Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 said: Vakit’in Ankara Temsilcisi Serdar Arseven, akıllara durgunluk verecek bir yazı kaleme aldı. Dünkü köşesinde “Ben Isırırım Ama Köpeklerin Yalamasına Bile Müsaade Etmem” başlığını kullanan Arseven, Önyargılıyım. İtham Müslüman’a yönelikse ‘iftira’ derim, kafire yönelikse ‘doğru’ derim” dedi. Köşesine “Deniz Feneri meselesiyle niye ilgilenmediğimi soruyorlar” diye giriş yapan Serdar Arseven’ın yazısındaki bazı ifadeler şöyle: MÜSLÜMANI YIPRATMAM: Haksız servet artışı varsa, bunun acısı mutlaka çıkacaktır. Ahirette de dünyada da. O hesapları kendi içimizde sorabiliriz. Bu benim tavrımdır. Ben; bir Müslüman’ı, hele bir fasık saldırıyorken, asla yıpratmam. Üstadın anlayışındayım. Belki kendim ısırırım Müslüman kardeşimi. Lakin köpeklerin yalamasına dahi müsaade etmem. Hele tarassut köpeklerinin asla. ‘İFTİRA’ DERİM: Çifte standartlarım var. Bu çifte standartlar nasıl mı işler? Basit; itham Müslüman’a yönelmişse ‘iftira olduğu önyargısından’ hareketle çıkarım yola. Deniz Feneri benimdir, Ergenekon terör örgütü kahrolası darbe düzeninin. AZILI DİN DÜŞMANLARI Arseven’in Ergenekon hakkındaki görüşleri ise, şu şekilde: Ergenekon söz konusu olduğunda ise, bu adamların ne azılı din düşmanı olduklarını bilmemden ve dahası, bu ülkenin kurtuluşunun ancak bu darbeci zihniyeti ortadan kaldırmakla mümkün olacağına dair idrakimden dolayı olayın üstüne giderim.İddianameyi esas alır bindiririm. Bu bu çifte standardı uygularken karşılaştığım birtakım çirkin tavırları göz önünde bulundurmam. Kaynak : Akşam(Esasen Vakit ama paralı üyelik istiyor :)) Evet, en azından çifte standartlarının olduğunu kabul etmesi güzel bir şey. Ama mantığın garipliğine bakar mısınız? Hırsız Müslüman ise siz bırakın ben(yani gerçek Müslüman) bu hırsızı kendi içimde halledeyim. Sizin (köpeklerin) onu yalamasına bile izin vermem. edit: Altı çizililer filan karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 münferit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 e dürüstmüş en azından :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla ben de dürüstlüğünü takdir ettim ama bu mantıkta olup dürüst olmayan insanlar da yok değil doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 vaybeee bu lafları dıyecek kadar ele gecırmısler demekkı ulkeyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masakari said: vaybeee bu lafları dıyecek kadar ele gecırmısler demekkı ulkeyı ele geçirmek neyse de bu tipler her zaman vardı. Sadece dangalaklıklarını biraz daha sesli söylemeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bir de bu cümle kurma becerisine sahip olan kısmısı. bir de bunların bir alt evrim basamağı var homo erectustan azcık ilerde o daha beter. kendi sürünü diğerinden üstün tut, her koşul altında ötekine karşı koru, liderine tap, sürekli gıdısını yala.. hayret bir şey milliyetçi veya kemalist olmadıklarından faşist de diyemiyoruz... ne ki bunlar acaba? hehe şindi de sadık dostlardan ve liberal kediciklerden savunma dinliyoruz; /summon Rock,sir,horizon,balon,sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bizim işyerine günde 3 gazete geliyor: Vakit, Yeni Şafak, Zaman... Eskiden her gün okur sinirlenirdim şimdi sinirimden gülüyorum okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 eheh vakitin çifte standartlı bi gazete olduğunu bilmiyo muydunuz? hayır ben şu "gelin bunu da savunun" mantığını da anlamıyorum, biz gelip size "gelin darbeyi savunun" diyo muyuz? vakitin yayın çizgisi belli, zihniyeti belli, bunun savunulcak nesi var? daha önce nerde vakit gazetesinin herhangi bi makalesini savunmuşum? vakit geçmişte de kaale alınacak bi gazete değildi, bugün de değil, bundan sonra da olmayacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Drigeolf said: said: Önyargılıyım. İtham Müslüman’a yönelikse ‘iftira’ derim, kafire yönelikse ‘doğru’ derim” dedi lol, onyargiliyiiiim, asabiyiiim, gompleksliyiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dinlerin ve dincilerin koku kazinmadikca dunyaya baris gelmez nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yalakalık