Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgın Baterist Harun

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

hani bu adamla dalga geçiliyor bide ama sırf doğulu olduğu için. yoksa ben bişey söyleyeyim bu adamın stick controlü fena değil hatta ortalamanın üstünde. istanbulda sırf kızlara hava atmak için tip tip kılıklara bürünüp 3-5 davul tıngırdatarak davul çaldığını sanan insanlar var ve bence çok daha komikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
hani bu adamla dalga geçiliyor bide ama sırf doğulu olduğu için. yoksa ben bişey söyleyeyim bu adamın stick controlü fena değil hatta ortalamanın üstünde. istanbulda sırf kızlara hava atmak için tip tip kılıklara bürünüp 3-5 davul tıngırdatarak davul çaldığını sanan insanlar var ve bence çok daha komikler.

ne stick control'ü abi be,adam direk abanıyo koldan,sopa mantığıyla tutmuş :) doğulu olduğundan değilde daha çok komik olduğu için bence hehe yalnız son dediklerine katılıyorum o ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi abanmadığı vakitlerde ritm esnasında trampete vuruşlarına dikkat et. bana gayet düzenli vuruşlar gibi geldi. hatta dikkat et ölü nota bile vuruyor eleman.

bide edit: ben bu videonun komik bulunmasına bişey demiyorum bende gülüyorum bende komik buluyorum ama hani düşündüğümüz vakit elemanın doğulu olmasından kaynaklanıyor komikliği bence o hareketleri bi doğuluya uyarlayınca komik duruyor haliyle bende vurgu yapayım dedim eheh
Sosyal ağlarda paylaş

not'a katılıyorum tabiki :) oradaki adamın tutupta öyle bi kültürün içinde dave weckl yada jojo mayer yada nebiliyim mike portnoy falan dinlemesini bekleyemezsin :) ha dinlese çalışsa oda ayrı bi olay,oraya videoyu koyabilecek kadar imkanları varsa onu bunları izleyebilecek imkanıda var demektir,ama,bu adama hitap edermi o müzik,etmez,oda dinlemez oda ayrı mevzu.Bide daha çok bu adamlar "ekmek parası" mantığıyla yani esnaf mantığıyla yaptıkları için pek bu işi ileri taşıma amacı gütmüyo gibiler.Zaten nasıl olsa herhafta 2-3 tane rahat düğünleri oluyodur.

Onun dışında,death note'ların ne olduğunun yada nasıl yapıldığının pek farkında değil bu adam bence :) yani onu biliyo olsa 21. saniyede yaptığı harraslama mevzusunu stick control ile yapardı bence hehehe.Yani evet stick control benzeri bişey yapıyoda,tam olarak stick control diyemeyiz ona :D
Sosyal ağlarda paylaş

euhea okadarı da olcak artık ama şunu bilirim şunu söylerim burdaki rocker diye ve davulcu diye geçinen pek çok kişiden daha iyi kimbilir eleman nasıl imkansızlıklarda öğrendi bukadarını :). onun yaptığı çakma death note'nin (birazda farkında olmadan yaptığı :D) yarısını bile yapamaz bahsettiklerim.

SONUÇ: gülüyorum hatta bazen kopuyorum ama helal olsun da diyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

doğulu olduğu için mi? nalakası var şimdi. nası tartışma başlatıcı bi laf bu. bateri nasıl çalınır bilmiyorum ben de zaten bateri çalanların çoğu, iyi çalsın kötü çalsın, şekilden şekile girdiği için komik oluyo. doğuyla ne alakası var
Sosyal ağlarda paylaş

anlatayım. hakaret taşıyan bişey değil bikere öncelikle onu vurguluyorum. kendinde diyorsun bateri çalanlar zaten şekilden şekile girdiği için komik gözüküyor dimi? ülkemin doğu kesiminde bu enstrumanında pek yeri yok ve bateri kullanılan müzikler tercih edilen müzikler değil. o yüzden daha da komik görünüyor.

baştan aşağı siyahlara bürünmüş fanatik metalci bi tipinde eline ramazan davulu veya darbuka verirsen komik durur mesela. Doğulu'dan kastım o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...