Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Zlaneth said:
asinanyavuz said:
Aydınlık mı Almamız gerekiyor belgeyi görmek için?

Yak bir deniz feneri görürsün hemen.

Onun yerine Ampül'ü deniz fenerine taksam? o zaman da Aydınlık oluyor mu etraf?

kaçın la kaçın epik ayar geldi:D
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Zlaneth said:
asinanyavuz said:
Aydınlık mı Almamız gerekiyor belgeyi görmek için?

Yak bir deniz feneri görürsün hemen.

Onun yerine Ampül'ü deniz fenerine taksam? o zaman da Aydınlık oluyor mu etraf?

Size göre ampülü nereye takarsanız takın aydınlanıyor zaten, ama yaydığı ışık yeşil. Dolar yeşili! Avro mavisi ister misin?
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Şakamısın ? Sen bi girip o belgeleri veya haberin tamamanı okurmusun. Eminim açmadın bile sitesini. Gir bir bak lütfen linkle buraya "AYDINLANALIM".

Eminsen yazmama gerek yok, büyük harf yazınca da calimero zıplamıştır yerinde, epic ayar var koşun diye, zıplatmayın çocuğu fazla.
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Horizon said:
Şakamısın ? Sen bi girip o belgeleri veya haberin tamamanı okurmusun. Eminim açmadın bile sitesini. Gir bir bak lütfen linkle buraya "AYDINLANALIM".

Eminsen yazmama gerek yok, büyük harf yazınca da calimero zıplamıştır yerinde, epic ayar var koşun diye, zıplatmayın çocuğu fazla.

Demekki görmek istediğimi görüyormuşum değilde , isteyipte görememişim. Sen de lütfen emin olup laf at. Laf atma huyunuz çok üst seviyelerde.
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Size göre ampülü nereye takarsanız takın aydınlanıyor zaten, ama yaydığı ışık yeşil. Dolar yeşili! Avro mavisi ister misin?

Yok edison ampülüyle aram yok. Tasarruflu "aydınlatıcı"lar var onlar daha iyi. Çevreye zararsız, hem de ekonomik. Onları tercih ediyorum.

En azından beyaz bir aydınlık sunuyorlar, çamur ya da pislik kahverengisi yaymıyorlar.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Zlaneth said:
Horizon said:

Demekki görmek istediğimi görüyormuşum değilde , isteyipte görememişim. Sen de lütfen emin olup laf at. Laf atma huyunuz çok üst seviyelerde.

Eminim ben bir çok şeyden merak etme, bu arada şikayet etmedin mi beni hala, şaşırdım uzun zaman oldu :D.
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Horizon said:

yaa büyük harf olunca bi zıpladım bi zıpladım tahmin edemezsin. bütün kafe orgazm olduk. ayrıca ne aydınlıktan ne de akp den taraf olmayacak kadar zeki birisiyim. senin aksine...
Mesaj tarihi:
Zlaneth , 30 yaşındaysan bari 30 yaşındaymış gibi davran. Dur biri birşey desinde sataşayım laf atayim muhabbetinden huyundan bence vazgeç. Cevap yazacaksan normal şekilde cevap yaz sataşacaksan uzak dur.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Zlaneth said:

Yok edison ampülüyle aram yok. Tasarruflu "aydınlatıcı"lar var onlar daha iyi. Çevreye zararsız, hem de ekonomik. Onları tercih ediyorum.

En azından beyaz bir aydınlık sunuyorlar, çamur ya da pislik kahverengisi yaymıyorlar.

Başbakanın tasarruf için kullanalım dediklerinden kullanıyosun yani. Yakışır, aksi düşünülemez de şu çamur ya da pislik kahverengisini deniz fenerinden mi elde ettin? Yoksa arsa ihalelerinden mi kalıyor size o renk? Belki de ihaleye fesat karıştıran insanların cumhurbaşkanı olmasından dolayıdır. Renk sizin işiniz gerçi.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
konuya ortadan atlayıp ayar verme çabası süper bi olay

hee çok zevkli
işim gücm yok boş tartışayamı katılacam lan
sende yap çok zevkli
ayrıca çaba diil o
direk veri.
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Başbakanın tasarruf için kullanalım dediklerinden kullanıyosun yani. Yakışır, aksi düşünülemez de şu çamur ya da pislik kahverengisini deniz fenerinden mi elde ettin? Yoksa arsa ihalelerinden mi kalıyor size o renk? Belki de ihaleye fesat karıştıran insanların cumhurbaşkanı olmasından dolayıdır. Renk sizin işiniz gerçi.

Yok o çamur rengi Aydınlık bana ait değil, tercih etmiyorum, oku bi arkadaşım ya lütfen :)

Tasarruf ampülleri, çok temizdir o yüzden. Başbakan tavsiye ettiyse takdir ettim. Çevre dostu ya. Küresel ısınmaya filan engel. Şahsen çok destekliyorum. Beyaz beyaz hemde. Göze de iyi geliyormuş.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Zlaneth , 30 yaşındaysan bari 30 yaşındaymış gibi davran. Dur biri birşey desinde sataşayım laf atayim muhabbetinden huyundan bence vazgeç. Cevap yazacaksan normal şekilde cevap yaz sataşacaksan uzak dur.

Şu an öyle boşumki, biri bişi yazsada sataşsam, özelliklede Horizon'un muhteşem bilgi dolu yazılarında bir yanlış bulsam da ayar versem diye ultra bir şekilde bekliyorum. Topicleri takip etmene de hayran oldum bak valla...
Mesaj tarihi:
Etrafa laf yetiştirmek yerine görüş yazmak daha kolaydır, biliyor musun? Çok seviyorum başkası farklı görüş belirttiğinde deliren kesmi.

Haberin doğruluğunu bilemiyorum, konuyla da fazla bi alakam olduğu söylenemez. Zaten Aydınlık da fazla hayranı olduğum bi dergi değildir. Hayırlısı olsun demekle kalayım.
Mesaj tarihi:
alman savcılarının iddiasını asılsız görenlerin, türk savcılarının ergenekonun 600 yıllık geçmişi var iddialarına sımsıkı sarılmaları enteresan tabi.
Mesaj tarihi:
mani said:
alman savcılarının iddiasını asılsız görenlerin, türk savcılarının ergenekonun 600 yıllık geçmişi var iddialarına sımsıkı sarılmaları enteresan tabi.

Ampulun aydınlatması öyle, bazen 600 yıl gerisini aydınlatıyor, bazen dünün deniz fenerini kapatıyor.. Gerçi işin ehilleri var sitede, onlar varken bize laf düşmez.
Mesaj tarihi:
mani said:

Kimse asılsız görmüyor , iddiaların kesinmiş gibi konuşulmasına haber yapılmasına tepki gösteriliyor. Ergenekon iddianamesine laylaylom diyenler neden bir anda alman savcısının iddianamesini sahipleniyor peki bunu da sormak lazım ?
Mesaj tarihi:
Horizon said:
mani said:

Kimse asılsız görmüyor , iddiaların kesinmiş gibi konuşulmasına haber yapılmasına tepki gösteriliyor. Ergenekon iddianamesine laylaylom diyenler neden bir anda alman savcısının iddianamesini sahipleniyor peki bunu da sormak lazım ?

Esra İççamaşırları indirim kupunun'un delil olarak kullanıldığı; Fatih Ürek'in işkenceci, Kadir İnanırın CIA ajanı iddia edildiği bir davayı ciddiye almamızı bekliyemezsin.

Ayrıca ulan Alman Savcılar: 'Akp Deniz Feneri davasına engel olmaya çalıştı' diyor. Bundan ötesi mi var? Adamların işi gücü yok Türkiye hükümetine mi iftira atacaklar.
Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam said:

Esra İççamaşırları indirim kupunun'un delil olarak kullanıldığı; Fatih Ürek'in işkenceci, Kadir İnanırın CIA ajanı iddia edildiği bir davayı ciddiye almamızı bekliyemezsin.

Ayrıca ulan Alman Savcılar: 'Akp Deniz Feneri davasına engel olmaya çalıştı' diyor. Bundan ötesi mi var? Adamların işi gücü yok Türkiye hükümetine mi iftira atacaklar.

O bu diilde bu alman savcıların Ergenekon'la bir bağlantısı çıkmasın? Ciddiyim! Valla bak!
Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam said:

ehah tabi ergenekon sırf ondan ibaret, hiç ciddiye almayın canım. bulunan bombalar, cephanelikler, belgeler, tanıklar, itiraflar hiç mühim değil zaten, alelade koymuşlar iddianameye dolsun diye..
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
farazi bir soru soruyorum. ben başbakanı bi olayda görsem ve fotoğraf çektirsem, aynı şey mi oluyo?

bi de boy farkı ehüahüah.

e sırf bu yüzden bir sürü kişiyi ergenekonla suçladılar ya, hehehe
  • Yeni Oluştur...