Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

addonlar :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 tane denedim ama hiç bişi olmuyor?
useinterface klasörü içerisinde AllCharacters diye bi klasör var.
Yanına Addons diye bi tane açtım. İçinede indirdiğim addonun klasörünü koydum.
Ne olur ne olmaz diyede. AllCharacters in içine de attım. Bide üstüne ana klasörün için INTERFACEAddons diye açıp. onunda içine attım. hiç bir numara yok.
Addonları aktif etmek için, herhangi bir şey yapmak gerekmiyor herhalde.
Mesaj tarihi:
alakasız exe leri yüklemeyi pek sevmiyorum. Nede olsa wow zamanları curse de trojan çıkmıştı. sitede downloadlar felan kapatılmıştı diye bişiler okumuştum :P (yinede addon kullanmıştım. Ama exe lere karşıyım :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Addon yazmaktan anlayan birinden bir ricam var.
Zor olmaması lazım ama lua ile yazılım konusunda editlemek dışında bilgim olmadığından yapamıyorum.
İstek basit. Benim luaya veya bir yere yazacagım item isimlerini lootladığım zaman beni ekranda bir ses veya yazı ile uyaracak ve lootladıgım itemın adını yazacak bir addon lazım.Örnegin oraya 10 tane rare seed adını yazacagım ve ben onlardan biri lootlarsam ekranda kırmızı ile veya neyse işte hede hede lootlandı gözün aydın falan yazacak. :)
Mesaj tarihi:
morale abilitylerini tactic lerde olduğu gibi set yapmaya yarayan addon var. gayet kullanışlı. hatta tactic setleriyle linkleyebiliyorsunuz. yani 2 no lu morale setine geçerseniz 4 no lu tactic setine otomatik geçiyor kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

SCT de güzel bi şekilde warhammer a uyarlanmış. tavsiye ederim 2 sinide.

birde scenario join all button var. tek tuşla tüm scenario lara que luyor otomatik. isterseniz hangilerine que layacağınıda önceden seçebiliyorsunuz.

Addonların isimleri

Morale Set

Scenario Join All button

Warhammer scrolling combat text
Mesaj tarihi:
Gene bir addon ihtiyacı var.
Verdiğim DMGları daha büyük gösteren bi addon varmı ekranda yani hem ufak hemde hızla yok oluyor DMGlar göremiyorum kaç vurdum ne vurdum. Ama combat logda değil direk adamın kafasında uçuşan dmgları büyütmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
Verdiğiniz DMG lar o kadar çok ve hızlı akıyor ki bencede öyle bi addon lazım tatmin açısından =)

Bende Total Damage Meter addon istiyorum... Yaptığım bütün dmg leri saysın yanda kocaman yazsın ki kendimi ayarlıyıp senaryo sonunda 100K yapamadığımı görüp pişman olmadan biraz daha AOE basabiliyim :D
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:
Quenas said:
shifte basmaktan kurtarıo diim o zmn :D

optionsda ayar var "auto loot all" diye. üzgünüm 8-)

Son patch ile geldi o, bu mesaj atılırken yoktu. Ben daha üzgünüm.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Ekrana BW gelince NERF diye bagıran bi addon istiyorum hatta BWnin DMGı 100knın altında ise Nuuub BW diye bagırsın. :)

yok abı geliyor güldür güldür addonu daha iyi bw ler için :D
  • Yeni Oluştur...