Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class izlenimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fly said:
eula tarzı bir anlaşma penceresi çıkmalı healer açarken heal etmediğiniz takdirde hesabınız kapatılacaktır gibisinden.

adamın yanında hıpluyor zıplıyorum dot var üstümde ölecem az sonra diye, adam scourgescourgetzeentchscryscourgescourge diye gidiyor, tanklar melee dpsler ölünce de kaçıyor anca.

bir değil iki değil her 10 healerden 7 si böyle yahu.

sen iyisin yahu? baseden çıkarken healerın önünde ölüyorum.
Niye heal atmadın diye sordum
ATACAĞIMI SÖYLEMEDİM diye cevap verdi?
iyide baseden çıkıyorsun, yani ap hiç bir işine yaramayacak.

Arkadaş heal atmayı sevmiyormuş? Ama healer oynuyor.
Tamam bi kaç güzel debuff ın var. Ama bu hiç bir zaman heal atmamanı gerektirmezki? Sonuçta takımının kazanmasını istemiyormusun?
Bende geri zekalı gibi arkasına düşen dps lerden kurtarmak için cd lı skillerimi harcayıp yardım ediyordum öncesinde.
(eğer patidensen lütfen cevap verme. Yaptığın sana göre doğrudur bişey diyemem.)
Mesaj tarihi:
Densiz said:
Fly said:
eula tarzı bir anlaşma penceresi çıkmalı healer açarken heal etmediğiniz takdirde hesabınız kapatılacaktır gibisinden.

adamın yanında hıpluyor zıplıyorum dot var üstümde ölecem az sonra diye, adam scourgescourgetzeentchscryscourgescourge diye gidiyor, tanklar melee dpsler ölünce de kaçıyor anca.

bir değil iki değil her 10 healerden 7 si böyle yahu.

sen iyisin yahu? baseden çıkarken healerın önünde ölüyorum.
Niye heal atmadın diye sordum
ATACAĞIMI SÖYLEMEDİM diye cevap verdi?
iyide baseden çıkıyorsun, yani ap hiç bir işine yaramayacak.

Arkadaş heal atmayı sevmiyormuş? Ama healer oynuyor.
Tamam bi kaç güzel debuff ın var. Ama bu hiç bir zaman heal atmamanı gerektirmezki? Sonuçta takımının kazanmasını istemiyormusun?
Bende geri zekalı gibi arkasına düşen dps lerden kurtarmak için cd lı skillerimi harcayıp yardım ediyordum öncesinde.
(eğer patidensen lütfen cevap verme. Yaptığın sana göre doğrudur bişey diyemem.)

saglam sepetmıs :D lvl ı kac bırde classı ?
Mesaj tarihi:
Aslında pq alanlarına girdiğiniz zaman otomatik parti kuran bir sistem getirseler güzel olur. Healerlar en azından ayıp olmasın diye kendi guruplarındaki adama heal atalar belki.
Mesaj tarihi:
class izlenimi : Orderda ADAM NOKTA SEKLİNDE GOZUKMUO ilerde bi yerde OK ATA ATA KESIO // HEPSİ HEALER( 1 TANE ADAMA 12KİSİ 30SANIYE DALDIK ANCA OLDU ) // HEPSİ SLOW DAZE // ORDER ACIN KAZANIN HİC UGRASMAYIN DESTTE EZIK GIBI EN İYİ IZLENİM BU...bu orderi boyle sacma yapan mantigi neyse...
Mesaj tarihi:
Shaklaban said:
class izlenimi falan yok ORDER ACIN KAZANİN ADAM NOKTA SEKLİNDE GOZUKMUO OKLA ATİO // HEPSİ HEALER // 1 TANE ADAMA 12KİSİ 30SANIYE DALDIK ANCA OLDU /// HEPSİ SLOW DAZE // ORDER ACIN İZLENİM BU ORDER ACIN KAZANIN HİC UGRASMAYIN DESTTE EZIK GIBI EN İYİ IZLENİM BU

Mesaj tarihi:
Shaklaban said:
class izlenimi : Orderda ADAM NOKTA SEKLİNDE GOZUKMUO ilerde bi yerde OK ATA ATA KESIO // HEPSİ HEALER( 1 TANE ADAMA 12KİSİ 30SANIYE DALDIK ANCA OLDU ) // HEPSİ SLOW DAZE // ORDER ACIN KAZANIN HİC UGRASMAYIN DESTTE EZIK GIBI EN İYİ IZLENİM BU...bu orderi boyle sacma yapan mantigi neyse...

cok gaza gelmısınız oyle gozukuyor :D
Mesaj tarihi:
sunuda ekliyim wow arthasi geitiryoya warhammerdan random bi healer classi ciplak itemsiz wowa koy arthasi 1vs1 alir arthasin sansi 0...hatta bence soyle sistem yapsin oyunu cikaran insanlar ''World heal'' die bisi tum senayodakilere 10dk boyunca 30k heal atan bisi gelsin instant
Mesaj tarihi:
ORderda daha çok healer ve ranged class oynayan var. Buna diyecek bişi yok ama herkestemi snare stun olur anlamıyorum. Daha 1 tek savaşta snare stun yemeden adam kesemedim. Biri tutar geri atar diğer ateşle kaplar öbürü tel bağlar ayaklarına.
Mesaj tarihi:
Boşverin. Aramızdan birisi. Kendisi wow dada shadowpriest oynamış :P. Eminim shadow formdan çıkıp kimseye heal atmamıştır :D. Takımı yenilsin onane :)

Bende bi kaç class yazayımda. Order karakter açmak isteyenler için.

White Lion Melee dps. Melee range i biraz uzun. Adamin içine girmek zorunda değil. iyi bir dps skill i de var. Cd siz ve %50 armor azmış gibi vuruyor. Ayrıca düşmanın saldırı hızını %20 düşüren debuff ı da var. Petindede yavaşlatma taunt ( taunt size %30 az vurmasını sağlıyor. Peti manual kullanmak + sağlar tabiki. En azından defansif tutup, mantıklı zamanlarda saldırtmak.) 5sn lik (ap istemeyen) %50 hızlanma skilli var. Elinden kimse kaçamaz :P. Ama heale ihtiyacı var. Rast gele skillere basanlar oynamamalı.

Shadow Warrior Kesinliklik range dps class değil. Daha fazla taktiksel. Zaten cast time lı skilleriniz olduğu için AP hiç bir zaman dolmayacak seri skill basamayacaksınız. Debuffları ile (aimed herneyse). Takımına yarar sağlayabilir. Cd lerini iyi kullanırsa, yavaşlatır, yere düşürür silence eder. Dps yapmaya çalışmazsa yararlı olabiliyor.
- sine gelince. Skiller wow daki gibi Stance değiştirip kullanılıyor. Buradaki büyük sorun ise, STANCE değişimide normal skill kullanımıymış gibi oluyor ve tüm skiller 1sn cd ye giriyor. Ayrıca 2 stance arası geçişte 5sn stanceleri cd ye sokuyor. Açık stanceyi kapatmak bile 5sn cd ye sokuyor.

Engineer Bodoz dps. Daha çok defansif. Kurduğu aleti patlatarak yanına gelenleri yere düşürüp kaçabiliyor. Kaçmasınada gerek yok açacağı bir buff ile 0 rangeden vurabiliyor anladigim kadarıyla.

Bright Wizard Heal geldiği sürece dps de tavn yapıyor. Zaetn yukarlarda söylemişler.

Witch Hunter Melee dps. Rogue tarzı fakat combo pointleri kendi üzerinde biriktirip başkasına boşaltabiliyor. Fakat oyunu bilmeyen birisinin eline verirsen 0. Açayım solo gezeyim bir class değil. Takım oyununa girilmeyecekse açılmasına gerek yok bence.

Rune Priest Healer/Buffer. Kasması 12-20 arası biraz sıkıcı olabilir.

Archmage Healer / Debuffer (güzel lanetleri var. Öldürmez süründürür :P. Shadow Warrior gibi dps class larının öldürmesi için yardımcı olur)

Oynamamın yanı sıra tüm skilleri incelemiştim. Aklımda kalanları ile fikirlerimi yazdım.
Mesaj tarihi:
Absocum o dediklerinin hepsinin birebir karşılığı destro da var...

Sizinkiler kullanmıyor veya kullanmayı bilmiyorsa sisteme değil destrolara kızıcan =)

O dediğin class ların mirror class larına bak aynen birebir karşılığı var hepsinin aynı rank de geliyolar hatta...
Mesaj tarihi:
Absolut said:
ORderda daha çok healer ve ranged class oynayan var. Buna diyecek bişi yok ama herkestemi snare stun olur anlamıyorum. Daha 1 tek savaşta snare stun yemeden adam kesemedim. Biri tutar geri atar diğer ateşle kaplar öbürü tel bağlar ayaklarına.

hehehhe. orderlar sağolsun bi defasında hayatımdan 30-40 sn aldılar. ulan böyle bi anlaşma mı olur aralarında, 1-2 sn kalmış rootun bitmesine hop bir tane daha. çıkacam bu sefer, hoop bi tane daha. o sırada gittim kendime bi yemek yaptım (baktım adamlar çıkarmıyacak roottan). ölmüşüm bu seferde sdfgs.
Mesaj tarihi:
Oyunda CC ve Heal olayı abartı olmuş onlara hafif bi nerf gelir gibi geliyo hemen hemen bütün boardlarda aynı şikayetler var

Bu arada marauder kasacaklara yada işin başında olanlara tavsiye mons gitsinler en azından 30 civarına kadar çok daha rahat xp farm yapabilirsiniz lvl 23ken 6-7 tane lvl 24-26 arası mobları sorunsuz kesebiliyosunuz
Mesaj tarihi:
Healerlar ölmüyor pek de, bence böyle daha iyi. En azından bütün takım healera focus yapmayı aklına getiriyor böylece, daha güzel savaşlar dönüyor, tanklar healerı koruma güdüsüne sahip falan oluyor.
Mesaj tarihi:
Şimdi birincisi healer ları 1vs1 hatta 2vs1 de bile alamamak çok güzel, bu wow değil, senin işim dps yapmaksa onun da heal, ve yalnızca kendini değil arkadaşlarını korumak zorunda olduğu için daha güçlü senin dps ine göre tabiki. Xae nin dediği olayın özeti zaten gidin 3 kişi bakalım kalıyor mu healer etrafta.

Bunun dışında, root mevzusunda da çok basit düşünüyorsunuz. Oyunda bildiğim kadarıyla 4 class ın aoe root u var. Eng ve mirror ı Magus, wb ve mirror ı sorc. Belki squ ve mirror ı birde, emin değilim. Herneyse, her halükarda, bahsettiğimiz sınıflar melee de zayıf olan sınıflar. Sen yanına geldiğin de 4 bilemedin 5 vuruşta zaten ölecek, hal böyle olunca bırakın onların da, a.k.a bizim de, bir kaçış yolumuz olsun.
Mesaj tarihi:
napcam 2 hank 2 healer varken ..tanklar arkasina 1 healer aldimi kac dkda kac kisiyle oluo bilionmu raid lazim 20kisilik...hayir tamam guzel dengeli diosunuz da bide item alinca nolcak bunlar dusundunuzmu ? olumsuz denen sey gercek olcak mecazi anlam fln kalmicak
  • Yeni Oluştur...