Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havuzda Beşiktaş kazandı!

Mumu

Öne çıkan mesajlar

said:
Yeni yayın gelir dağılım kriterlerinde şampiyonluk sayısı 10 olarak gösterilen Beşiktaş, 12 şampiyonluk üzerinden gelir elde edecek.

Mağdur olmuşlardı
Yeni dağılım modelinin 4 büyükler için 3 senedir uygulanan garanti parayı kaldırması ve şampiyonluk sayısına göre ödenen paraların da rakibe avantaj sağlaması yetmezmiş gibi, Beşiktaş’ın kupa sayısının 12 yerine 10’dan hesaplanması, Siyah-Beyazlılar’ı mağdur durumda bırakmıştı. Şampiyonlar payı hesaplanırken federasyonun ödeyeceği toplam 24 milyon 750 bin YTL’den Beşiktaş 10 lig şampiyonluğu yaşadığı için yalnızca 4 milyon 950 bin YTL alacaktı.

762 bin YTL artacak
9 Mayıs 2002’de Tahkim Kurulu’nun verdiği karara göre Beşiktaş UEFA’dan da aldığı yazıya istinaden 1956/57 ve 1957/58 sezonlarının şampiyonu olarak kabul edildiğinden ve Tahkim en üst yargı organı olduğundan, Beşiktaş Şampiyonlar Payı’ndan 762 bin YTL daha fazla gelir elde edecek. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın aynı kalemden elde ettiği gelir yaklaşık 324’er bin YTL azalırken, Trabzonspor’un gelirindeki azalma ise 114 bin YTL olarak kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o kolpa şampiyonluktan gelen para beşiktaşın içine siniyosa zaten olan olmuş yapçak bişi yok :) Artan para bu seviyedeki bir kulübün bütçesi için öyle ciddi önemli bir miktar da değil, böyle bir para için bu kadar düşüp üstüne bir de madur ayağı yapmasalardı keşke...

Hayatım boyunca FB'yi takdir ettiğim çok sayılı anlardan biridir protesto için yüzlerce yıldızla motifli formayla sahaya çıktıkları zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ada trabzon - bjk maçındaki kural ihlali başlığı vardı silinmiş herhalde, orada bık bık eden insanlar =p

Süper Lig'de bir skandal daha

Trabzon - Beşiktaş maçından sonra geçen sezonki Gençlerbirliği-Bursaspor sınavının esame listesinde de kurallara uyulmadığı ortaya çıktı.

Başlığı bulsam oraya yazacaktım, ben demiştim bu kurala kesin başka maçlarda da dikkat edilmemiştir diye. Millet hemen bjk'ye peşkeş çekildiye çekmişti konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı fanatikleştirmek için yazmadım ben onu. Ha, ona bakarsan KSK'nın da ambleminde ay-yıldız var.. Ay-yıldızlı tek takım biz değiliz ancak, o ay-yıldızın ambleme işlenme hikayesi önemlidir..

Not: Bursaspor? Ezeli rakip? Rakip? askdfdsf! Puhahahah!
Not 2: Dayanamadım ne yapayım =)
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
Hayatımda gördüğüm en ezik takım beşiktaşdır bukadar mı aciz olunur sahada hiç bişi yapamayıp masa başı şampiyonluklar falan
yaa bizim şampiyonluk vardı evet evet hı hı
ne küfürler edicem size haberiniz yok

masabaşı şampiyonlukları mı ? Allahtan kork yazacak bişi bırakmadın ...
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
durup dururken bizim 2 tane şampiyonluk vardı diye çıkıyo bi kulüp lahn madem var niye sayılmasın manyakmısınız nesiniz yürü git asabımı bozma benim

o yılları sen yasadın mı ? neler oldugunu bılıyormusun ? tabı kı bende yasamadım, ama o yılları goren, bilenler kanıtlarıyla bunu ortaya koyuyorsa, avrupa kupasına tr yi temsilen biz gidiyorsak, ist ligi sampıyonu vs oluyorsan bi bildikleri vardır değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...