karakedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 zamanında duyuramadık yinede hala bilmeyen varsa yazalım fiyatlar aylık 15$ olarak belirlenmiş, open betadan sonra aşağıdaki şekilde para vererek oyanayabileceğiz. said: Austin, TEXAS, April 12, 2004 —NCsoft ® Corporation (KSE: 036570.KS), the world's leading developer and publisher of online computer games, announces that Lineage ® II has reached gold master status in North America and will soon be on its way to retailers in the United States and Canada. The official launch date for Lineage II will be April 28. Lineage II is the visually-stunning prequel to the world's most popular online game, Lineage . Group with friends, tame powerful dragons, participate in epic struggles and lay siege to majestic castles in this massive medieval fantasy world created with Epic's Unreal ™ engine. The game will be available at a suggested retail price of US$49.99 and includes the first month of online game play. After the first month, players will be charged a monthly subscription fee of US$14.99. Sixty-day game time cards will also be available at many North American retailers for a suggested retail price of US$29.99. [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 9 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 çektigimiz betayla oynayamiyor muyuz? kötü.. gidip satin almak gerekçek bi de..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ya o konuda bi şekil yapsınlar, gidip oyunun cdsini almayalım, hoş her ne kadar her kuruşunu hak ediyorsada ne bilim paracıklarım cebimde kalırsa daha bi mutlu olurum :) hem o kadar beta testerlığını yaptık(!), öyle değil mi ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 9 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Belli değil dimi hala paket almadan oynayıp oynayamayacağımız?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 50$ a cd key satın alınabilecekmiş. Ama oyunu baştan dl etmek gerekirmi bilemiyorum.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bozdu işte bu beni![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 50$a cd-key ehehe.. ya gidip 40 dolar felan daha fazla verip usp ile yollattiririm.. 3-4 gün download edip, iki gün sonra çökecek xp'ye yüklemek yerine, garantili saglam, kutulu olur elimdeki..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 CDye çek :) Ne olucakki garantili sağlam kutu elinde olunca. İçinden çıkan manual bi işe mi yarıyor? Yoo..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 oynayacaksak verecez ne yapalim[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Friday April 16, 2004 Direct Web Sales Starting at retail launch, players will be able to purchase the Lineage II retail registration key directly from our website for a fee of $49.99 US. Credit card only. This effort is largely for our international players, and we DO NOT advise players with access to retail outlets selling Lineage II to buy direct. There is no game manual, and other items that you can find in the retail box. However, because we understand that sometimes shipping to Europe or Australia takes an awful long time and that is a pain in the butt, we are offering this service. The service will go live at around Launch and is NOT presently available so don't contact us asking how you can do this. Character Transfers It is STRONGLY possible this service will be offered either at the close of Open Beta or shortly after retail. Details are not finalized, so don't contact our support team asking how you can transfer characters. If it is implemented, most likely it will be for a small price, however we might offer 1 free transfer to Open Beta participants for putting up with us through the betat period. But also consider this is not a worry-free solution. If your character's name is already taken on another server, we will not be able to transfer your character to that server. [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 adamlar uyanık charını alcaksan elini çabuk tut nikini kaparlarsa vermeyiz diolar vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 sen onu bırak da niye girmedin lionnaya son zamanlarda? popeye sen de söyle sen niye girmedin :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 abi biliyosun benim gözler kıl bu aralar pek fazla açmıyorum bilgisayarı yarın gelcem ama büyük ihtimal siz en erken saat kaçta oyunda olursunuz onu söyleyin geliyim o saatte[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 :p abi söylim ama kızmayacan biz bıraktık gibi bişe yani kuzen baydı çoktan bıraktı da ben belki oynarım işte siz de girerseniz falan, çok kötü şeyler oldu millet bi tarafımı parlak mı buluyo ne paso kesiyo beni :p neyse ondaki ekipmanı da alıp arada (mesela gündüzleri) girmeyi düşünüyorum ben de, inan çok bayıyo artık değişen bir şey de yok kes kes dur, sen hele bir girebileceğin zaman mesaj at da ben L2 oyun süremi ayarliyim sana göre[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 şu adsl neyim gelse black nereye ben oraya, barbie online olsa farketmez.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hoca siz yoksanız girmem zaten :) yani siz zevkle oynuyosunuz diye gelicektim yoksa sallayalım başka oyun buluruz :P[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 eheh eyvallah sam valla kuzene geldi adam 1024/256 aldı ayı ama aramızdan bi dere geçiyo bizim buraya vermiyolar bana özel muamele her zamanki gibi :p pop valla zevkle oynuyoduk da şöyle bir kafayı kaldırıp bakınca büyük resim hiç de iç açıcı değil bence, günlerce solo takılıp topladığın parayla aldığın falchionu çat diye kaybedebilirsin, mitril set için bi tarafını yırtıp kaybetmen mümkün, FRANKENSTIEN diye öküz bir orc var adam baktım geçende örümcek kesiyo, birine de mitril setini ve silahını pk'lara kaptırdığını yazıyo yanındaki birine, adama da harcadığımız zamana da acıdım valla, tabi bi de bu ayın 300 küsür milyonluk tel faturası da geldi onun da etkisi olmadı değil ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 O para da hayatta etmez valla. Paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence de bayıyor bır sure sonra ben gene FF11 dıyorum :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hehe kesip durmadigin oyun varmi ya? :P swgde para icin burda xp icin aodada xp icin daocta bilmiom evede para icin? :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 swgde para için bişeyler öldürmene gerek yoktu pek :) ayrıca aoda da grubun baya avantajı oluyodu burda xpler bi anda yamuluyo grup olunca(level 200 sonrasını bilmiyorum) [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Pre UO:R Shard [Bu mesaj Popeye tarafından 22 Nisan 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Valla oyun iletişimi engellemk için elinden geleni yapmış. Grup olmak birbirinle iletişime geçmemen için her yolu hazılamış zaten. O zaman ne anlamı kalıyor online oynamanın onu da ben anlamıyorum. Grafikler dışında hiç bir konuda Lineage DAOCun tırnağı bile olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 kesip durmadığın oyun yok ama burada "sadece" o olması bayıcı kısmı, zaten oyunu oynayan biri ne demek istediğimi anlamıştır mutlaka, kimse de hayır bundan daha bayık bir şekilde kesip durduğun oyun var diyemez artık ayıp olur[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 diablo sayılırmı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Abi eyvallah oyunun grafiklerine diyecek yok grupla avlanirken bi dark elf hatun gecti butun grup hatuna bakmaktan laf atmaktan olduk :) baktim 3 kisi hatunun pesinden gidio fln durun kamerayi ayarlayamadim donu gozukuyodu diye :)) ama oynanabilirlik ve klavyede sadece F tuslarinin kullanilabilir olmasi (alt+ saymiyorum bile) cok sacma ayrica interface olarak cok seye ihtiyaci var ...50 dolar verilmez ya ona daha cook fırın ekmek yemesi lazim cunku bi yerden sonra eglence kalmio hep ayni seyler ayni seyler ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar