Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imeem - bu site de engellenmiştir :(


scorch

Öne çıkan mesajlar

Yok artik o dami engellenmis :P abi bence google engellenmeli tam olsun eger oyle bi politika izleniosa sonucta yasakli seylere google uzerinden ulasilabiliyo. Ama onada devletin gucu yetmiyo galiba eee arkasindaki biraz saglam olunca :D Bendede dns ayari war o yuzden imeem aciliyo ancak nasil yapilir bi bilgim yok arkadasim yapmisti :) bilen birisi bilmeyenlere anlatirsa onlarda uygulayacaklardir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
türkiyede yaşayıp dns kullanmayıp bu da mı engellendi napçaz şimdiiiiii diyen insanlara bi garip bakıyorum ben.
yan gözle böyle.


iş yerinde olduğum için dns vs ayarları yapamıyorum , host file vs tarzı dosyaları çok akıllı apple leopard OS/X ile kaldırdı ip girilemio yani.. hepsini geçtim nası olsa dns var yasaklanırsa yasaklansın sığ zihniyeti ile bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık sux.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu imeem in engellenmesi biraz garip geldi. Diğer engellenen sitelerde
utub said:


Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.

yazıyor, imeem de ise

imeem said:
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir
yazıyor.
birde imeem abuk bir yönlendirme yapıyoriken diğerleri sadece engellenme ekranına geliyor.
Telekomdakiler keyfi engel apmayamı başladı acep?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birkac tane harici geri kalan TUM ENGELLEMELER telekomun keyfi uygulamasi. hatta ilk zamanlar "BU SITE ENGELENMISTIR!!!!!!!!!!!!!!!" gibi yapiyorlardi sonradan mahkeme karari diye eklemeye basladilar suslu gorunsun diye. cogu tamamen keyfi uygulama. hatta nerde gordum hatirlamiyorum da engellenen kisi mahkeme kararini sordurmus oyle bir karar yokmus mahkemede. su 2 gun icinde bi yerde gormustum ama dedigim gibi hatirlamiyorum.

o site fazla bandwidth yiyo diye engellenmediyse adam degilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...