elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yeri burası değil ama kendi aramızda duel yapamıyomuyuz eğlencesine? yada olmucakmı böyle bieşy hiç bi zaman?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 diger irklarin mekanlarina gidip oralarda da quest yapabilirsiniz takildiysaniz.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 elesso said: yeri burası değil ama kendi aramızda duel yapamıyomuyuz eğlencesine? yada olmucakmı böyle bieşy hiç bi zaman? Denemedim ama şunlar var. Duelling /duel /duelaccept /duelcancel /duelchallenge /dueldecline /duelsurrender
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 eight peakde lvl11 shadow hunterim, nasi diger ırklaırn yerlere gidicem ben yau?
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Gidemezsinki shadow hunter diye bişi yok :P
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 lanet. shadow warrior inatla wowun hunterıyla birleştiriyorum shndfnsdhf
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bak haritanın en altaında turuncumsu kırmızı çizgilerle kaplı rvr alnının kuzeyinde nehir var hemen orda warcampiniz var order tarafın. Oraya koşup, ordaki flight masterla istediğin campaigne uçabilirsin, empire vs chaos, dwarfs vs greenskins. ya da empire şehrine.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 warcamplerde flight master var. onun menusunde sagdan mekan secebiliyorsun.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 omg thx. arkadaslarımla buluşiim :)
Seru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 rank 9 zealot. genel olarak heal konusunda yeterli bir sinif, scenariolarda arkada durup heal atabiliyorum gerekise ileri gecip dps yapabiliyorum ama dps olarak pek degerli bir sinif olarak yorumlayamadim. komik hasarlar veriyor ancak PVEde herhangi bir sikinti yok, rahatca ilerleyebiliyorsun.. herneyse gunluk guneslik giderken, "olm iyi dps olmasa da yeterli" diyorken karsima rank 5 bir warrior priest cikti arkadasla tam 15 dakika boyunca didistik ancak galip cikan olmadi sonunda kendisi zonelarine dogru kacarak beni oraya cekmek istedi, ben de yavastan kactim tabi. diyecegim odur ki solo olarak bu classtan (en azindan rank 10a kadar) pvp konusunda birsey beklemeyin, hos ben sonra da cok sey degisecegini sanmiyorum (rank9 iken rank 5 kesememek nedir ya?) guildim var heal aticam arada bikac ofansif buyu firlatirim debufflarim olsun moral skillerim insta heal olsun diyorsaniz zealot seciniz yoksa uzak durunuz. ben mesela guild bulamadigimdan dolayi dps konusunda biraz daha iyi bir sinif secmeyi dusunuyorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Zealotsun ve guild bulamadın? Bir kere dps yapmak isteyerek hata ediyorsun zealotla, orası ayrı konu da. Healer almayacak guild olabileceğini sanmıyorum ben.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adı üstünde healot zaten. ek olarak o ranklarda healı olmayan hemen hemen her sınıfı dayanıklılığın sayesinde öldürebilme imkanın var.
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Seru said: rank 9 zealot. genel olarak heal konusunda yeterli bir sinif, scenariolarda arkada durup heal atabiliyorum gerekise ileri gecip dps yapabiliyorum ama dps olarak pek degerli bir sinif olarak yorumlayamadim. komik hasarlar veriyor ancak PVEde herhangi bir sikinti yok, rahatca ilerleyebiliyorsun.. herneyse gunluk guneslik giderken, "olm iyi dps olmasa da yeterli" diyorken karsima rank 5 bir warrior priest cikti arkadasla tam 15 dakika boyunca didistik ancak galip cikan olmadi sonunda kendisi zonelarine dogru kacarak beni oraya cekmek istedi, ben de yavastan kactim tabi. diyecegim odur ki solo olarak bu classtan (en azindan rank 10a kadar) pvp konusunda birsey beklemeyin, hos ben sonra da cok sey degisecegini sanmiyorum (rank9 iken rank 5 kesememek nedir ya?) guildim var heal aticam arada bikac ofansif buyu firlatirim debufflarim olsun moral skillerim insta heal olsun diyorsaniz zealot seciniz yoksa uzak durunuz. ben mesela guild bulamadigimdan dolayi dps konusunda biraz daha iyi bir sinif secmeyi dusunuyorum. rank 10 sonra baya işlem deişiyor.rvr de teketekde hiç bir class seni kesemez ha sende onu asla kessemessin oda ayrı.Dps konusunda hala şüpeliyim varmı yokmu diye hehe o derece az dmg veriyor ewet çok kötü quest yaparken solo takılırken kullanabileceğin 4-5 büyü var 3 debuff 2si dmg veriyor 1 resis. düşürüyor 2 büyü biri inst biri 2sn cast kendi lvldaki mod kesmen 30-40 sn sürüyor.Bu yüzden kasarken baygınlık üst seviyeye çıkıyor uykum geliyor quest yaparken.Zealot hızlı kasmın en iyi yolu biraz şansla rvr yenerek gelen xp ve public questler başka türlü cidden inanılmaz yavaş kaslıyor.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 zaten o dediklerinden en iyi xp geliyormuş. 1. pq 2. scenario
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Magus-level 31(demonology spec) Şimdi aşağıda bi magus topici var ama bu topice bakıp karar veren arkadaşlar için bi daha yazayım. Öncelikle mythic classı defansif caster olarak tanımlamış(bu kesinlikle survival anlamında değil, kurulup bir yeri savunmak anlamında defansif yoksa elinin tersiyle çakınca ölüyor magus) fakat şu anki haliyle diğer classların dps yaptığı için es geçtiği 2.önem sırasında olan support işini yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bir kere havoc spec i unutun, frf ve bolt of change çok tırt. İşe yarayan tek şey ağacın en altında heallanan targeta damage veren skill, onu da offspec olarak alabilirsiniz. Changing spec fena değil, endless pandemonium sayesinde senaryolarda topladığınız ama hiçbir esprisi olmayan damageınızı bir nebze işe yarar hale getirebilirsiniz. Rend winds 3 kere vurması sebebiyle setback için kullanılabilir fakat magus un en iyi base dps büyüsü olmasına rağmen gereksiz. Indigo fire of change magus un işe yarayan 2 3 yeteneğinden biri. Bi kere buglı bi kere attıktan sonra ne kadar kaçarsa kaçsın yiyor o damage ı =B verdiği hasar da fena değil. Son olarak magus un oynamaya değer tek speci demonology. Chaotic rift oyundaki en iyi skillerden biri, sayısız defa oyun çevirdim iyi atılmış riftlerle. Aoe kapasitesi sorcların yarısı kadar olmasa da gözle görülür hasar veriyor. Fakat bu specin sorunu pek pug canlısı olmaması. Yanınızda mutlaka iyi bir healer ve 2 tane aoe classı olmalı yoksa siz topluyorsunuz onlar kaçıyor. Ayrıca kullanmaya değer tek pet de bu specte. Yani sonuç olarak aradığınız dps classı ise uzak durun magus tan çünkü şu haliyle çok eksik. Efektif oynamak istiyorsanız rolünüz diğer classların sahip olduğu ama dps yapmak varken yapmadığı interrupt ve cc yi yapmak, bi de diğer classlar rahat kessin diye debuff yapıp vakumlamak. Beraber oynayacağınız arkadaşlarınız yoksa, 15 dakka takılıp çıkayım diyorsanız bu class size göre değil.
Darti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 cakeonroof said: bol kill objektifli pq larda hizli bir sekilde aoe ile farm yapabilecek grubun varsa eet.yoksa hayir gelmiyor.daha cok drop ve inf. reward icin tercih edilmeli.hizli lvl icin 1-5 seri quest 5-12 empire-chaos t1 scenerio.12-15 quest + scenerio 15-22 greenskin-dwarf t2 scenerio. tabi bu serverda tier araliklarinda tercih edilen (daha cok oynanan) scenerio ya gore degisir muhtemelen ama deneyimledigim bu simdiye kadar. Scenerio belırtmendekı sebeb daha hızlı gelmesı ıse gerek yok 3 sıraya da aynı anda gırebılır.. Dwarf map ı bızım serverda pek gelmıyor elf ve human map larına gırebılıyorum o mapte ozel bı durum mu var. ?
Darti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Warrior Healer var bende de rank 15 su an.Genelde rvr lerde healda ust sıralarda dmg da ortalarda yer alıyorum.. 1v1 de su an kadar 3 4 lvl ustum degılse rakıp kaybetmedım. PQ larda gerek olursa tanklıkta yapabılıyorsunuz hatta troll country de bır pq u tek basıma yaptım.Son cıkan hero yuda gardlara kestırıp loot u aldım. : ) Aynı anda esıt lvlden 6 7 mob kesme sansı var. Ikı tane hot seklınde heal var artı rakıbınıze vurdugunuzda sıze veya defansıf targetınıze heal veren 2 cesıt abılıty var su an.Artı party buff olarak party uyelerı verdıklerı dmg a karsılık bellı bır sansla heal alabılıyor bunun yerıne armor buff ta kullanabılırsınız.
Seru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Fly said: adı üstünde healot zaten. ek olarak o ranklarda healı olmayan hemen hemen her sınıfı dayanıklılığın sayesinde öldürebilme imkanın var. yok oyle birsey karsidaki dps bir sinifsa senin kendini heallemenden daha hizli bir sekilde seni kesiyor ve oluyorsun.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Zealot'un DPS oynayabilmesi için Masterylerde yol almış olması lazım. Bunu yapsa bile primary DPSlerle bir olamaz çünkü yanında yüklü healing ile geliyor. Mastery seçimiyle utility veya AoE olarak katkıda bulunabilir ki bu abilityler gayet şahane. Seru said: yok oyle birsey karsidaki dps bir sinifsa senin kendini heallemenden daha hizli bir sekilde seni kesiyor ve oluyorsun. Kaç kişi bu DPSler? :P Yok öyle birşey eheh. T4'de geliyorsa bilemem, T3'üm.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Seru said: Fly said: adı üstünde healot zaten. ek olarak o ranklarda healı olmayan hemen hemen her sınıfı dayanıklılığın sayesinde öldürebilme imkanın var. yok oyle birsey karsidaki dps bir sinifsa senin kendini heallemenden daha hizli bir sekilde seni kesiyor ve oluyorsun. witch elf/hunterlar belki, ama iki archetypten da o ranklerde oynamış biri olarak katılmıyorum açıkçası. tanklar zaten klavyeyi bırakabilir, burnumu karıştırarak 2 tank almıştım zealot ile, başka bir zaman da şamanın biri 3 tane tank almıştı. dpslerden marauder/white lion (wl oynamadım da marauderın mirroru olduğu için) ın yaptığı her 4 saldırının 2-3'ü yapılan tek bir healla iyileştirilebiliyor zaten, en fazla %30'lara indirip adamın geri %100'e çıkışını görmüşümdür. healer vs healer asırlar sürüyor zaten ranged dps de melee den çok da iyi değil, sorc/bw senden önce davranırsa belki alıyor. t1 için böyle, ilerde farklılaşıyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 valla ben de altı üstü rank 11 zealot'um da.. 1v1'de instakill yapan dps görmedim.. dedikleri gibi 1v1'de aynı lvl ya da düşük lvl'ın ne olursa olsun sizi kesmesi neredeyse imkansız. ama yine denildiği gibi sizin de onları kesmeniz çoook zor. ama 1v1'i geçtim, rvr'lerde 2-3 kişinin focusunu üstüne alıp, takımınızın daha hızlı dps'e gitmesini bile sağlayabiliyorsunuz bazen. ve ölmeyebiliyorsunuz da buna rağmen.. haaa sonuç olarak süper bir supporter zealot. ben bundan gerçekten zevk aldığımdan oynuyorum zaten. dps düşünüyorsanız hiç ama hiç oynamayın zealot ile.. çok anlamsız olur. classın yeteneklerine çok ters çünkü. zealot'un verdiği dmg ancak takım arkadaşınıza destek olmak için olabilir. öte yandan takımında zealot istemeyen olmaz sanırım. warrior priest konusuna gelince.. gerçekten warrior priest kesmek imkansız gibi bir şey zealot ile.. zaten dps'i çok düşükken, kendine heal atabilen bir classı kesmek bize uzak.. ama warrior priest de zealot'u kesemez (en azından benim rankimde..) sonuçta oyun rvr üzerine; solo pvp değil.. herkesin temel görevleri varken, zealot'un primary görevi de healing. bunu da çok iyi yapıyor. dolayısıyla zealot, kendisine biçilmiş role çok iyi uyan bir class diyebilirim. eğer ki beklentiniz bu yöndeyse, zealot'u seversiniz. diğer türlü sizi sıkabilir, yakınabilirsiniz.
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Darti said: Scenerio belırtmendekı sebeb daha hızlı gelmesı ıse gerek yok 3 sıraya da aynı anda gırebılır.. Dwarf map ı bızım serverda pek gelmıyor elf ve human map larına gırebılıyorum o mapte ozel bı durum mu var. ? ozel durum su , t2 greenskin-dwarf , t3 elf-darkelf sceneriolari nin objektifleri ayni ve full zerg geciyor oyun.kisa surede bitiyor ve genelde kazananda kaybedende iyi xp rr aliyor fark abarti olmadigi takdirde.yanisira leechlenebiliyor vs. dolayisi ile cok tercih edilen sceneriolar ve hizli sira geliyor oyun hizli bitiyor.
Seru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 arcane said: Zealot'un DPS oynayabilmesi için Masterylerde yol almış olması lazım. Bunu yapsa bile primary DPSlerle bir olamaz çünkü yanında yüklü healing ile geliyor. Mastery seçimiyle utility veya AoE olarak katkıda bulunabilir ki bu abilityler gayet şahane. Seru said: yok oyle birsey karsidaki dps bir sinifsa senin kendini heallemenden daha hizli bir sekilde seni kesiyor ve oluyorsun. Kaç kişi bu DPSler? :P Yok öyle birşey eheh. T4'de geliyorsa bilemem, T3'üm. yanlis anlasilmasin ben rank 9 olarak yorumladim, karsima oyunun belirttigi gibi equal bir witch hunter cikti adam aklini aldi, heal yetismedi. zaten yukarda da fly yazmis sanirim. herneyse
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 5-10 rank sonra discipline, chaotic force, embrace the warp gibi güzel şeyler geliyor ve aradaki farkı kapatıyor.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 doombolt hangi sinifindir? t2 de 990 vurdu.
Öne çıkan mesajlar