dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Diyelim ki dünyaya şöle babacan, büyükçene bi asteroid geldi ve biz de bişi yapamadık.. ahanda böle oluyor diyorlar.. görüntü kıyamet gibi! http://www.liveleak.com/view?i=c70_1220407735 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kendimi karınca gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hergün görebileceğimiz şeylerden değil, 6 kere olmuş, 7.si olsa da görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kuresel ısınma dediğin böle olur işte. ben 6 kez olmuş kısmına pek ınanmadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 great gig in the sky feci olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben pek eğlenmedim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 inş çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çok mutlu olurum tam üstüme düşsün isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bunun neresi eğlenceli abi :) o diilde şarkıdan dolayı galiba bi rahatlama hissetttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 müzik le birlikte gerçekten başarılı bir çalışma olmus.bu arada gördüm ben türkiye duruodu orda bize bişi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha çok kötü oldum artık herkese daha iyi davranıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tüm dertlerden kurtuluruz lan. sabırsızlıkla bekliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Black-ice said: great gig in the sky feci olmuş yalnız. cuk oturmuş. dünya 4.5 milyar yaşında. insan ise (bi tarafımdan sallıyorum) 5 milyon yıldır burada. 6 kere de çarpmıştır 66 kere de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oldu o çarpınca dünya da olduğu yerde durup çiçek açar gibi göktaşı açıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Red said: müzik le birlikte gerçekten başarılı bir çalışma olmus.bu arada gördüm ben türkiye duruodu orda bize bişi olmamış di mi zaten kesin pasifiğe düşer türkiyenin yakınına düşmez bulaşmaz bize :D gerçi allah korur rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 güzel video :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sexdrugsrocknroll said: Red said: müzik le birlikte gerçekten başarılı bir çalışma olmus.bu arada gördüm ben türkiye duruodu orda bize bişi olmamış di mi zaten kesin pasifiğe düşer türkiyenin yakınına düşmez bulaşmaz bize :D gerçi allah korur rahat olun hiç şüpheniz olmasın, Allah var mı no problem ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 O kadar küçük meteor nasıl o kadar etki yaptı ya.İzlerken bi cacık olmaz dedim sonra dünya gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 onun biraz daha büyüğüne biz ay, mars falan diyoruz genelde ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tilthas said: O kadar küçük meteor nasıl o kadar etki yaptı ya.İzlerken bi cacık olmaz dedim sonra dünya gg oldu. adam küçük dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 öyle bi senaryo icin cok bile büyük kacmış bence o meteor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bence fazla yuvarlak kaçmış. Direk gezegen yada uydu çarpmış gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 haaa pürüzlü yamuk yumuk bişi olsunda şeklimiz olsun diosun, o da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar