tactic lerde olduğu gibi set yapmaya yarayan addon var. gayet kullanışlı. hatta tactic setleriyle linkleyebiliyorsunuz. yani 2 no lu morale setine geçerseniz 4 no lu tactic setine otomatik geçiyor kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. SCT de güzel bi şekilde warhammer a uyarlanmış. tavsiye ederim 2 sinide. birde scenario join all button var. tek tuşla tüm scenario lara que luyor otomatik. isterseniz hangilerine que layacağınıda önceden seçebiliyorsunuz. Addonların isimleri Morale Set Scenario Join All button Warhammer scrolling combat text
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Gene bir addon ihtiyacı var. Verdiğim DMGları daha büyük gösteren bi addon varmı ekranda yani hem ufak hemde hızla yok oluyor DMGlar göremiyorum kaç vurdum ne vurdum. Ama combat logda değil direk adamın kafasında uçuşan dmgları büyütmek istiyorum.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/wsct.aspx
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Verdiğiniz DMG lar o kadar çok ve hızlı akıyor ki bencede öyle bi addon lazım tatmin açısından =) Bende Total Damage Meter addon istiyorum... Yaptığım bütün dmg leri saysın yanda kocaman yazsın ki kendimi ayarlıyıp senaryo sonunda 100K yapamadığımı görüp pişman olmadan biraz daha AOE basabiliyim :D
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ekrana BW gelince NERF diye bagıran bi addon istiyorum hatta BWnin DMGı 100knın altında ise Nuuub BW diye bagırsın. :)
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 az önce jesus WTB bw nerf patch yazan sen miydin yoksa =)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Quenas said: shifte basmaktan kurtarıo diim o zmn :D optionsda ayar var "auto loot all" diye. üzgünüm 8-)
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Quel-Thul said: Quenas said: shifte basmaktan kurtarıo diim o zmn :D optionsda ayar var "auto loot all" diye. üzgünüm 8-) Son patch ile geldi o, bu mesaj atılırken yoktu. Ben daha üzgünüm.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 latency ve fps yi gösteren bi addon varmı
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Absolut said: Ekrana BW gelince NERF diye bagıran bi addon istiyorum hatta BWnin DMGı 100knın altında ise Nuuub BW diye bagırsın. :) yok abı geliyor güldür güldür addonu daha iyi bw ler için :D
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 apothercary için brew all yada repeat all diye bir buton ekleyen addon yokmudur yahu, tek tek tıklamaktan gına geldi ...
Öne çıkan mesajlar