Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 moriQ said: Masticore said: ya ben oyunu çektim kurdum. ama oyun açılırken siyah ekran geliyor öylede kitlenip kalıyor ekran niye acaba ? (3 kere silip kurdum) http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=451328&start=0&tstart=0 şuraya bi baksan. sağol benzer şeyler yaşayanlar buldum. inş hallederim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Şimdi ev arkadaşı ile başladık oynamaya (evet tırstım tek başıma oynamaya yalan yok). Şahane gidiyor da bu kamera açısı çok sinir etti. Alışılıyor mu buna oyun ilerledikçe ? Çünkü gerilimin yarısı bizim kamera açıları ile boğuşmamızdan geliyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 alısılıyor kamera acısına ya, ki ben aksine seviyorum bu kamera acısını eheh, gears of warda da guzeldi... bi de o vsync olayını kesin yap yapmadıysan, cidden kontrol cok rahatladı delay kalktıktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Yaptım yaptım vsync refresh rate uyuşmamazlığından kaynaklı bir sorun yok oyunda. Tek derdim şu sağ omuz üstü kamera açısı. O na da yavaş yavaş alışıyoruz. Köşeleri falan dönerken çok problem oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 LathspeLL said: Ya su tip atmosferi cok severim, ama oynarken tirsmaktan oynayamiyorum. bu yuzden Undying'i bitirememis adamim ben. Off. abi aynısı.. kaç kere başladım şu undying'e hesabı yok. fear'i bitiremedim aynı sebepten.. ya bi yere girecem, oda karanlık.. 5 dakika eşikte durup girsem mi girmesem mi diye düşünüyorum resmen. sonunda hoplayıp zıplamaktan bunalıp kapatiyorum oyunu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Undying'i bende bitiremedim yaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 undying bitirilmez mi ya.. imba oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 undying i bende bitiremedim, cok uzundu, cok korktumbitmedi bir turlu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kamera sucks, fps isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Açıkcası oyun umduğum gibi çıkmadı. Yani hep tekrarlıyor kendisini. Yaratıklar aynı, mekanlar aynı. Durmadan aynı şeyler. Arada 2-3 farklı aksiyonlar koymuşlar o kadar. Bosslar desen çok basit. Hani herşeyi shoptan alabilmemiz oyunu çok basitleştirmiş. Survival tadı yok. Med packleri shoptan alıyorum, ammoları shoptan alıyorum. Maşallah sıçsam para akıyor oyunda. Hani shopta medpackleri alamasak, ammolarda kısıtlı olsa çok güzel olurdu. Lamer lamer tarıyorum etrafı başka bişi yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hard yada impossible oyna bence. Özellikle impossible girdikten sonra bu dediklerinin çoğunu diyemiyceksindir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 draedan said: undying i bende bitiremedim, cok uzundu, cok korktumbitmedi bir turlu :( al yanına bi arkadaşını, 2 bira açın oynayın birlikte sırayla falan, bitirilmesi gereken bi oyun cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Çok korktum gece tek başıma, kapadım oynayamadım. Yarın sabah birini alıp oynıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kaan; BÖ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben de iki chapter bitirdim dün gece karanlıkta. ama korkmadım pek ki tırsak bir insanım oyunlarda falan. sadece bi keresinde yanimda yerden kalkti itin teki onda sicradim eheh sorun bende mi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Normal abi, bazen geleceklerini bilsen bile tırsıyorsun oyunun o yanı güzel zaten. Fakat statis oyunda herşeyin ilacı. Bir de öyle dibimde bitince dayanamıyorum flamethrower'ı çıkarıp yaratıklardan 1.5 adana yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Line Gun ya. Atıyom Statis'i. Line Gun spam. Kasap gibi kesiyom valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bitti sonunda.. cok klasik bir ihanet senaryosu ve klasik bir dead ending. Tamam geren bir oyundu, mutlu oldum en azindan =P btw, suiti fulledim lvl5, plasma gun ve pulse rifle fulledim ve bitirdim. geri kalanlara bakmadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ch4'teyim şu an feci zevkli gidiyor.Cidden son zamanlarda F3 ile beraber oynadığım en iyi 2. oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ya allah allah bendemi anormallik var anlamadım. pc'ye kurdum oyunu bu ne uyduruk kontrol sistemidir arkadaş? bikere kamera açısı çok anormal hadi ona belki zamanla alışırsın değişik bişey olmuşta, mouse sens. full hala arkamı dönmek için bileğimi bükene kadar mouseyi çevirmem gerekiyor. hareket ederken zaten dönüş yapmak imkansız dönmek için durucaksın dönüceksin tekrar hareket ediceksin bu ne saçma bişey yemin ediyorum 20 dakika dayanabildim ve çok az kişi bahsetmiş bu olaydan level dergiside tam puan vermiş ya hepiniz ortak olup bana şaka mı yapıyorsunuz anlamadım kontroller ÇOK ZOR! yoruluyorum resmen. ayrıca oyunun başında edindiğimiz silahta en fazla 6 kurşuna sahip olabildim 1 yaratığı halletmek için zaten 3ünü harcıyorum 2 tane üst üste gelince kurşun yetmeyebiliyor bile nasıl olcak bu iş kola abanıyorum tamamda yinede 2-3 kurşun gidiyor kopması için. tek kollada ölmüyor zaten. motive edin beni bişey yapın oynayayım şu oyunu ama sinirlerimi alt üst etti bu kontroller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 oyunun kontrolleri biraz sıradışı olabiliyo bazılarına göre, ama alışınca hiç sorun değil, biraz zaman istiyo sadece. görüntünün omuz üstünden olması, adam döndükten sonra kameranın dönmesi falan da bilerek iğreti yapılmış bildiğim kadarıyla. hani birisinin omzundan izliyoruz ayağı. oyun güzel, sen kaptıramamışsın, sabret azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 oyun sanki konsoldan convert edilmiş gibi, kamera açısı oyle bi his uyandırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 v sync i kapatacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ingilizce ogreneceksin ve okuyacaksin diyaloglari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 korku ogelerininin cok iyi optimize edilmi$ olmasi, diger faktorleri daha az onemli kiliyor. Evet oynanabilirlik zor. hakikaten zor, ama bir sure sonra ali$inca problem kalmiyor. Geriye donme ihtiyaci hissetmiyorsun fazla. Ben de oyunu ilk actigimda kufur etmi$tim, ama sonra bir sardi ki.. $u anda bioshock oynuyorum. Oradaki atmosfer de cok guzel, ama korkutucu degil, komik. Daha cok bir rpg havasi var sanki =) Oyunu 6 lik plazma ile bitirdim. Gercekten cok i$e yarayan, çok guclu bir silah. onemli olan yon ayarini vermek, silah bir yatay bir de dikey olarak ate$ edebiliyor. boyle bacak koparmak istiyorsan yatayla ate$ edeceksin, kol koparmak icin dikeyi tavsiye ederim. Ben genelde hep dikey kullandim, iyi ni$an alirsan her turlu patlatiyor zaten. Oyunun sonunda o kadar gucluydu ki, game boss u bile cok rahat yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar