LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 izmirde şu an sadece mavişehir 1. etap ta bulunuyor quiknet satışı. quiknet bulunduğunuz semtte olmasada geldiği zaman abone olmak ve özel indirimden yararlanmak için önkayıt yaptırabilirsiniz. faydaları 3 ay’a kadar bedava QUiKNET aboneliği 100 YTL değerinde ücretsiz modem 29 YTL değerinde aktivasyon 30 YTL değerinde kurulum Toplamda 500 YTL'ye varan ön kayıt avantajı yakalamış olursunuz. altyapı çalışmalarının çoğu tamamlanmış ve öncelikle şehir merkezleri ve gelir düzeyi yüksek yerlerden başlayarak izmirin çoğunu kaplamayı hedefliyorlar. izmir istanbul ve ankarada olacakmış sadece. (en azından başlangıçta) detaylı bilgi ve abonelik için 0 506-823 54 35 Olcay Kart ile görüşebilirsiniz (tellcom kanal izmir bölge satış temsilcisi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eve cikiyorum tek, ankara amerikan buyukelciliginin tam arkasi, guvenlık caddesinin bası yani acaba hizmet veriyolarmi oraya, cevap alamadim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Valla ön kayıt alıyorlar yoksa, alt yapı çalışması bitince açıyorlar hesabı ama ne yapacakları belli olmuyor biraz keyfi çalışıyorlar gibi geldi bana, benim işlemim 3 aydan fazladır ön kayıtta, haziran başımı ortasımı ne gelecek demelerine rağmen halen ortada birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bizim eve geliyormuş, adsl kapatıp geçsem mi acaba? gerçi yurda çıkıcam muhtemelen, bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 of sen git cankayaya umıtkoye gotur ankaranın klalbı bahceli/emek adsl mahkumu olsun.lanet okudum 5mbit upload gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kısmetse geçiyorum hadı vatana mıllete hayırlı ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bölgeye quiknet gelip glmediğini nasi öreniyoruz? bide sanmıyorumki bu 2 senelik sözlesmeyi yaptıktan 6 ay sonra fln bu 10mbit baglantı 69 kalsın, 200 e cıkar kanımca. kakalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mike said: bölgeye quiknet gelip glmediğini nasi öreniyoruz? bide sanmıyorumki bu 2 senelik sözlesmeyi yaptıktan 6 ay sonra fln bu 10mbit baglantı 69 kalsın, 200 e cıkar kanımca. kakalarlar. kampanya fiyatları 1 sene için geçerli. sonra fiyatları normale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mike said: bölgeye quiknet gelip glmediğini nasi öreniyoruz? siteye girin telefon numarasından sorgulama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bügün tekrar konuştum,ilk mesajımdaki fiyatlar eski kampanya fiyatlarıymış şu anki fiyata göre 5mb yıl sonuna kadar 19ytl,ondan sonnra sözleşme bitene kadar 49 ytl,yalnız quiknet şu an çok sınırlı yerlerde var,mesela Ankara-Çankayada var deniliyor ama sadece belli başlı sitelerde,internet abonesinin fazla olduğu yerlerde altyapıyı kuruyorlar,örnek bizim site yaklaşık 200 kişilik burda var,50 metre ilerdede 100-150 kişilik bir site var orda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dark_Soul said: Bügün tekrar konuştum,ilk mesajımdaki fiyatlar eski kampanya fiyatlarıymış şu anki fiyata göre 5mb yıl sonuna kadar 19ytl,ondan sonnra sözleşme bitene kadar 49 ytl,hmm böyleyse geçicem bende kullanıpta öneren varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fastreloader said: Mike said: bölgeye quiknet gelip glmediğini nasi öreniyoruz? siteye girin telefon numarasından sorgulama var o tellcom adsl icin gecerli quiknet icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Peki şimdi bunlar kendi altyapılarını döşediler ya, yurtdışı çıkışlarında ttnet adsl'den bir farkı olacak mı? yoksa sadece yurtiçinde mi bu yüksek hızları kullanabilicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yalnız 2 senelik sözleşme imzalıyosunuz, 1 sene geçerli bu kampanya fiyatları daha sonra örneğin 5 mbps için 89 ödenecek. edit : söylenmiş tabi bu. Dün geçen arkadaşlarım var ve şu an için memnunlar =) ben de geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Nerden öğrenicez bize olup olmadığını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sitede solda telefon numaranı yazdığın bir yer var yazıyosun söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 orası adsl için denmiş sanki yukarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 quiknet'in sayfasını açabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 evet aciliyor http://www.tellcom.com.tr/quiknet/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 acaba bizim orada var mı diyenler için http://www.tellcom.com.tr/quiknet/nerelerde.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 istanbul'da Ataşehir, Bahçeşehir, Çekmeköy, Kemerburgaz, Esenkent, Esenler, Halkalı, Sarıgazi, şakamı lan bu esenler halkalı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 semt isimlerine bakip aldanma. ultra luks siteler bazen oyle alakasiz belediyelere bagli olabiliyor (aslinda oyle site kurulabilecek kadar hayvani arsalarin bulundugu istanbul disi olmayan semtler pek fazla da yok gibi). cikar oyle bi siteden 100 adet 100mbit baglanti isteyen adamlarda pasa pasa gider doser altyapiyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 halkalının soganlının esenlerın nesıne aldanmıyım yahu. bildiğin varoşu bizim buranın. 10 kisi 100mbit desin. bahcelievlerd 500 kişi 10 mbit der be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 muhtemelen test etmek oralarda daha kolaydır. kablonet geldiğinde bizim burası (caddebostan) pilot bölgeydi hız sınırlaması da yoktu (900kb/s gördük) acaba öyle midir şu anda quiknet? : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 genelde sitelere calısıyo herelde amcamlar. bizim buralara gelene kadar benim okul biter, is hayatı baslar, coluk cocuga karısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar