thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 karı bi üst seviyeye geçti, foruma takılmayı bıraktı radyo yayını yapıyor. BİRİ BUNA BİR DUR DESİN ARTIKIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raidmi yine^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 seviye atladı feci sekilde tank (legbra denio tanklığı) -dory sheep yaparsın birini ben -abi dory yok ventte tank -yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 allahtan healer deılmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 madem öyle almayın abi oyuna :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kunh said: seviye atladı feci sekilde tank (legbra denio tanklığı) -dory sheep yaparsın birini ben -abi dory yok ventte tank -yok artık... masudgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 rainfall said: allahtan healer deılmıs :) +1 mt healer olsaymış efsanevi olurmuş işte o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ahahaha çok iyiymiş slackerz yayın direk açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 baba heroic yapiyoz, ama ben arkadasin mavi gearlı warriorı ile tanklamaya calisiyorum. cok kotu degilim ama pro da degilim, gear da kötü zaten. sheep neyin gerekiyor, slacker ile olmuyor tabikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yalnız yayın da bariz iyi ha flashdance falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tamam be ciktik aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 thelegbra said: baba heroic yapiyoz, ama ben arkadasin mavi gearlı warriorı ile tanklamaya calisiyorum. cok kotu degilim ama pro da degilim, gear da kötü zaten. sheep neyin gerekiyor, slacker ile olmuyor tabikin. yayinin adi slackerzdi ,fyi. slack slack REPLACE SHAMAN FFS LOL KIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FOFAKSEYK KİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ONE MORE WIPE THEN IM OUT GUISE I DONT HAVE TIME FOR THIS FFSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 L2multitask tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 AHAHAHAHAHHAH:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar Houston we got a winner over here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dory mi... canın sağolsun (lan ne iğrenç bi kalıp bu ya. heryere yazasım geliyo kendime engel olamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Fede sana yazılıcam yazılamıyorum ne olacak böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar kimsin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar yedmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 xunn said: Fede sana yazılıcam yazılamıyorum ne olacak böyle? tercihlerimi açıkça belirtsem de ileride sorun çıkmasa mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 thelegbra said: Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar kimsin lan sen Abi adam direk kişiye giydirecek düz cevap vermek yerine, hayatınız için kaçın. *siperlere* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 spartakus hanginizse ciksin ortaya, bacima yan gozle bakmis gecen gun it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar