Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 BulletRide said: Çift duvar tuzak atıyorlar.Gitmeyin. zamanında tp yokken icelandde ne ekserdik duvarla heuhe ayaaya diyen yaratıklardan +9 cıkıyodu onu kesmeye geliyorlardı ice giant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ayaaaya AHAHAHDHAJSDAJSDJASKDKASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nieyse benim aklıma kimlik kaplama filan geldi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 PVC O BABA diilmiydi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 türkiyede pvc olarak geçiyor, evet player versus cemaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bende Portal tuzağı kurardım brit köprü altına bi kere shard ın en zengin en sağlam warrioru düştü elime :D loot sağlamdı blackrock set +15 katana ve kestiğim nightmaresi.. sonra beni çok aradılar :D 1 hafta girmemiştim :D:D Ama en zevk aldığım dönemler rp yaptığım zmanlardı.. Off ultima.. İlk rp hikayemi yazıp necromancer olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 konu süper ilerliyor ya sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güzel günlerdi :) uykusuzluktan hortlağa dönmüşdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ozii_x said: Bende Portal tuzağı kurardım brit köprü altına bi kere shard ın en zengin en sağlam warrioru düştü elime :D loot sağlamdı blackrock set +15 katana ve kestiğim nightmaresi.. sonra beni çok aradılar :D 1 hafta girmemiştim :D:D Ama en zevk aldığım dönemler rp yaptığım zmanlardı.. Off ultima.. İlk rp hikayemi yazıp necromancer olmuştum süperolağanüstüdestansırock set'in +12701751 katanan olsa bile, nightmare'ı yazıldığı gibi okuyorsun ya. hiç konuşmaya bile gerek yok artık. naytmeyır ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuşma çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 56k da kasardık.. anne baba küfrederdi telefon edicez die :D sonra 64k kablo bizi kurtardı.. sabahlara kadar pvp kasma olayı rüyalarımızdan çıktı ^^ off off hatırlarım archermage im vardı ne mutlu günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ali sus keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 şimdi kınaytta var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 abi yıllardır bağırıyorum aynı muabbet yüzünden herseferinde OK AGA diyen aşırı emülatör takılan elemanlar laf saçmalıyo bana. boşver cidden kimsenin bişi yapıcagı yok bu saatten sonra uo muo yok bitti artık. cecil in sphere dosyası hala duruyo bende. varsa ben server acıcak moddayım yardım lazım dosyaları worldu falanı filanı direk öm ile ulaşsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 artık uo nun sadece muabbeti güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 aga reg parası pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ne diye garbage a alındı ki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oguzhankeskin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 cecil' in pvp alanı güzeldi. Hiçbirşey yok iki üç tane taş var (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 KINAYTA GELİN PVP İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aga kas beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 GEL ANAAAAAAAM KASAYIM SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 SENİ YILDIZ YAPICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 :) tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 siz ultimacilar oldurmeyi cok iyi bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar