nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Böyle bi yurt oyunu varmış sanırım. Nedir ne değildir? Anlatsanız ya. Yurtta yapmayı planlıyo bizim okula girecekler facebookta gördüm, ne olduunu da söylemediler. Bilen patiler yazsa ya patlamasam orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 söylenirse olmaz zaten. bilmemen lazım. bildin mi oyun olmuyo. ayrıca öğrenmeye de çalışma oynayarak ogrenmedikten sonra zevki bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şimdi elemanlar toplancak, sana diyecekler ki, sırayla herkese soru sor. bu kadar. sen de herkese soru sorcan. böle evetli hayırlı işte. ankaralımısın, kızmısın, geymisin, 15 yaşındamısın tarzı. onlar da kendi içlerinde bi kural belirlemiş olcaklar, tabi senin bilmemen gereken bi kural. mesela, sen soruyu sorduğunda karşındaki evet diyo. eğer onun bi solundaki adam için bu doğruysa, o bişey demiyo, yanlışsa SAYKO diye bağırıyo, herkes kalkıp yer değiştiriyo. tabi sen bu bi solundaki olayını bilmediğin için noluo lan oluosun, amaçsızca soru sorup duruosun, delirtiolar insanı. tabi artık olmuosun. engin bilgilerimle genç dimağını yurt şakacısı proofed hale getirdiğim için bir de rep istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ab, beni oyuna geitrmesinler işte, ben bilip de bilmeyenlerle eğlenen tarafta olmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şimdi oyunu bilen ebe olarak deli eğlenceksin. ama önce salak sorular sor ki çakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kızlı erkekli oynanıyorsa. hele de ortamda birbirinden hoşlanan tipler varsa dehşet sonuçlar doğurabiliyor. biz yapmıstık:D buna benzer sorular sor madem biliyosun artık =) feci eğlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 vay anasını bu 2008 girişliler ne bütünleşik böyle. biz böyle değildik ya. yurt oyunları filan, maaşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yeni nesil böyle azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sevmedim ben neslimi :D Neyse ki prep atladım huahha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 barbi yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 get lan pis gündüzlü. evde çalışıp çalışıp gelion zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha saykoyu biz lisede oynardik, universiteye bilmeden gelen 1-2 falan cikmisti onlarla da joker'de flan oynamistik galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nileppezdel said: Sevmedim ben neslimi :D Neyse ki prep atladım huahha :) neyseki prep atlıcam bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Penthesilea said: oha saykoyu biz lisede oynardik, universiteye bilmeden gelen 1-2 falan cikmisti onlarla da joker'de flan oynamistik galiba joker nasıl bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben hala bilmiyorum saykoyu. öğrenmekte istemiyorum lan. neresi zevkli anlamadım galiba oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sayko ne ya apış dayak var misgibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bizde ne düşündüğünü biliyorum var ama anlatılmaz yaşanır o. Penth'e sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cidden yuh lan. 1 yılda yurtta 5 kişi tanıdım en fazla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Bizde ne düşündüğünü biliyorum var ama anlatılmaz yaşanır o. Penth'e sorun.off =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 adam amerika avrupa orta doğu uzak doğu kültürü görmüş bi pati. bilcek tabi her oyunu. bilmese ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 gurupi kokeyn kıreyzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Çok hevesli bu sene girecekler ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben anlatayım 6 erkek 1 tane darbukayla oynanıyor. önce zarlar atılıyor, darbukayı kim çalacak ona karar veriliyor. Sonra kalan 5 erkek soyunup birbirlerini arkalarını vererek bir daire oluşturuyor. Ritm eşliğinde oynanıyor, ritm hızlandıkça oyun da hızlanıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar