Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Hırsızım İyidir!

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

said:

Vakit’in Ankara Temsilcisi Serdar Arseven, akıllara durgunluk verecek bir yazı kaleme aldı. Dünkü köşesinde “Ben Isırırım Ama Köpeklerin Yalamasına Bile Müsaade Etmem” başlığını kullanan Arseven, Önyargılıyım. İtham Müslüman’a yönelikse ‘iftira’ derim, kafire yönelikse ‘doğru’ derim” dedi. Köşesine “Deniz Feneri meselesiyle niye ilgilenmediğimi soruyorlar” diye giriş yapan Serdar Arseven’ın yazısındaki bazı ifadeler şöyle:

MÜSLÜMANI YIPRATMAM: Haksız servet artışı varsa, bunun acısı mutlaka çıkacaktır. Ahirette de dünyada da. O hesapları kendi içimizde sorabiliriz. Bu benim tavrımdır. Ben; bir Müslüman’ı, hele bir fasık saldırıyorken, asla yıpratmam. Üstadın anlayışındayım. Belki kendim ısırırım Müslüman kardeşimi. Lakin köpeklerin yalamasına dahi müsaade etmem. Hele tarassut köpeklerinin asla.

‘İFTİRA’ DERİM: Çifte standartlarım var. Bu çifte standartlar nasıl mı işler? Basit; itham Müslüman’a yönelmişse ‘iftira olduğu önyargısından’ hareketle çıkarım yola. Deniz Feneri benimdir, Ergenekon terör örgütü kahrolası darbe düzeninin.

AZILI DİN DÜŞMANLARI

Arseven’in Ergenekon hakkındaki görüşleri ise, şu şekilde: Ergenekon söz konusu olduğunda ise, bu adamların ne azılı din düşmanı olduklarını bilmemden ve dahası, bu ülkenin kurtuluşunun ancak bu darbeci zihniyeti ortadan kaldırmakla mümkün olacağına dair idrakimden dolayı olayın üstüne giderim.İddianameyi esas alır bindiririm. Bu bu çifte standardı uygularken karşılaştığım birtakım çirkin tavırları göz önünde bulundurmam.

Kaynak : Akşam(Esasen Vakit ama paralı üyelik istiyor :))

Evet, en azından çifte standartlarının olduğunu kabul etmesi güzel bir şey.

Ama mantığın garipliğine bakar mısınız? Hırsız Müslüman ise siz bırakın ben(yani gerçek Müslüman) bu hırsızı kendi içimde halledeyim. Sizin (köpeklerin) onu yalamasına bile izin vermem.

edit: Altı çizililer filan karıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bu cümle kurma becerisine sahip olan kısmısı. bir de bunların bir alt evrim basamağı var homo erectustan azcık ilerde o daha beter.

kendi sürünü diğerinden üstün tut, her koşul altında ötekine karşı koru, liderine tap, sürekli gıdısını yala..

hayret bir şey milliyetçi veya kemalist olmadıklarından faşist de diyemiyoruz... ne ki bunlar acaba?

hehe şindi de sadık dostlardan ve liberal kediciklerden savunma dinliyoruz;
/summon Rock,sir,horizon,balon,sam
Sosyal ağlarda paylaş

eheh vakitin çifte standartlı bi gazete olduğunu bilmiyo muydunuz?

hayır ben şu "gelin bunu da savunun" mantığını da anlamıyorum, biz gelip size "gelin darbeyi savunun" diyo muyuz? vakitin yayın çizgisi belli, zihniyeti belli, bunun savunulcak nesi var? daha önce nerde vakit gazetesinin herhangi bi makalesini savunmuşum? vakit geçmişte de kaale alınacak bi gazete değildi, bugün de değil, bundan sonra da olmayacak =)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh atıverin nükleer bombaları dünyanın dört bir yanına lathspell arkadaşımız için. hedef en az 5 milyar insan.

öte yandan bu olayda dinin yalnızca bir kılıf olarak kullanıldığını, din varolmasaydı da yolsuzluk yapmak için muhakkak bir başka kılıfın rahatlıkla bulunabileceğini görebilmek, dünyayı böyle bir kıyımdan kurtarabilir.

aslında bunu gördükten sonra geçmişteki savaşlarda da dinin yalnızca kitleleri harekete geçirmek için iktidarlar tarafından kullanılmış bir motif olduğunu, din olmadığındaysa milliyetçilik-ırkçılık gibi diğer masalların da kullanılabildiğini, fakat esas meselenin daima "ganimet" ve "işgal" olduğu görülebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Din kaldırılmasıyla savaşların herhangi bir değşikliğe uğrayacağını sanmıyorum. Başka şeylerle çok rahatca gruplaşma olur. Irk, Renk ve daha pek çoğu. İnsanları bölmek çok kolay. Eh savaşta bunun sonucu. Bence insanlık tarihi devam ettikce olacaktır savaşlar.O yüzden dincileri kaldırmak saçma bence.

İnanaları değilde hayattaki herşeyi tek bir kitapla yorumlamaya çalışanlara bir dur dense...
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
aslında bunu gördükten sonra geçmişteki savaşlarda da dinin yalnızca kitleleri harekete geçirmek için iktidarlar tarafından kullanılmış bir motif olduğunu, din olmadığındaysa milliyetçilik-ırkçılık gibi diğer masalların da kullanılabildiğini, fakat esas meselenin daima "ganimet" ve "işgal" olduğu görülebilir.

Yaa off bu dediğin çok karmaşık bişey =/ Dindir o dindir çünkü din kötü. O zaman dindir evet

Yazı da tam şey gibi şakaysa hiç komik değil gerçekçe lulz
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
eheh atıverin nükleer bombaları dünyanın dört bir yanına lathspell arkadaşımız için. hedef en az 5 milyar insan.

öte yandan bu olayda dinin yalnızca bir kılıf olarak kullanıldığını, din varolmasaydı da yolsuzluk yapmak için muhakkak bir başka kılıfın rahatlıkla bulunabileceğini görebilmek, dünyayı böyle bir kıyımdan kurtarabilir.

bence asıl mesele gücü ve iktidarı elinde tutmak, buna giden en kolay yolda çoğu insanın en zayıf noktası olan din.

din kadar başka insanın kendi kendine yaratıp bağımlısı olduğu birşey var mı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

nerenizle okuysunuz anlamıyorum ki. bilim bu hızla ilerlemeye devam ederse 1-2 yüz yıla dinlerin bir işlerliği yaptırımı falan kalmaz. kim ne yapsın bilmem kaç bin yıllık absürd öğretileri.

böylece kökünden kazınmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...