GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 okul açıldı lan böyle yıllar geçiyor o salak pazartesi sabahı kalkma stresi tamamen kaybolmuş hiçbişey hissetmiyosun okul açılınca falan ya nebilim mükemmel bir duygu paylaşmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 işte insan böyle bi yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Katılıyorum.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bugun gördüm istanbulun heryeri bebe dolmuş.14milyon velet okul zili bekler olmuş. Kendimi o kadar yaşlı hissettim ki :s Çok tarz bi şekilde arabayla liseli kızların önünden geçince anladım yaşlandığımı. Biri dönüp bakmadı lan emo veletlerle gırgır yapıolardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oley lan edik: okula gitmediğime sevindim artık okul yoh yuppiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet açılmış ben de alsancakta tekrar ortaya çıkan hardcore sivil emolarla gezen üniformalı sarı saçlı st. joseph kızları piyasaya çıkınca anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben geçen sene okulun ilk gününe gitmiştim sabahtan. tabi bende okulu bitirmiş olmanın verdiği haz ve saç sakal karışımını kellere ve ayna suratlara göstere göstere gerine gerine yürümeler falan. sonra ben sivilim onlar formalı beeeeele.. o çok daha süper bişey tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 buradan da anlıyoruz ki evrende yalnız değiliz sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 en son ne zaman kalktım okul için.. işe gitmek yerine okula gitsem keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 artizlik yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende bu yıl o lanet duyguyu ilk kez yaşadım. kötü kötü çok hemde... dolanıyorum herkes üniformalı ama arkadaşıyla geyik peşinde. bense sivil ama bi o kadar yalnız ve pişman... çok mu büyüttüm ne ? olsun olsun keşke bitmeseydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Llama said: en son ne zaman kalktım okul için.. işe gitmek yerine okula gitsem keşke aynen ayrıca ıkızlere takke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 özgür olmanın dayanılmaz ferahlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar