karakedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 lineage II oynadım, 3 ayrı karakter açıp hala ne olacağıma karar veremedim. reklam oburları gecesine gidildi, cenk erdem ve geveze ile hoş saatler geçirildi (özel sektörde vinç olarak çalışıyorum -P), sinemaya ve bişiler yemek içmek için standart yerlere gidildi, (hava güzel diye gaza gelip kendimizi dışarı attık) site niye kapalı diye utvye sürekli email ve telefon açıldı, bol bol diğer patiler ve paticik sitesi özlendi.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 9 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Utopiada ortalığı dağıttım, sonra BFda savaşa girdik beni dağıttılar, hala dağıtıyorlar. İşe güce zaman ayırma fırsatı buldum arada, isabet oldu. Site niye kapalı diye kediye sürekli icqdan taciz yapıldı, bol bol diğer patiler ve paticik sitesi özlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bünye Online Ultima'a adandı. Paticik özlendi. Paticik'in kapalı olmasından kaynaklanan stresle üyesi oldunan yabancı siteden atılındı. (Peh onların kaybı) Oluşan geniş boş zaman, yaklaşan ÖSS için değil, evde boş boş oturup g*t büyütmeye harcandı.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Yeniden cs oynamaya çalıştım 2 gün sonra sıkıldım. bol bol dl yaptım. yeni yeni xp desktoplar yükledim 1 günde bir değiştirdim sıkıldım. diferansiyel denklemler sınavına girdim. migrenimsi kafa ağrılarım başladı son haftalarda.geceleri ağrı kesici ararken 1 sürahi,1 bardak kırdım. Ocakbaşı dürümcüde içtiğim şalgam suyunun içinden lastik gibi uzayan bi naylon çıktı.o dürümcüye bi daha tövbe ettim. Arabayı park ederken aracın birine dokundum olan benim arabaya oldu 10 tane 10cm lik çizik oluştu. fener maçlarına gidilip kahr olundu. bu kadar.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Lineage II oynamak farz oldu, oynadık eğlendik; hüzünlendik, petimi kaybettim iki gün yas tuttum... 2 tane seminer hazırladım ingilizce dersi için, bol bol lanet okudum.. Bu arada n tane sınava girdim; bi kaçı bana girdi... Havalar bi açar, bi kapar oldu; hasta oldum... Paticik'ten ümidi keser oldum; bakmadığım arama motoru kalmadı değişti mi adresi diye... Güzel bir güne daha gözlerimi açtım. [Bu mesaj odchu tarafından 20 Nisan 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 404 Alırsın Babayı Error'u görüldükçe sinirler ayaklandı hadi be nerde kaldı bu denildi. Avaturk forumlarına girildi ancak anlaşıldı ki orda forumda birşeyler yazmak zaman kaybından başka birşey değil. "Işte bu abi kız dediğin böyle olacak" modeli kızla tanışıldı. Patiye bakıldı 404 alındı hala kapalı denildi. "IBAKDBO" modeli kızla buluşuldu. Patiye bakıldı "AHANDA AÇIK" denildi.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paticik UO oynadim ilk champ tecrübemi yasadim. Lineage II oynadim karaktere karar veremedim, yaratik öldürmekten gina geldi, quest aramaya basladim. buffy ve angel diye sayiklandi. paticik daha açilmadi mi diye millet taciz edildi yatildi uyundu yemek yenildi felan filan[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Nisan 2004 14:05 tarihinde demiş ki: paticik daha açilmadi mi diye millet taciz edildi Buna tanık olundu.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yeniden diablo 2 oyniim dedim, bu sefer abarttım biras sanırım,iki haftadır xp kasmaktan bi hal oldum, bu arada bi daha da paladin oynarsam terbiyesizim, barbar olacam barbarrrr !!!! Gözümü kapatınca haritalar görüom, sokakta yürürken birini tekmelesem scroll fırlayacak gibi gelio :( ühüüüeee[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ders çalışıldı. Sonra uo oynandı sonra ders çalışıldı sonra uo oynandı....[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 oturup sadece paticik beklendi..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 gün aşırı 404 babayı buldun erörü ile yüzyüze geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Test çözdüm şöle bi bakındım açılmışmı die *çıh* test çözdüm şöle gene bi bakındım açılmışmı die *gene çıh* test çözdüm ..... .... .... .... .... .... .... .... depresyona girdim...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sabah kalktık, 404 babayı aldınız yazısını görüp kediye küfrettik... Öğlen tekrar denedik, yine babayı aldık ve kediye küfrettik... Akşam üzeri bir umut diyerek tekrar denedik ve 404'ün en güçlü yapışkan olduğuna karar verip kediye küfretmeye devam ettik... Yatmadan önce son bir umut tekrar denedik ve de hala 405'e ulaşamadığımız görüp küfretmeye devam ettik... Kardeşim bu ne biçim server böyle skill gainler 404'den 405'e 12 günde çıkmadı, kedüüüü uyanda bir ayar yapıver. Bak şimdi de çöktü site 404'ü bile göremiyoruz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 20 Nisan 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 404'ü almakla yetinmeyenler anasayfaya bakıp daha büyükbir dumur yaşadılar. Çünkü "hasktr dün açılmalıymış lan burası!" oldular.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 test çözüldü. rapor alıp okuldan ayrıldık, liseden mezun olduk. pati shardında uo oynandı. "A Jedi shall not know nor anger nor hatred nor love.." diyerekten kız arkadaşla yollar ayrıldı. bu kadar :p çok şey yapmışım galiba[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 - konstanniyye'ye gidildi, gelindi - hastane hastane koşuldu evrim sürecinde kayıp bir noktada duran iki yirmi yaş dişi sebebiyle - ragnarok online beleş cd'si bulundu, deliler gibi oynandı (halihazırda devam eden süreç belirtilmiş) - 10 fps ile ut2004 demosu oynanıp öss'ye kafa sokulmak istendi - konstantinyye'ye gidildiğinde paticik alemiyle nasıl buluşulur düşünüldü ama kafa basmadı, konsültasyon kararına varıldı - "açıl len pati açııııııllllll hoooleeeaaaann" naraları bilinçaltında çınladı[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Vallah bende 3.5 senedir çıktığım kızdan sevgilimden ayrıldım sonunda :) Kendimi içkiye vurdum nette dolaşıyordum paticik i çok aradım psikolojimi bozdunuz ayıp vallahi :( !!! Oysa ben bi aşk hikayesi pırtlatıcak forumlara gene başlıyacaktım depresyon modunda gezinmeye[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 swg..[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 10 dakika oncesi itibariyle 'ana, paticik acilmis' denildi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 evet evet edi hanım yine çok haklı, tamamen katılıyorum.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 9 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 paticik beklendi , orjinal diablo 2-lod paketi d&rde görüldü ve alındı (böylece kredi kartı limitide bitmiş oldu) paticik beklendiği için yapılacak birşeyler arandı ve d2de paladin lvl 29 yapıldı.d2dende bayılındığı zaman bol bol ut2004 oynandı , grafiklerin güzelliğine ve laptopda çalışabilme yeteneğine hayran olundu.ama bu arada vizelere pek çalışılamadığı için iki dersten barajın altında kalınıdı ve bütün bu olayların nedenlerine (d2,ut 2004) bolca sövüldü sayıldı , geneldede "paticik nerde uleeaanann" veya "ulajean ben genel ekonomidöeyn kalacak adammıydım leeaaynn" diye krizlere girildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Valla pati kapalı iken swg oynadım.. lineage indirdim... icqda takıldım.. sosyal olarak ne mi yaptım? hiç[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 UTV nin binasinin onune siyah bir celenk koyma fantazisi yapildi;)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Her qun pati Açılmı$mı Diye Siteye Baqtım... Uo Oynadım :)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar