Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silgimin sivri köşesi kalmadı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ortaokulda uçlu kalem fantazisi vardı resmen. 4-5 tane şerefsiz vardı, milletin uçlu kalemini indiregandi yapıyolardı. sonra eve gidip onlarla napıyorlarsa... çok rotring kaybettim böle pahalı pahalı
Mesaj tarihi:
Bana da kahverengi rotringler hep sıkıcı gelmiştir. Onçün onlardan almadım. Bi ara 5 liraya satılan faber castell uçlu kalemlerden alayım dedim, kalem çevirme sevdalısı olduğundan 4 tanesinin gövdesi çatırdadı. Yazik..
Mesaj tarihi:
ulan bi böle antep fıstığı yeşili rare tombom vardı ilkokulda almıştım tey hala hatırlıyorum. böle kalemi ön cebime koyardım göğsümü gere gere yürürdüm tey tey tey. keşke gene bulabilsem onu çerçeveletip saklarım
Mesaj tarihi:
ha bide hep şeyi düşünmüşümdür. Rotring'in kalemi Tombo'nun uçları. niye kardeşim niye rotringin uçları meşhur değil? zaten bi ara yoktu bile hala varlığından emin değilimde.
Mesaj tarihi:
Ben silgilerimi kaybetsem bile bulmak için dağı taşı birbirine katardım.Silgimi başkasına ortadan ikiye böldürtmedim hiç.O yüzden lise1 de hiç oturamazdım sırama bizimkiler sürekli alır saklardı bi yere eğlence olsun diye bende kalkar arardır derste falan.Hocalarda bu hazırlık atladı mazur görelim bari derdi.Lise 2 de erkek oldum yapmadılar bir daha.
Mesaj tarihi:
faber castelllerin acayip bi silgi modeli var bende.
1 yıldır kullanıyorum, yarıladım sanırım.kaybolcak gibi durmuyo hiç, farklı bi silgi.sadece dış tarafını kırdım geçen sıkıntıdan, 2-3 tane daha alıcam bi ara.
hatta durun foto çekeyim, durun ama öylece
Mesaj tarihi:
zaten silgiyi kaybetmeden bitiren falan varsa tanışmak isterim olm o ne? silgi kaybolmak için tasarlanmış bişi. üzülmeyin o yüzden. düştüğü zaman 38 metre zıplayarak ilerleme gücüne sahip.
Mesaj tarihi:
bi de arap sabunu gibi hacı şakir gibi büyük bi silgi modeli var. gerçekten büyük, el kadar falan böyle. bilen var mı aranızda?

mesela bizim arkadaşlar silgi bitince 4-5 kişi toplanıp "silgiye girerdi". o kadar büyük bi silgi ki bütün sınıfın ihtiyacını karşılar.

kaybetme imkanın da yok.

ama işte, bütün karizma yerlerde, bildiğin arap sabunu, hacı şakir.
Mesaj tarihi:
arı mayalı silgi o. çizgi filmide vardı o arının. sonra uğur dündar yüzünden o arılı silgiler toplatılmıştı piyasadan. çocuklar kokluyomuş alışkanlık yapıyomuş.

bide silgiyle ip yapardık biz sıraya sürte sürte. bi kere hiç unutmam 4-5 kişi yapıp uc uca eklemiştikte 4 metre felan olmuştu :)
  • Yeni Oluştur...