için yazılmış bir yazıdan başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 LathspeLL said: Dinlerin ve dincilerin koku kazinmadikca dunyaya baris gelmez nokta. kökünü kazımak ve barış. eheeüehüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 eheh atıverin nükleer bombaları dünyanın dört bir yanına lathspell arkadaşımız için. hedef en az 5 milyar insan. öte yandan bu olayda dinin yalnızca bir kılıf olarak kullanıldığını, din varolmasaydı da yolsuzluk yapmak için muhakkak bir başka kılıfın rahatlıkla bulunabileceğini görebilmek, dünyayı böyle bir kıyımdan kurtarabilir. aslında bunu gördükten sonra geçmişteki savaşlarda da dinin yalnızca kitleleri harekete geçirmek için iktidarlar tarafından kullanılmış bir motif olduğunu, din olmadığındaysa milliyetçilik-ırkçılık gibi diğer masalların da kullanılabildiğini, fakat esas meselenin daima "ganimet" ve "işgal" olduğu görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Din kaldırılmasıyla savaşların herhangi bir değşikliğe uğrayacağını sanmıyorum. Başka şeylerle çok rahatca gruplaşma olur. Irk, Renk ve daha pek çoğu. İnsanları bölmek çok kolay. Eh savaşta bunun sonucu. Bence insanlık tarihi devam ettikce olacaktır savaşlar.O yüzden dincileri kaldırmak saçma bence. İnanaları değilde hayattaki herşeyi tek bir kitapla yorumlamaya çalışanlara bir dur dense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sir said: aslında bunu gördükten sonra geçmişteki savaşlarda da dinin yalnızca kitleleri harekete geçirmek için iktidarlar tarafından kullanılmış bir motif olduğunu, din olmadığındaysa milliyetçilik-ırkçılık gibi diğer masalların da kullanılabildiğini, fakat esas meselenin daima "ganimet" ve "işgal" olduğu görülebilir. Yaa off bu dediğin çok karmaşık bişey =/ Dindir o dindir çünkü din kötü. O zaman dindir evet Yazı da tam şey gibi şakaysa hiç komik değil gerçekçe lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sir said: eheh atıverin nükleer bombaları dünyanın dört bir yanına lathspell arkadaşımız için. hedef en az 5 milyar insan. öte yandan bu olayda dinin yalnızca bir kılıf olarak kullanıldığını, din varolmasaydı da yolsuzluk yapmak için muhakkak bir başka kılıfın rahatlıkla bulunabileceğini görebilmek, dünyayı böyle bir kıyımdan kurtarabilir. aslında bunu gördükten sonra geçmişteki savaşlarda da dinin yalnızca kitleleri harekete geçirmek için iktidarlar tarafından kullanılmış bir motif olduğunu, din olmadığındaysa milliyetçilik-ırkçılık gibi diğer masalların da kullanılabildiğini, fakat esas meselenin daima "ganimet" ve "işgal" olduğu görülebilir. bence asıl mesele gücü ve iktidarı elinde tutmak, buna giden en kolay yolda çoğu insanın en zayıf noktası olan din. din kadar başka insanın kendi kendine yaratıp bağımlısı olduğu birşey var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Para. Bak kendi kendine yaratma tartışmasına girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ahah doğru dedin :D benim aklıma gelmemişti o an para elimin kiri tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu adam kivrana kivrana olse uzulmem. insanlik vasiflarimi kaybettim en sonunda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hepimizin önyargıları vardırda; Bu kadar aşırısına ve bas bas bağırarak söylenenede rastlamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Çok ahmakça bir yazı. Ya cidden adam bunları inanarak yazmış, yada Absolut dediği gibi yalakalıktan. Ciddiye alınacak birşey değil. Her grubun içinde böyle fanatik ve yalakalar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ee ben de onyargıylıyım napcaz guzelim dicen vurcan agzının ortasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sir said: eheh atıverin nükleer bombaları dünyanın dört bir yanına lathspell arkadaşımız için. hedef en az 5 milyar insan. nerenizle okuysunuz anlamıyorum ki. bilim bu hızla ilerlemeye devam ederse 1-2 yüz yıla dinlerin bir işlerliği yaptırımı falan kalmaz. kim ne yapsın bilmem kaç bin yıllık absürd öğretileri. böylece kökünden kazınmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar