adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tüm şehirde elektrikler gitti biraz önce çok acayipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yoksa karanlıktan korkuyormusun :) aaa cok ayıp ıtıraf et hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yıldızlara baksaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Subwooferım patladı üstüne muhtemelen makine ve external gg oldu, makineyi de yeni toparlamıştım 2 ay önce, hayvan gibi uğraşıp gayet güzel clocklamıştım, üstüne 1-2 hafta tweak falan uğraştım cart curt, kafayı yemek üzereyim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 İzmit te de gitti ilk defa böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hepimiz ölücez yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 MADBOY said: Subwooferım patladı üstüne muhtemelen makine ve external gg oldu, makineyi de yeni toparlamıştım 2 ay önce, hayvan gibi uğraşıp gayet güzel clocklamıştım, üstüne 1-2 hafta tweak falan uğraştım cart curt, kafayı yemek üzereyim birazdan. ups almamanın cezası. yeni sistemlere şart. benimki 2 senelik gerek görmüyom. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 adamınbiri said: tüm şehirde elektrikler gitti biraz önce çok acayipti valla burda gitmedi elektrik felan sen nası anladın tüm şehirde gittigini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sus lehn sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oper said: MADBOY said: Subwooferım patladı üstüne muhtemelen makine ve external gg oldu, makineyi de yeni toparlamıştım 2 ay önce, hayvan gibi uğraşıp gayet güzel clocklamıştım, üstüne 1-2 hafta tweak falan uğraştım cart curt, kafayı yemek üzereyim birazdan. ups almamanın cezası. yeni sistemlere şart. benimki 2 senelik gerek görmüyom. :D Ups sarjdaydi o sirada yan odada, yapabilecegim birsey yoktu, neyse ki sorun yok makinede, ses sistemi gg oldu gerci, zaten sorunluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 texas hold em de ne para kaybettım elektrık gıdınce allahtan facebooktan oynuyodun ya gercek parayla olsaydı bu arada gecelerı paso kesıyorlar elektrıklerı kac senedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 büyük patlamanın ilk etkileri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Barbekü said: adamınbiri said: tüm şehirde elektrikler gitti biraz önce çok acayipti valla burda gitmedi elektrik felan sen nası anladın tüm şehirde gittigini ? heheh buralarda da gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Anadolu yakası patlamış sanırım, burada da hiç oynama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 anadolu da 3:00gibi senelerdir kesiyorlar yaw.. tasarruf tasarruf. pardon münferit münferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 anadolu yakası +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 anadolu yakasında bizde de kesildi kadıköyde. esenkent'te oturan bi arkadaşımın da kesilmiş. anadolu yakasına ayıp ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dasaaa said: anadolu da 3:00gibi senelerdir kesiyorlar yaw.. tasarruf tasarruf. pardon münferit münferit ulan bu yüzden kaç modem dağıttım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hisarustu saglamdi butun gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DoruK said: yıldızlara baksaydınız off her seferinde elektrikler kesilince yıldızlara bakıcam diyorum her seferinde de unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 benim evin etrafında jeneratörler çalışıyor.. dış ışıklandırmalar falan yanıyor.. yıldız mıldız yalan oluyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar