Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ortaokulda uçlu kalem fantazisi vardı resmen. 4-5 tane şerefsiz vardı, milletin uçlu kalemini indiregandi yapıyolardı. sonra eve gidip onlarla napıyorlarsa... çok rotring kaybettim böle pahalı pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben karalıyordum daha hızlı :S yoksa hocalara yetişemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bana da kahverengi rotringler hep sıkıcı gelmiştir. Onçün onlardan almadım. Bi ara 5 liraya satılan faber castell uçlu kalemlerden alayım dedim, kalem çevirme sevdalısı olduğundan 4 tanesinin gövdesi çatırdadı. Yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ulan bi böle antep fıstığı yeşili rare tombom vardı ilkokulda almıştım tey hala hatırlıyorum. böle kalemi ön cebime koyardım göğsümü gere gere yürürdüm tey tey tey. keşke gene bulabilsem onu çerçeveletip saklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ha bide hep şeyi düşünmüşümdür. Rotring'in kalemi Tombo'nun uçları. niye kardeşim niye rotringin uçları meşhur değil? zaten bi ara yoktu bile hala varlığından emin değilimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iyidir rotringın ucları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 mimarlar kullanır ciddi işlerde kırıntı bırakmaz kagıt üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Gkgokhan said: PhysX said: pogodi said: ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok deli silgilerim vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben silgilerimi kaybetsem bile bulmak için dağı taşı birbirine katardım.Silgimi başkasına ortadan ikiye böldürtmedim hiç.O yüzden lise1 de hiç oturamazdım sırama bizimkiler sürekli alır saklardı bi yere eğlence olsun diye bende kalkar arardır derste falan.Hocalarda bu hazırlık atladı mazur görelim bari derdi.Lise 2 de erkek oldum yapmadılar bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 faber castelllerin acayip bi silgi modeli var bende. 1 yıldır kullanıyorum, yarıladım sanırım.kaybolcak gibi durmuyo hiç, farklı bi silgi.sadece dış tarafını kırdım geçen sıkıntıdan, 2-3 tane daha alıcam bi ara. hatta durun foto çekeyim, durun ama öylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tombo değil o tombow hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 zaten silgiyi kaybetmeden bitiren falan varsa tanışmak isterim olm o ne? silgi kaybolmak için tasarlanmış bişi. üzülmeyin o yüzden. düştüğü zaman 38 metre zıplayarak ilerleme gücüne sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok seviyorum lan silgimi, bol bol hata yapıp siliyorum sıf bu yüzden. edik: 2. resimde de kulağım parlıyo falan. ayrıca bu düşüp de sekmeyen silgi.düşünce ÇAAat diye bi ses çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha onu silgi diye taşımam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ufacık ki.büyük diil.şık, şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sigara paketinin çakmağın falan yanında fotosunu isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 öle silgi olmaz olsun. silgi dediğin sürüklenecek, 2 saat arayacaksın sınavda düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 küçük lan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Küt uçlu kalem ile uyduruk renkli silginin kağıda verdiği damageı hiçbişeye değişmem:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi de arap sabunu gibi hacı şakir gibi büyük bi silgi modeli var. gerçekten büyük, el kadar falan böyle. bilen var mı aranızda? mesela bizim arkadaşlar silgi bitince 4-5 kişi toplanıp "silgiye girerdi". o kadar büyük bi silgi ki bütün sınıfın ihtiyacını karşılar. kaybetme imkanın da yok. ama işte, bütün karizma yerlerde, bildiğin arap sabunu, hacı şakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Eheh bilinmezmi o roket.Silgi tozundan abuk şeyler yapmak için en ideal 2 silgiden biridir o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benım zamanımda uzerınde arı resmı olan yesıl yada pembe renklı cok guzel kokulu sılgıler vardı kare seklınde ole guzel kokardıkı dayanamaz yerdım sılgıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 arı mayalı silgi o. çizgi filmide vardı o arının. sonra uğur dündar yüzünden o arılı silgiler toplatılmıştı piyasadan. çocuklar kokluyomuş alışkanlık yapıyomuş. bide silgiyle ip yapardık biz sıraya sürte sürte. bi kere hiç unutmam 4-5 kişi yapıp uc uca eklemiştikte 4 metre felan olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar