Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cd- said: Konuyu okumadım bile, bayan cinsi ne lan? pıtısı olanlara diyorlarmış diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nutella yerim said: kadınlarda bu var işte bi halt yedikten sonra işin icinden kafam karısıktı yok karmasık bi donem geciriyodum deyip isin icinden super sıyrılıyosunuz erkek aynısını yapsa verdiniz tepki cok buyuk oluyo kalbim kırılmadı da, fazla genelleme yapıyosun kafam karışık olup bi halt yesem bile ben işin içinden sıyrılmıyorum hiç bi zaman, suçluluğunu da çekiyorum, yapabileceğim bir şey varsa da yapıyorum, özür de diliyorum, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 isteriksiniz hepiniz bayan cinsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 pfft genellemeler çok saçma 'bütün erkekler de öküz' o zaman ki ne zaman bi kız bana bunu dese saçmalama diye düzeltiyorum kendisini böyle saçma hatalara düşmeyelim, insanlar farklıdır, genellemelere gerek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kadın dediğin diklenmez evinde oturur. dengesizlik filan da yapmaz. ağzına vurmak lazım. senin değil cicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 vur sen vur sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 burtonesk said: kadın dediğin diklenmez evinde oturur. dengesizlik filan da yapmaz. ağzına vurmak lazım. senin değil cicim. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet öküzüz, bişey mi diyoruz biz? aeuhaue yok yahu şunu anlamıyorum. kadınlar şöyle böyle, erkekler çok rererörö. 1-2 kızı yada erkeği tanıyıp çok boktan bi ilişki yaşayıp hemen önyargılı olmak adetimizdir. Hayatımda resmen "masterım" olarak gördüğüm dişi bile var. Düşünce yapısı olsun davranışları olsun vöeh ermiş dediğim insandır. Lakin bunun yanında tanıdığım uyuz kızlarda var. Fakat gelipte hiç kızlar erkekler zenciler şöyledir böyledir diye birşey sürmüyorum ortaya çünkü "her türde ki insanlar aynıdır" yaklaşımını kafama sokmuyorum. Mantıklı düşünmek zor değil... "Yhaa zaten genelleme yapmıyoruz, çoğundan bahsediyoruz" da denmesin lütfen diceksenizde "mantık" cümlesini sözlükte bi araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 katılıyorum. (sanırım + 1 demem gerek, ama alışamadım daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nutella yerim said: layn olm su an icin aklıma gelen en iyi ve tek cozum ciddiye almamak bunları,ozet geciyorum hatun kisi bana geliyor hoslanıyorum ediyorum diyor,ayrı sehirlerde unilerdeyiz,ustelik mevcut halihazırda bi erkek arkı var,ben oturuyorum lan cok iyi kız super de anlasıyoruz bahtını zkim olsa ne hoş olurdu diyorum bi yandan ben de ısrar ediyorum arkadas kalalım diye,aklıma kotu kotu seyler sokuyo kız,sonra bel gelgitler yaşarken arkadas da kalmayalım bi sure hic konusmayalım diyo,pek anlatamadım ama anlatıcam daha durun sen niye erkek arkadasi olan kiza asiliyosun ki bakayim? ben olsam agzina iki tane cakmistim, sorry plz ama oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Nutella gayet açık aslında. Bir karmaşıklık yok ortada. Bağyan mevcut erkek arkadaşını seviyor. Erkek arkadaşından göremediği bir takım tatminleri de senden görüyor. Seni de sevio. Ama NO.2 durumundasın. Bağyanımız NO.1'da bulamadıklarını sende bularaktan, sende bulamadıklarını mevcut kişide bularaktan her iki erkeğin ilgi ve sevgisinden yararlanarak rahatlıyor. İlkiyle olmazsa seninle olur diye kendini güvenceye alarak müthiş bir haz duyuyor. Ama bazen kendini suçlu hissediyor ve NO.1'ın tarafı ağır basıyor, onunla ilişkisi bozulur gibi oluyor. Doğal olarak iki tarafı kaybetmektense veya NO.2 benim olacağına NO.1 benim olsun düşüncesiyle NO.1'a tekrar kayıyor. Sana bb çekiyor. Karmaşık, kötü durumlar. Erk arkı olan bir kızdan hoşlanıyorsanız, sinsi kurt gibi fırsat kollayarak pusuya yatmayın. Karı mı yok etrafta? Sarsıntıda olan bir ilişkiden veya kızın zayıflıklarından yararlanmaya çalışmak da hoş şey değildir. Bütün suç kızın dengesizliği olmasa gerek. Nutella sarıosanız birbirinize, ya erk arkından ayrıl öle gel ya da de git diye vur elini masaya. O uzaklaşmadan sen uzaklaş. Her iki tarafta da hata var diye düşünüyorum. Yapmayın etmeyin. NO.1'da da hata vardır. Gözünü aç No.1! Bağyanını anla. Manyaksa def et. Yok ilişkinizde sorunlar varsa, insan gibi yaklaş, çözüm bul, kurtlara yem etme. Hede hödö diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kadın dediğin şeytandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nası gelirse öle gider iddalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Daemir said: kadın dediğin şeytandır. shakespeare'ın üçüncü richard oyunundan ..ve apaçık kötülüğümü kutsal kitap'dan çalıntı eski garip yöntemlerle gizliyorum, ve aslında şeytanı oynarken, hep aziz gibi görünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gerektiğinde de aşırı duygusal görünüp aptal numaralarıyla sıyrılmayı da bilirler. hepsini yakacaksın diyecem ama kıyamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kızların duygusallığı bir yaştan sonra hiç çekilmiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dengeden kasıt "gel gdedin mi gelicek", git dedin mi gidicek" türünden uzaktan kumandalı bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bişeler yazim dedim, sayfaları okuyunca kafam bi tuhaf oldu lan. çöp etmişiniz burayı. kız/erkek dengesiz olmasaydı ilişkiler bi süre sonra baymaya başlardı. tabi dozu da ayarlamak lazım. fazlası da zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 balon said: kızların duygusallığı bir yaştan sonra hiç çekilmiyor . 20 yaşında olup da hala ergen kız triplerinde olanlar var. evet tekme atmak lazım. ayrıca, kızla erkeği ayırıp kızı kapmak çok yavşak bi davranış olur. bir arkadaşım yapmıştı ordan biliyorum. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kadınları bol bol izliceksin.. saman altından su yürütücen. her şeyi düşünicen kadın cinsiyle iletişim kurarken. aşk yaşasanda arkadaşlık yaşasanda herşeyi çok iyi tartıcan bunu bilir bunu söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dengesizlik kadinlara has bisey degil, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 asla güvenmicen bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dory said: dengesizlik kadinlara has bisey degil, valla. erkeklerde dengesizdir. ama kadınlar çok daha duygusal ve takıntılı oldukları için dengesizlikleri de erkeklere göre daha fazla oluyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kadinlar "daha" duygusal olsalar bile daha dengesiz degiller. dengesizlik ve duygusallik dogru orantili bisey degil, duygusal olan insan dengesiz, dengesiz olan insan duygusaldir gibi biseyi asla soyleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dengesiz olan insan duygusaldır demedim zaten. dengesizlik oluşturan başka etkenlerde var. ama duygusal olan insan dengesizdir diyebilirim, çünkü duygusallık dengesizliği oluşturan bir etkendir. anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar