Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Antalyaspor 13.09.08 @ 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aydın bugün bence takımın en iyisiydi. Çok süratli ve çabuk bir oyuncu.

Antalyasporda organize sarı kart nasıl görülür, nasıl fauller ile maçı sabote ederizi iyi çalışmış. ^^
Mesaj tarihi:
GS iyi oynadı esasen. Baros Karan yerine ilk 11 başlamalı bundan sonra. Bir de Hasan Şaş var. Sene başından beri sağ bek lazım diyorum herkes de "uğur var sabri var ne gerek" diyor. İkisi de çok bir şey yapamaz. Ama Hasan Şaş bugünkü gibi bek oynarsa sabriyi de keser uğuru da keser linderothu falan da keser birinci sağ beki olur GS'nin.

Takımda genel bir kondisyon eksikliği var 70 ten sonra tıkanıyor takım.

Aydın ikinci bir Arda olur mu bilinmez ama Ardaya göre fizik avantajı da var ve doğru yolda ilerliyor. Ama Arda uç bir kanat örneğiyken Aydın klasik kanat oyuncusuna daha yakın bir görünümde oyun stili olarak.

2 çift laf da Antalyaspor'a: Bu kadar pislik bu kadar adi bir takım yok. Umarım düşerler sonuncu olarak ligden.

Böyle balta gibi oynanmaz, bu kadar kasaplık olmaz. Hayır futbol özürlüsü olsa insan istemeden öyle dalmaz. Hakem de gösteremedi son saniyeye kadar kırmızıyı binbir pozisyonda. Heralde kendileri de aileleri de bol bol beddua küfür yemişlerdir maç boyu. federasyonun başında olsam valla futbol lisanslarını iptal ederim zarar ziyanlar diye.
Mesaj tarihi:
bir pozisyonda hasan şaş ın kaşı patladı aynı pozisyon hırvatistan-ingiltere maçındada olmuştu ve hırvat oyuncu kırmızı kart yemişti.
Mesaj tarihi:
cado said:
bir pozisyonda hasan şaş ın kaşı patladı aynı pozisyon hırvatistan-ingiltere maçındada olmuştu ve hırvat oyuncu kırmızı kart yemişti.
onlara takılırsak bjk gecen sezon sampiyondu :)
Mesaj tarihi:
toggie said:
70'ten sonra nasıl bitiyor takım heryerde son 15dk acaip gecti deniyor.

Takım her yerdeydi ama bunun sebebi sonradan oyuna giren Baros ve Lincoln'dü.
Şöyle bir hücum hattına bakalım:
- Aydın'ın adım atacak hali kalmadı
- Kewell zaten tükendi çıktı 80'de.
- Arda zaten genelde 70 dk oynuyor. Sonlara doğru sadece sol kanatla ceza sahasına yandan giriş arasında gitti geldi korner noktasının oralarda, sabit kaldı yorgunluktan
- Nonda'nın zaten ismi geçmedi duran toplar dışında, markajda kayboldu

70 ten sonra ismi geçen adamlara bakalım:
-Lincoln (sonradan girdi)
-Baros (sonradan girdi)
-Meira (zaten adam defans, maç boyunca da çok yorulmadı iş düşmedi)
-Servet (aynısından)
-Hasan (bunda deli gücü var zaten)
Mesaj tarihi:
gs çok kötü oynuyor. son 20dk antalya geriye yaslandığı için de güzel oynadı gözüküyor. skibbe maçı okuyamıyor bikere kenardan. seçimleride yanlış bana göre ama esas göze batan şey oyunculardaki bariz performans düşüşü. özellikle ayhan , ümit , arda , topal. ümit için bi parantez açayım : abi çık git artık senin devrin bitti. baros un ölüsü iyidir senden.
Mesaj tarihi:
arda'da form dusuklugu yok, milli macta gayet formunun yerinde oldugunu gosterdi. bugunku macı daha izleyemedim ama adı gecen bi kac isimden biriydi mac boyunca. umit'in ismini hic duymadım. nonda'ya helal olsun ama yine attı golunu adam. semih gibi bisey oldu bu da bizde.
Mesaj tarihi:
Arda zaten milli takım yorgunuydu ki milli takımın tek oynayan oyuncusuydu çarşamba hakkını yemeyelim.

Ümit hiç belli olmaz, bitti devrin dersin adam bi anda inanılmaz döner geri şaşırtır insanı.

Bence yanlışlardan biri Kewell'ı çıkarmaktı. Onun yerine yorgun Aydın'ı çıkarır Lincolnü alır, Ayhan yerine de Topal sokar tek ön libero 3 ofansif ortasaha çift forvetle artık zorlardım şansımı. Zaten ön liberoya bekler yardım ediyor hasan şaş olsun volkan olsun.

GS'nin organize atak sorunu var işte. İlk golde çok güzel bir organizasyon vardı ama onu daha sonra yapamadı takım. Doldur boşaltlarla sırf kenara inip orta açmalarla gol atılmaz her takıma.
Mesaj tarihi:
mehmet topal çok kötü bu sene,hiç ısınamadım,çok kritik anlarda çok odun işler yapıyor.
bir de geçen sene onun hakkında söylediğim şu şey de devam ediyor ama söylemeden bi sorayım mehmet topalın böyle uzaklardan 3ten fazla golü var mı?(hani bala mala bir iki girer belki de)
yani her maç çok güzel ataklarda her yana pas atabileceği süper bir pozisyonda gidip şut çekiyor.ve hep az farkla auta atıyor,kaleyi bulursa çok ama çok yavaş gidiyor top,ya da direkte patlıyor.herkes de öff ne vurdu falan diyor da her maç her maç aynı şeyi yapıyor.
Mesaj tarihi:
Topal evet fazla abartı rahatlıkta. Ama ortasahada öyle ön liberonun arada şut çekmesi iyidir bence beklenmedik anlarda.

Bugün çok top kaybı yaptı takım. Başta Ayhan olmak üzere Arda Topal falan çok pas hatası yaptılar ve ciddi kontrataklar geldi o yüzden. Artık ayakkabılardan mı toptan mı zeminden mi bilmem ama biraz daa becerikli bi rakip affetmezdi o hataları
Mesaj tarihi:
Hiç anlamam bu yabancı teknik direktör sevdasını. Hadi Türkiye'yi , takımları tanıyan biri olsa anlayacağım ama o da yok ki. Şu Paticik'ten bile rahat 20-30 tane teknik direktör çıkarırsın. Hatta bunların yarısı Skibbe'den, Aragones'ten başarılı olur. Belki tek sorunları otorite olabilir ama bunu da güçlü bir yönetim desteğiyle atlatabilirler. Aslında her şey bu kadar basit. Demiyorum Skibbe, Aragones kötü hoca. Ama Türkiye hakkında en ufak bilgileri yok bu insanların. Şayet Galatasaray, Fenerbahçe bir hocaya 6-7 sene dayansa anlayacağım da o da yok. Her sene bir hoca bir seneyi yiyiyor böyle.
Mesaj tarihi:
Ümit hiç belli olmaz, bitti devrin dersin adam bi anda inanılmaz döner geri şaşırtır insanı.

ya zaten meselede bu ya. bi gol atıcak vole yada başka bişekilde sora herkesin gözüne giricek tekrar. Yani bi adam her hava topundamı faul yapar ve faul yaptığını bildiği halde aynı triplerle hakeme itiraz eder. Baros var işte bırak oynasın.

edit : rewendor a alıntı yapıcaktım .ok oldu bianda
Mesaj tarihi:
iyi de adam 2 vole vurdu 1 rövaşata çaktı da gol oldu diye sevmiyor ki kimse adamı.

Adam bir forma girdim mi ardarda golleri sıralıyor inanılmaz bir form dönemi yaşayıp maç başına golde coşuyor. Takıma Henry'i getirsen o kadar katkı sağlamaz hale geliyor yani :)
Mesaj tarihi:
bu maçı izlediğim için mutluyum.ne maçtı be arkadaş.hiç üzülmüyorum puan kaybettiğimize. hep boyle oynayalım yeter bana.zaten bu tempoda oynarsak yenemiceğimiz takım yok

5-1 lik maçtı.çok gol kaçtı.tempo süperdi.aydın büyük adam olucak.hasan şaşı kelinden opuyorum.kewell dalga geçiyor.nondayı beğenmeyenler utansın artık :).banko oynamalı

kalecimizden memnunum.meira 2. popescudur bu takımın kaptanı olacak bu adam ilerde.

baros un zamanı var daha.arda hatasını bi şekilde affettirio maç içinde.ümit karan bişi yapmasada oynamalı.lincoln bi süre daha yedek kalsın.ayhan beni kalpten gotucekti.mehmet topal çok ayarsız şu sıralar.

antalyayı tebrik ediyorum.çok iyi bi takım.hele o 2 zenci arkadaş fenalar
Mesaj tarihi:
topal'ın sutlarına laf yok. adam hem sag hem sol ayakla deli sutlar cekiyor uzaktan. devam etsin cekmeye, girmese bile dönen top falan tehlike yaratır. zaten uzaktan atılan gollere hasret kaldık bu ligde.
Mesaj tarihi:
Tyrael said:
ömer maçın adamıydı resmen çok lüzumsuz bi hareket denedi yani maç bitmiş neye kasıosn..

Katılıyorum, cogu zamanda bizim ligde olur bu tür hareketler.
Mesaj tarihi:
Herkes bir iki ismi beğenmiş kendine göre gerçekten de Kewell, Aydın, Nonda iyiler; Arda milli takım yorgunu ama sonuçta Arda öte yandan Baros ve geçen sene insan üstü performans gösteren, takımın kaptanı Ümit ve Lincoln... takdir edersiniz ki Skibbe'nin de işi zor; bu adamlardan bir kadro kurmalı, üstelik tek ön libero oynadığımız her maç tehlike çanları çalıyor.

Hala takıma zaman verilmesi taraftarıyım gerçekten sistem oturtulmaya çalışıldığını görüyorum eskisi gibi gol atması gerekince dan dun dağınık bir şekilde saldıran bir takım yerine daha derli toplu bir ekip var karşımızda.

Bugün iyi oynadığımızı düşünmüyorum ama geçen sene Sami Yen'de Kasımpaşa ve Helsinboro maçlarını izledikten sonra umutsuz bir oyun oynamadığımızı da söylemeliyim. Ancak bence takımda lider oyuncu eksikliği var, burada Skibbe'nin ortaya çıkması gerekecek. Bakalım 2-3 ay daha sabretmekte fayda var. Kuyruğuna teneke bağlayıp yolladığımız Gerets şu anda bizden bir kalibre büyük bir takımda oldukça başarılı işler çıkarıyor; öncelik sabır.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Maçı izlemedim ama Antalyaspor'un 7 oyuncusu sarı kart görmüş , Ömer'in sarısı da kırmızı olmuş maç sonunda.

Çok yav.

Tam tersine çok az. En az 2 kırmızı şarttı antalyaya. Bu kadar çirkef oynayan takım yok ligde başka.
Mesaj tarihi:
gs salladı ama yıkamadı. antalya ilk puanını almış oldu böylelikle. ama adamlar çok sert oynuo. ilk yarıdaki hasana atılan dirseğin tartışmasız kırmızı olması lazımdı. ilk gunden berı dıyorum gs ve fb nın en buyuk hataları td leridir. yazık ediyorlar kendilerine. gs bu şekilde hurra hücum yaparsa büyük takımlar karşısında çok zorlanır.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Maçı izlemedim ama Antalyaspor'un 7 oyuncusu sarı kart görmüş , Ömer'in sarısı da kırmızı olmuş maç sonunda.

Çok yav.

çok mu? izlemediğin için..

gayet az.
  • Yeni Oluştur...