Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space

moriQ

Öne çıkan mesajlar

said:
Yapımcısı: EA Redwood Shores
Yayımcısı: Electronic Arts
Türü: Third-Person Action Adventure
Platformları: PC, Xbox 360, PS3
Yayın tarihi: Ekim 2008

Oyunda Isaac Clarke adında bir mühendisi canlandırıyoruz. Karakterimiz görünüşte bir maden gemisinin iletişim sistemini düzeltmek için, gemiye yollanır. Ancak gittiği zaman korkunç gerçeği anlayacaktır. Tüm gemiye kötü bir parazit yayılmış ve mürettebat da bundan nasibini almıştır. Böylece Isaac Clarke'ın hayatta kalma mücadelesi başlar. Oyun EA Redwood Shores tarafından geliştiriliyor.
PS3 ve Xbox 360 platformları için Avrupa'da 24 Ekim'de piyasada olacak. PC için ise bu tarih önceden belirtildiği gibi 31 Ekim Cadılar Bayramı olarak belirlenmişti zaten. Oyunun Kuzey Amerikalı bekleyenleri ile buluşma tarihi olarak da 21 Ekim 2008 tarihi belirlenmiş.

Bilim kurgu, korku, uzay. Özellikle videodaki yerçekimsiz ortam görüntüleri çok iyi.

SSler http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54048

Video
http://www.youtube.com/watch?v=_MxMxVZzc8Q
http://www.gametrailers.com/player/39708.html
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB
Hard Drive: 7 GB Free
Video Memory: 256MB (nVidia GeForce 6800/ATI Radeon X1600 Pro (Shader 3.0 support)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Sosyal ağlarda paylaş

oyun inanilmaz arkadaslar, xboxta oynuyorum geceden beri ve cok cok iyi bir oyun. Hikayesi direkt Event Horizon, Doom ve turevlerine benzese de yarattiklari atmosfer cidden inanilmaz. Ozellikle uzayda oldugunuz yerlerde, vakumun oldugu yerlerde adamlar o uzay hissini cok guzel vermis, hic bir sey duymuyorsunuz disardan, sadece kaskin icinden kendi nefes alisinizi, kalp atisinizi ve inlemeleriniz duyuluyor.

Arada topladigimiz video loglar ise daha da guzel veriyor o hissi, gerci ben oynamaktan korkuyorum ama napalim :P

Bioshock'a mukayese edesim var ama tam oyle de degil aslinda, neyse oynayin ogrenin.
Sosyal ağlarda paylaş

EA kırk yılın başı doğru düzgün bir iş çıkarmış.

Oyun inanılmaz kaliteli. Film gibi yapmışlar ya oynarken sürenin nasıl geçtiğini hissetmiyorsunuz.

Atmosfer, dialoglar, grafikler, gameplay hepsi mi güzel olur. Özellikle uzayda ses duyulmaması olayı çok iyi olmuş umarım sci-fi oyunları "Dead Space"'den ders alıp uzaydaki lazer seslerini kaldırır.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:
yalnız bişi diyim mi o ilk resim direk starcraft 1 in videosundan arak bir sigarasi eksik o elin. ama oynanasi oyunlara ekledim hemen.

ne alakasi var be. elin uzayda duruyor olmasinin bir anlami var, oyunu oynayinca anlarsiniz... oyundaki dusmanlar klasik yollarla olmuyor, kafaya 2 kursun sikinca bitmiyor is, kol bacak koparmak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...