Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 BulletRide said: Çift duvar tuzak atıyorlar.Gitmeyin. zamanında tp yokken icelandde ne ekserdik duvarla heuhe ayaaya diyen yaratıklardan +9 cıkıyodu onu kesmeye geliyorlardı ice giant
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ayaaaya AHAHAHDHAJSDAJSDJASKDKASD
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nieyse benim aklıma kimlik kaplama filan geldi 8-)
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 türkiyede pvc olarak geçiyor, evet player versus cemaat
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bende Portal tuzağı kurardım brit köprü altına bi kere shard ın en zengin en sağlam warrioru düştü elime :D loot sağlamdı blackrock set +15 katana ve kestiğim nightmaresi.. sonra beni çok aradılar :D 1 hafta girmemiştim :D:D Ama en zevk aldığım dönemler rp yaptığım zmanlardı.. Off ultima.. İlk rp hikayemi yazıp necromancer olmuştum
kazahel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güzel günlerdi :) uykusuzluktan hortlağa dönmüşdüm :D
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ozii_x said: Bende Portal tuzağı kurardım brit köprü altına bi kere shard ın en zengin en sağlam warrioru düştü elime :D loot sağlamdı blackrock set +15 katana ve kestiğim nightmaresi.. sonra beni çok aradılar :D 1 hafta girmemiştim :D:D Ama en zevk aldığım dönemler rp yaptığım zmanlardı.. Off ultima.. İlk rp hikayemi yazıp necromancer olmuştum süperolağanüstüdestansırock set'in +12701751 katanan olsa bile, nightmare'ı yazıldığı gibi okuyorsun ya. hiç konuşmaya bile gerek yok artık. naytmeyır ulan.
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 56k da kasardık.. anne baba küfrederdi telefon edicez die :D sonra 64k kablo bizi kurtardı.. sabahlara kadar pvp kasma olayı rüyalarımızdan çıktı ^^ off off hatırlarım archermage im vardı ne mutlu günlerdi
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 abi yıllardır bağırıyorum aynı muabbet yüzünden herseferinde OK AGA diyen aşırı emülatör takılan elemanlar laf saçmalıyo bana. boşver cidden kimsenin bişi yapıcagı yok bu saatten sonra uo muo yok bitti artık. cecil in sphere dosyası hala duruyo bende. varsa ben server acıcak moddayım yardım lazım dosyaları worldu falanı filanı direk öm ile ulaşsın bana.
oguzhankeskin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 cecil' in pvp alanı güzeldi. Hiçbirşey yok iki üç tane taş var (:
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 siz ultimacilar oldurmeyi cok iyi bilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar