Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Druid keserken erekte oldum yazmış ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 said: sorunlu falan? elbet görüşürz seninle bakalım problemlimiyim karar veririz karşılıklı. said: görüşelim seninle uzun uzun anlatırım ben sana, şımarıklık falan yüzünde ağzında burnunda uygularım teker teker. Olur tanışalım görüşelim. İstanbuldasın diye tahmin ediyorum, bi ara illaki görüşelim. Madem bu kadar cendere cenderesin, greeny yerine beni kabul et bende yap uygulamalı deneylerini. Varsa bi sorun çözmüş oluruz hem. [email protected], seviyeli sohbet için bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sen dememişsin ki güzel arkadaşım ellerime böyle oldu, adamlar böyle yaptı diye. Kolamın yarısını içtiler yazmışsın sonra yazını eleştirenlere sorunlu demişsin. El kadar çocuklarla lütfen uğraştırmayın akşam akşam, sorunlu falan laflarını kendine sakla, yazılarına gelecek cevaplara adam gibi tepki verebilecek kadar büyümemişsen hiç yazmasan daha iyi olur. Ben çok biliyorum ben her şeyi yaşadım diye diskur çekmek istiyorsan o zaman detay ver, bak bana böyle oldu, o yüzden attım de. İnsanın tepesini attırıyorsun akşam akşam mantıksız çıkışlarınla, lise alemdarı tavırlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şimdi özellikle zydarın yazdıklarını okudum. 2 senedir aynı adamlarla evdeyim. çeşit çeşit adamlar var. hak vermemek elde değil ama şöyle bişey var. mesela senin verdiin örnekten gideyim; eve ilk çıktığımızda (ilk sene yurtta kaldığım adamlarla çıktım), oo negüzel, bulaşık filan yıkıyoruz, temizlik filan güzel gidiyo. sonra adamlar bok sardı aynı senin gibi bulaşığın çoğunu ben yıkıyodum. şimdi "yürüyün gidin la desem" olmaz, adamlar iyi hem de başka bi adam bulup eve çıkmanın zorlukları şu topikten bile rahatlıkla anlaşılır, eve çıkacak adam bulmaya kasmadım. nabtım peki, ellemedim bulaşığı, temizliğe de yardım etmedim, salonda oturmuyorum, odamda duruyorum hep. temizliğe zerre karışmıoyurm. herkesin bi hayvanlık sınırı var temizlik konusunda, benimki yükseti ben de odamda uygulaya karar verdim, yemeğimi fırında tek pişirimlik şeyler alarak, bulaşıktan yırttım. salona hiç ellemedim. sonuçta evi bok götürdü ve adamlar da "hadi temizlik" diyince "sie lan" dedim. bikaç kere durumu anlattıktan sonra tabii ki, durum anlaşıldı. adamların pisliğine ben de katkıda bulunuyorum hatta, sinirlenirsem iyice salondaki çöplerde tekmelerle çöpleri sinerjik bi hale getiryorum. sonra mesela evde pislikten oturcak yer kalmayınca benim odaya geliyodu adamlar, aynı pisliği burda da yapıyolardı, hiç kimseyle tartışma heveslisi bi adam olmadığımdan bi iki ima ettim, olmadı, güzellikle uyardım olmadı, en sonunda sövdüm saydım, girmiyolar şimdi benim odaya. onun dışında tualet banyoda da aynısını yapıyorum. kısaca ekonomik durum çok müsait olmayınca (bide ev arkadaşı bulmaktaki üşengeçliğim buna eklenince) zaman zaman kötü olduk adamlarla ama bi iki kere iyice saçma olay haricinde çıkmayı düşünmedim. gayet seviyeli :) bir ilişkimiz var. cidden yani. biraz alttan almak, biraz ayak uydurmak gerekiyor. hijyen standartlarını adamlara söverek anlatmak gerekiyor yeri gelince. ha bunları yaparken kendi yaptıklarına dikkat edeceksin yoksa tabii ki adamlar haksız da olsa bazen en ufak bişeyde sana laf sokarlar, onu da alttan alacaksın. böyle wot yazdım ama sanki çok sıkınıtılı bir ev hayatım yok, sadece ara ara çöpeve dönen ev zamanlarında oluyor bu problemler. ideoloji olarak bakacaksın demişsin bi de. ona hiç girmiyorum. evlenmiyosun adamlarla, senin de dediğin gibi bi iş arkadaşlığı ilişkisi kuruyosan ona dikkat etmeyeceksin. tabii bütün yazdıklarım herkes için kabul edilebilir şeyler olamaz. benim gibi bukalemin hayatı yaşamaya el verişli, atarını yapan ama aslında vurdum duymaz adamlara göre normaldir herşey. senin standartları yakalayamayınca ne yapacağın senin kişiliğinle alakalı. yargılama gibi bi durum söz konusu olamaz. sen de 4 tane adam şutlayıp, onun zorluğunu yaşamayı seçmişsin. son olarak da xunna söyliyim, daha önce birileriyle evde kaldınmı bilmiyorum ama "herşeyi göze aldık" iddialı bir laf. evden çıkarmak çoğu zaman göt ister. bunu yapamayacaksanız alttan almak zorunda kalıyosunuz. evin içinde 3 tane birbirinden nefret eden adam haline dönüşebilirsiniz yoksa. umarım, tüm uyarılar geçersiz kalır, güzel bi ev arkadaşı bulurusunuz. (sevgi yumağı şeklinde bitirdim postumu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ulaşmak istediklerime ulaşıyorum gerisini biz hallederiz topik zaten anlamsız artık xunn banlandı. gg kk thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zydar said: ahmmet, eveçıkmanın, ev arakdaşı aramanın bu akdar kolay olucağını ahtta bunu patiden forudman bulabilceğini sanıyorsun ya, nası yapabilyiosun bunu aklım almıyor. Hele birde zeki adamsın. Çokmu çaresizsin yoksa kumar mı oynuyosun? Üni de 4 tane ev arakdaşı attım evden. hepsi kafa hepsi ultima-homam3 ve o an ne oynursam oynuyor çokda güzel muhabbet ediyorlardı. Maddi durumlar iyidi, kızlar vs iyiydi. Ama hepsini teker teker evden şutladım. Neden? Nedenleri yazayım da aklınız mantığınız açılsın. Ev arkadaşı olayını oyun gibi görüyor burdaki herkez. Saçma. 1- temizlik. Banyoya giriyor, küvette saç kıl, yerler saç kıl. İlk zamanlar özen gösterilir temizlenir sonra salla gitisn mantığı. Koltuklarda bırakılan eşyalar, yiyip içilip tabak vb, bırakılır, böceklenir, sineklenir, makinaya bile koyulmaz. Yemek yeninir, tencerede temzilenmez. ocaklar kirlenir, etraf toz olur bir tmeizlik yapılmaz. Daha çok şey varda temizlikde yazmiyim. 2- ekonomi. Cola alırsın, planların vardır. sadece 15 dakikalığına bi yere giderisn geldiğinde coalnın yarsını kalmış olduğunu görürsün. Bunun gibi zilyon tane yemek ile örnek var içicekler çok karışık zaten. Eve gidiyorsundur, cebinde 10 ytl vardır. ulan 4 bira alsam içsem sabaha kadar dersin ama sonra e X ne yapar? oda ister içemem kiöyle dersin ekonomi çöker ya ikram ederisn ya saklarsın yada almazsın. İÇine edilir zevkinin. Elektirik faturası gelir, ben şukadar yoktum evde sen bütün gün dl yapıyosun bilg açık yok senin hedehödö var. vs. eğer para çoksa sorun olmaz faturalar, ama para yoksa çık işin içinden de görelim. 3- yakınlık. evet yıllarca mükemmel ark olabilrisiniz süpersinizdir. içtiğiniz ettiğiniz birdir fakat, ev arkadaşı dediğinde orda bir durucaksın. Biriyle bi yerlere gitmek hatta bi kaç gün birlikte kalıp wow oynamak vs asla biriyle aynı yerde "yaşamak" gibi deildir. Eve arkadaşı olununca sorumluluk gerekir, her baba yiğidin harcı deildir. Eski bi laf vardır sevgilini tanımak için tatile çık derler. Buda bunun gibi bir şey, onu tanımak için birlikte yaşa. Arkadaşların gelir sen severisn onları ama o veya onlar sevmez. kız arkın gelir sen severisn ama onlar sevmez. Bunlar olabilicek şeyler. Her zaman söylemezler içlerine atarlarsa yada içine atarsan ilerde içinde patlar. daha fena olur. Ev arkadaşı olunca, iş arkadaşı olursun. para girer işin içine özellik girer. Kolay iş deil. Daha var da sonra yazarım ozaman. Bunların pek çoğu son derece gerekli ikazlar bence. Ayrıca zydar oturup yazmış üşenmeden...Tek amacı da yardımcı olmak anladığım kadarıyla. Katılınır, katılınmaz, ama teşekkür edilecek yerde tam tersine sanki adam küfretmiş gibi nasıl üstüne gidilimiş, cidden şaşırdım. Ya çıldırdınız mı?, cinnet mi geçiriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gönderen: zydar Gönderilen: Greeny Tarih: 17/09/2008 20:11 seni bi döviyim ben aklın başına gelsin birader nerde oturuyosun sen istiyosan görüşebilirz --------- tehdit aldım help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Eee ben daha almadım. Aloo arkadaşım beni de tehdit eder misin lütfen? Bide xunn alakasız bi olay yüzünden banlanmış ama haksız bi ban. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Adam herkesi dövüyo durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende greenyle öbür bana laf atana dalıyım bari arada eheh adres verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu arada fedenin yazdıkları da araya kaynamış ama abi sen de hiç mi çekip konuşmadın bu adamlarla? Yani bir olur iki olur üçüncüde herkes yeter diyip temizliğe bulaşığa girişir. Hani bizim de üşengeçlikten salon kirli diye eve misafir gelince odalarda toplandığımız olurdu ama böyle bu kadar ayrılmadık hiç bi zaman. Bu kadar anlaşamıyosan çık git ne diye duruyosun orda? Bunun üşengeçliği mi olurmuş işkence gibidir o ev. edit : yazdıklarımı beğenmediysen sana da adres verebilirim. Ayağını denk al fede efendi, yorganına göre uzat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Zydar ın ilk o açıklamalar verdiği post una katılıyorum.Paylaşmak iyi güzel ama bir yerde bazen gerçekten kendi keyfiniz için aldığınız şeylerin evde harcanmış olmasını 1 3 5 10 defa görmek sonunda size lan yeter ama haa dedirtir.En baştan hafifçe konuşursun birader biraz dikkatli ol hani tamam tabi ortak olur istersin veririm de ayarını kaçırmadan dersin.Herkesin maddi durumu iyi değil herkes herşeyi paylaşamaz.Bir içecek alır 1 hafta idare ederim der adamda içer 3 güne biter sonra üç kuruş paran kalır içecekte alamazsın.Karşıdakinin aynı fedakarlığı yapıp yapamayacağı da malum.O yüzden aslınad dikkat edilmesi gereken hususlarAma tabi ki arada hoşgörülü olmakta lazım.Çok sık değilse tabi ki yemeğini suyunu paylaşırsın temizliği sen yapıverirsin birşey değil bunlar.İlk başta adama da çok yüklenmişsiniz.Sonra o da kaptırmış.Şimdi pati 1. kavga toplantısı yapacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 axe getirme beni oraya. yazdığım yazının sonunda yazdıydım zaten ya. çok fazlaymış gibi yazmışım, okuyunca bana da çekilmez bi yer gibi geldi aslında da o kadar diil yani. yazarken gaza geldim biraz sonra silmeye üşendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wall of text crits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dimyata ev arkadasi aramaya giderken, elindeki forum accountundan olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 forum artiz dolmuş loo p.s. allahtan dürüye yok ortalıklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 film yalan oldu pu topic yüzünden kahretsinnnn:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kitana said: xunn niye uçtu? said: Ağalar mage'le druid kesiyorum. Bir ara gerçekten erekte oldum stunfuck yaparken pis taureni. <3 stunfuck dedi banlandı roflmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yalan soylediinden banlanmistir. magele druid kesmek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 look said: yalan soylediinden banlanmistir. magele druid kesmek lol hehelol öle deme stunned taurens cant say moo.. iyi guild adı olur bundan hmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 said: Kızarmış patates yağına ekmek banabilecek kadar midesiz insanlar gördüm, yine de onlarla yaşamayı 10 kez sana tercih ederim. haklı veya haksız söylenmiş farketmez baya sağlam laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 look said: yalan soylediinden banlanmistir. magele druid kesmek lol Betada diyor lan. Deep freeze gelmiş, instant %15 fireball, daha neler neler gelmiş yakıyormuş mageler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lan bu ne kaç kişi kullanıyor accountumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar