scorch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 http://www.imeem.com/people/fnwGBl/music/crTDFtaH/porcelain_and_the_tramps_redlight_district/ hay telekomuna ttnetine devletine bürokrasine yasana yasamana.... bildiin online müzik radyosu tarzı bi siteydi lan neyine kapatıosun :S
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oha yok artık ya. imeem gitmee :/
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 telekomun imeene sağlık ne diyim
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 türkiyede yaşayıp dns kullanmayıp bu da mı engellendi napçaz şimdiiiiii diyen insanlara bi garip bakıyorum ben. yan gözle böyle.
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yok artik o dami engellenmis :P abi bence google engellenmeli tam olsun eger oyle bi politika izleniosa sonucta yasakli seylere google uzerinden ulasilabiliyo. Ama onada devletin gucu yetmiyo galiba eee arkasindaki biraz saglam olunca :D Bendede dns ayari war o yuzden imeem aciliyo ancak nasil yapilir bi bilgim yok arkadasim yapmisti :) bilen birisi bilmeyenlere anlatirsa onlarda uygulayacaklardir.
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yurt dışı çıkışı zorlanmasın kablolar kopmasın diye yapıyolar.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bu ben girebiliyorum yasaklarsa yasaklasınlar mantığınız çok saçma yalnız.
cado Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 güzel siteymis ama ilkkez duyuyorum neden engellemişler ki :S
Apis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bu arada fena değil gibi bu yahu, Musicovery gibi mi çalışıyor bu site?
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yok o sitede direk kendi listeni yapabiliyosun aradigin sarki yoksa kendin upload edebiliyosun. Ama bunun yeri bura deil tabi :) internet topicinde wardi imeem baslikli bi zmnlar bakarsan bulursun 2-3 sayfa gerilerde.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Madcat said: türkiyede yaşayıp dns kullanmayıp bu da mı engellendi napçaz şimdiiiiii diyen insanlara bi garip bakıyorum ben. yan gözle böyle. iş yerinde olduğum için dns vs ayarları yapamıyorum , host file vs tarzı dosyaları çok akıllı apple leopard OS/X ile kaldırdı ip girilemio yani.. hepsini geçtim nası olsa dns var yasaklanırsa yasaklansın sığ zihniyeti ile bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık sux.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 iş,okul,yurt vs için dahil dediklerim no offence =))
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 şimdi şöyle.. güzel demiş; scorch said: ...nası olsa dns var yasaklanırsa yasaklansın sığ zihniyeti ile bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık sux.
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oha istediğimiz şarkıyı dinleyebiliyor muyuz dibine kadar yani
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 engellemelere karşı değilim yanlış anlaşılmasın sadece her yutup linkinin altına normal link veriiin diye bağıranlardan gına geldi,çoğu da ev kullanıcısı o bakımdan.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bu imeem in engellenmesi biraz garip geldi. Diğer engellenen sitelerde utub said: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402. yazıyor, imeem de ise imeem said: Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir yazıyor. birde imeem abuk bir yönlendirme yapıyoriken diğerleri sadece engellenme ekranına geliyor. Telekomdakiler keyfi engel apmayamı başladı acep?
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 mahzun kırmızıgül falan gelip slm şarkım çalıyor demiştir kapanmıştır adsl hattı satarken x tane müzik indirebilirsiniz diye reklam yapan bir kurum için ne kadar ironik artık onu bilemiyorum.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 mehzun söyleseydi imaam.com falan kapanırdı
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 birkac tane harici geri kalan TUM ENGELLEMELER telekomun keyfi uygulamasi. hatta ilk zamanlar "BU SITE ENGELENMISTIR!!!!!!!!!!!!!!!" gibi yapiyorlardi sonradan mahkeme karari diye eklemeye basladilar suslu gorunsun diye. cogu tamamen keyfi uygulama. hatta nerde gordum hatirlamiyorum da engellenen kisi mahkeme kararini sordurmus oyle bir karar yokmus mahkemede. su 2 gun icinde bi yerde gormustum ama dedigim gibi hatirlamiyorum. o site fazla bandwidth yiyo diye engellenmediyse adam degilim.
Öne çıkan mesajlar