Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 1:50'den sonrasına dikkat. xD http://www.alkislarlayasiyorum.com/index.php?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=dc51d239fbced2ce3562b4cf820eac1e2b2344c7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu çok eski, açılmıştı. zili falan düşürecek afacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o değil de sen galiba gerçekten alkışlarla yaşıysun masquerade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 of ayar yedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok la ne ayarı. geyik yapıyorum. güzel güzel devam et;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aramaya inanmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ayarın üstüne bide 3 nokta yedin ... böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hani bu adamla dalga geçiliyor bide ama sırf doğulu olduğu için. yoksa ben bişey söyleyeyim bu adamın stick controlü fena değil hatta ortalamanın üstünde. istanbulda sırf kızlara hava atmak için tip tip kılıklara bürünüp 3-5 davul tıngırdatarak davul çaldığını sanan insanlar var ve bence çok daha komikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Koca bir +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sen ne anlarsın çastis anca çıplak dolaş buluşmalarda GAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fazla büyük verme chastise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 1:50 sonrasındaki org çalanın bakışlar hüzünlendirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Lidriel said: sen ne anlarsın çastis anca çıplak dolaş buluşmalarda GAY Lidriye peşindeyim. Kitana, elimde değil hala seviyorum. =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xenocide said: hani bu adamla dalga geçiliyor bide ama sırf doğulu olduğu için. yoksa ben bişey söyleyeyim bu adamın stick controlü fena değil hatta ortalamanın üstünde. istanbulda sırf kızlara hava atmak için tip tip kılıklara bürünüp 3-5 davul tıngırdatarak davul çaldığını sanan insanlar var ve bence çok daha komikler. ne stick control'ü abi be,adam direk abanıyo koldan,sopa mantığıyla tutmuş :) doğulu olduğundan değilde daha çok komik olduğu için bence hehe yalnız son dediklerine katılıyorum o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi abanmadığı vakitlerde ritm esnasında trampete vuruşlarına dikkat et. bana gayet düzenli vuruşlar gibi geldi. hatta dikkat et ölü nota bile vuruyor eleman. bide edit: ben bu videonun komik bulunmasına bişey demiyorum bende gülüyorum bende komik buluyorum ama hani düşündüğümüz vakit elemanın doğulu olmasından kaynaklanıyor komikliği bence o hareketleri bi doğuluya uyarlayınca komik duruyor haliyle bende vurgu yapayım dedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 not'a katılıyorum tabiki :) oradaki adamın tutupta öyle bi kültürün içinde dave weckl yada jojo mayer yada nebiliyim mike portnoy falan dinlemesini bekleyemezsin :) ha dinlese çalışsa oda ayrı bi olay,oraya videoyu koyabilecek kadar imkanları varsa onu bunları izleyebilecek imkanıda var demektir,ama,bu adama hitap edermi o müzik,etmez,oda dinlemez oda ayrı mevzu.Bide daha çok bu adamlar "ekmek parası" mantığıyla yani esnaf mantığıyla yaptıkları için pek bu işi ileri taşıma amacı gütmüyo gibiler.Zaten nasıl olsa herhafta 2-3 tane rahat düğünleri oluyodur. Onun dışında,death note'ların ne olduğunun yada nasıl yapıldığının pek farkında değil bu adam bence :) yani onu biliyo olsa 21. saniyede yaptığı harraslama mevzusunu stick control ile yapardı bence hehehe.Yani evet stick control benzeri bişey yapıyoda,tam olarak stick control diyemeyiz ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 euhea okadarı da olcak artık ama şunu bilirim şunu söylerim burdaki rocker diye ve davulcu diye geçinen pek çok kişiden daha iyi kimbilir eleman nasıl imkansızlıklarda öğrendi bukadarını :). onun yaptığı çakma death note'nin (birazda farkında olmadan yaptığı :D) yarısını bile yapamaz bahsettiklerim. SONUÇ: gülüyorum hatta bazen kopuyorum ama helal olsun da diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 doğulu olduğu için mi? nalakası var şimdi. nası tartışma başlatıcı bi laf bu. bateri nasıl çalınır bilmiyorum ben de zaten bateri çalanların çoğu, iyi çalsın kötü çalsın, şekilden şekile girdiği için komik oluyo. doğuyla ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 anlatayım. hakaret taşıyan bişey değil bikere öncelikle onu vurguluyorum. kendinde diyorsun bateri çalanlar zaten şekilden şekile girdiği için komik gözüküyor dimi? ülkemin doğu kesiminde bu enstrumanında pek yeri yok ve bateri kullanılan müzikler tercih edilen müzikler değil. o yüzden daha da komik görünüyor. baştan aşağı siyahlara bürünmüş fanatik metalci bi tipinde eline ramazan davulu veya darbuka verirsen komik durur mesela. Doğulu'dan kastım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Çılgın Baterist Hatun diye okudum, hevesle tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 xunn said: Çılgın Baterist Hatun diye okudum, hevesle tıkladım. ahahaha sabah sabah aynı şeye tav oldum bende =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 scorch said: xunn said: Çılgın Baterist Hatun diye okudum, hevesle tıkladım. ahahaha sabah sabah aynı şeye tav oldum bende =( Destur, aynı sazanlığı ben de yaptım. üzüldüm sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eleman gayet ortalama üstü yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Eğitilse kütür kütür death metal çalar bu eleman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar