Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sevgili Paticanlar... 2005'te aldığım Cennet Papağanımı kardeşimin alerjik astımı sebebiyle satmak zorundayım. Bir süre papağanı anneannemlere göndermiştik kardeşimin alerjisi geçti şimdi tekrar geldi papağan ve yine başladı alerjisi. Buna ek olarak ben İstanbul'da okuduğum için -Ankara'da oturuyorum- annem kuşun bakımını tek başına yaparken zorlanıyor ben burda yokken. Anlayacağınız baya iyi bakıyoruz yani. Zaten iyi bakmayacak birine 500 milyon verse de satmam. Efenim şimdi bu sevimli papağanın adı Kuki. İki güne bir dışarı çıkar bu. Her gün suyu değişmesi gerekir. Ayrıca yine iki güne bir yemi ve kafesinin altı değişir. Yaz aylarında da iki güne bir duşta ılık suyla yıkanır. Kışın yıkamıyoruz hasta olmasın diye fakat temizleyici spreyle hallediyoruz kışın. Yani bunları yapacak bir patican varsa buralarda. Konuşalım Ankara içi olması lazım yalnız galiba çünkü başka şehre nasıl gönderirim bilemiyorum... Şimdi bunları okuyunca basit gibi geliyo fakat bir süre sonra sıkılabilirsiniz ben söyliyeyim şimdiden. Bir hevesle gaza gelmeyin yani iyi düşünün =) Hatta şöyle yanına bir eş alıp büyütücek bir babayiğit bir hanımefendi çıksa harika olurdu. Ben buralarda olmadığım için eş almak istemiyor bizimkiler Hanımefendiye. (Dişi olduğunu düşünüyoruz evet 2 yıldır öğrenemedik cinsiyetini) Fotoğrafları Kafesiyle Kafesin dışında bu da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1- o kafes ne yaf, don mu geçirdiniz altına 2- ya o seni satmak isteseydi? 3- kendi duş yapmıomu ya, bizimki şofben yanıomu diyip gidip yıkanıp gelio. şaka bi yana yaz kış yıkanıo 4- cinsiyeti ne bunun? cevapla bakalım, 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor. edit: benim kuşum, senin kuşunu döver. ayrıca benimki paticik takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ulan yazdım ya dişi diye hep postumu okuma hem gel ahkam kes...elle elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Odana koy abi okulda, mis gibi olur satma hayvancağızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kaan 3 ay geçmiş abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 1 ay geçmiş son posttan sonra lan, çok uzun bir süre zarfı değil. Ayrıca takılmadığım daha kaç tane bölümde O RLY? fotoğrafımı görücem lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 September eylüldü di mi lan, Septimus'tan 7'ye kaymış kafam. O RLY? fotolarını ustalıkla gizledik açıkçası, burdakini şansa buldun bayağı ama bulamayacağından emin olduğum bir sürü var. İçin rahat olsun Kaanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hmm... Not: yurtta kafa bırakmaz abi o. Neyse zaten alıcı da çıkmadı duruyo bakalım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koykanat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dostum slm ozelden msj attım msn adresım [email protected] aksamları 8.30 da msn acarım ekle konusalım o kuşu almak istiom ankarada oturyom cvp lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o kuşu almak istiyorum derken alıp evinin hanımı yapıcakmışsın gibi söylemişsin. edit: evinin hanımı çocuklarının anası tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi mesaj 2 yıl önceye ait kuş gideli çok oldu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 akşam simidi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 @ast abı cok guldum gorunce ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 adam kusa koykanat germek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar