Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşa, Wauuuu...(veya oha) dedirtecek hediye

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Önümüzdeki hafta yengenizin doğum günü. Kendisine öğle bir hediye almalıyım ki veya yapmalıyım/oluşturmalıyık ki, dibi düşsün.

Bu hediye pahalı olmamalı, maddi değerinden ziyade manevi değeri olmalı...Gidip bi sürü para verip alınacak bir hediyeden ziyade orjinal bişi olmalı(pahalı da olabilir önemli değil ama orjinal)

Daha önce bu tarz bir hediye ile sevgilisini mutluluktan ağlatmış pati dostlarından acil yardı isteyrum
Sosyal ağlarda paylaş

eet bide

kıza özel birşey alman lazım. yani paticikte kızı yakından tanıyan bir insan olduğunu sanmıyorum :) o yüzden en iyi sen seçebilirsin. hobileriyle ilgili birşey olabilir, veya kızın beğendiğin bir yanıyla alakalı olan birşey olabilir.

kendi elinle yaptığın birşey olabilir.

hediyenin kendisinden daha çok hediyeye zaman harcadığını göstermek işe yarar bence. tabii hediyenin kendisi de önemli de, "wauu" faktörü hediyeye ne kadar özen harcadığınla iyi bir correlationu var :)
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kız ile ortak bi geçmişin yoksa, öle bi hediye de bulamazsın. varsa,

şöle sevimli bi kutu alırsın mudo dan. çektirdiğiniz resimleri picasa da editleyip, canlı canlı renklendirir, kimini siyah-beyaz yapar, çıktı alıp kutunun içine koyarsın. sonra şeker bi kart alır, içine doğumgünü notu yazarsın güzel bitane. sonra ona ufak incik boncuk tadında hediyeler ya da mesela sevdiği bişey varsa (ki atıorum, sünger bob dur, şudur budur) onun minik bi modelini fln alırsın. kutunun içine hop, onu da koyarsın.

en son da siyah bi karton alırsın, üzreine ikinizin resimlerini kesip koyarsın. ve kesip yapıştırdığın resimlerle ikinizi agaçlar altında yürüo fln gb yaparsın. hatta bu tarz resimlerin bir adı var da hatırlayamadım. hiçbişey çizmiosun ama her parçayı bi resimden kesip yapıştırıosun, çok renkli bi resim çıkıo ortaya. o tarz bişey yapabilirsin.

işte sana manitayı doğumgününde duygulandırma tuto su.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bunu bize soruyorsan eğer otur ilişkini gözden geçir derim. İki kişinin özeli arasında paylaşılacak olan özel bir anın önemli bir parçasını sen nasıl forumda sorup bulmaya çalışırsın anlamak mümkün değil.

Bir şekilde birşeyler telafuz edilmiş olsa ve bunu alıp sen ona sunduğunda yapmacık ve içtenlikten uzak olmayacak mısın? Bu, karşındaki değer verdiğini söylediğin insanı kandırmak ve duygularıyla oynamak değil mi? Zerre kadar paylaşımın olamayan birşeyi sevdiğini söylediğin insana vermek... nasıl bir çiğliktir bu?!?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

yaş kaç paramecium? sen ilişkilerin dünyadaki tek gerçek oymuş ve ondan başkası yokmmuşcasına yaşanıldığı sanılan bi döneminde olabilirsin hayatın ama,

doğumgünü hediyesi hakkında tavsiye almak ve kız arkadaşını etkilemek istemekte ben çiğlik göremiyorum.

bi kişiyi çok sevebilirsin ve insanlardan onu doğum gününde etkilemek istediğin için tavsiye de isteyebilirsin.

bunda bi çiğlik göremiorum ben. daha çok, senin bakış açında, lise dönemlerine özgü bi saflık görüorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Jose said:
yaş kaç paramecium? sen ilişkilerin dünyadaki tek gerçek oymuş ve ondan başkası yokmmuşcasına yaşanıldığı sanılan bi döneminde olabilirsin hayatın ama,

doğumgünü hediyesi hakkında tavsiye almak ve kız arkadaşını etkilemek istemekte ben çiğlik göremiyorum.

bi kişiyi çok sevebilirsin ve insanlardan onu doğum gününde etkilemek istediğin için tavsiye de isteyebilirsin.

bunda bi çiğlik göremiorum ben. daha çok, senin bakış açında, lise dönemlerine özgü bi saflık görüorum.

adam evli abi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili paramecium kardeşim,

Bence acilen patinaj'a geri dönüp Audinin tarihçesi ile ilgili bişeyler yazmaya devam et. Zira ağır derecede saçmalıyormuşsun buralarda.

Saygılar

Neyse ben konuya geri dönecek olursam, demek istediğim adamınbirinin önerisi gibi sürpriz önerileriydi aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...