Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Öcalan da Ergenekoncu Çıktı !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PKK zaten o bölgede 1800 lerin sonlarından beri var ismi yeni sadece. Ne zaman azınlıklar konusunda Avrupa Osmanlı'ya aşırı baskıcı bir politika uygulayıp diğer yandan da azınlıkları gaza getirdi, o zaman o bölge karıştı işte. Ermeniler Kürtler falan tüm azınlıklarda bi isyan başladı...
Mesaj tarihi:
Sen istanbul un dışındaki heryere taşra dersen başka birisi gelip onları kendi çıkarlarına hizmet etsin diye hoşnut tutar bu adamları destekleyip her türlü istediklerini yaptırır sonra onları küçük bir alana hapseder ilerdede senin ülkeni temsil eden cumhurbaşkanı o ülkeye maç izlemek için gider :)
Mesaj tarihi:
şemdinlide bomba da patlamadı

bombalamayı yapanlar özel tim de çıkmadı

bombalamayla alakalı albay generkurmay başkanı tarafından "iyi çocuktur" denip yargısız aklanmadı da. hatta bunu araştıran savcının avukatlık lisansı elinden de alınmadı.

bunların hepsini rüyamda gördüm evet.
Mesaj tarihi:
loserz said:
LathspeLL said:
balon = newdonis (ihtimal %98)

newdonis benim şapşal seni

kankalarini yakindan takip ediyor newdonis, hemen atladi.

Ha ayrica farketmez, ha sen ha o. Ayni zihniyet ayni kafa.
Mesaj tarihi:
Bu haftaki Aydınlıkta, iddianamedeki delillerin bir kısmını açıkladılar.

-Esra iç çamaşırları indirim kuponu
-Tansaş broşürü
-diyet listesi
-Migros kartı
-Gazeteden kesilmiş 'Çindeki Kitaplarda Atatürk resmi' başlıklı haber...

Uzuyor böyle(:
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
loserz said:
LathspeLL said:
balon = newdonis (ihtimal %98)

newdonis benim şapşal seni

kankalarini yakindan takip ediyor newdonis, hemen atladi.

Ha ayrica farketmez, ha sen ha o. Ayni zihniyet ayni kafa.

hahaha nemesisin olayım tf2 de :)
Mesaj tarihi:
balon said:
pkknın kullandığı muhimmmat ve toz alışverişini zaten Türkiye'de pkk'nın adamları hallediyor.
ergenekon diye bir şey yok zaten , tüm o silahlar uzaydan geliyor pkkya.

evet pkk'nın tek silah kaynağı ergenekon. tabi.

dünyanın dört bir yanındaki silah kaçakçıları, hatta rusya, ermenistan hiiç alakasız insanlar. (kalaşnikofların büyük kısmı rus yapımıydı, kullanılan uzaktan kumandalı mayınların ermeni yapımı olduğu lafı geçti) hatta öcalan'ı sakladığı için savaşın eşiğine geldiğimiz suriye falan hiiiç yardım etmemiştir pkk'ya.

kan uykusu belgeselindeki askerlerden biri anlatıyor sırf g3 ler suya çamura dayanıksız olduğu için ek ödenekle gidip kuzey ırak'tan ak47 aldıklarını.

said:
Derin devlet kavramları falan hepsi hükümetin uydurmaları , veli küçük denen teröristin amacı falan hepsi komik iddia.

iddianame de doğru olan şeyler olduğundan %100 eminim ama kimse bana aleksandır kalaşnikof'un işkence yapmak için 30 kentrilyon aldığını falan ispatlayamaz.

bir yerden devlet içindeki çeteleşmeleri yakalamış olabilirler ama şişirip şişirip rezilleştirdikleri açık gerçek.

balon said:
1.cisi üslubundan dolayı şikayet edildin.

hehe
Mesaj tarihi:
Rahan said:
iddianame de doğru olan şeyler olduğundan %100 eminim
e bundan eminsen, ergenekon bir terör örgütü deyip bu arkadaşlar gibi savunmuyorsan başım gözüm üstüne , neyin davasındasın , neyin oeşindesin onu çözemedim ben :D
alla alla .

biz de tek kaynağı ergenekondur diye bir şey iddia etmedik,Türkiye'deki taşeronluğu ergenekon yapıyor dedik .bundan eminmişsin daha ne ?

@lathspeLL : ilerle biraz. kanıt , belge bir şeyler konuş .derdini anlat .tamam anladık hepiniz yılmaz özdil fan clubsınız da . yani azcık düşünelim arkadaşlar forumun amacı bu lütfen yani.
Mesaj tarihi:
said:
Balon, ben senin El Kaide'nin uyuyan bir hücresinden olduğunu iddia ediyorum, hadi olmadığını kanıtla bakalım.

mahkeme diye bir şey var genç.
sen benden şüphe duyarsın,mahkemeler beni yargılar.sen kendi çapında yargılarsın sadece , o da çok da tın yani .

ki birbirimizi mahkemeye versek inan senin zararına olur bu .
Mesaj tarihi:
tehdit değil de alalade gerçek bu =)

keza benim üzerinden konunun içine etmenizi , laf dalavareliği ve ebeceliği yapmayı bırakın. sevdiğiniz şeylerdir bunlar.

ne oldu şimdi, elde 0 avuçta 0 .belge yok , kanıt yok .bu mudur yani .bu kadar mısınız ,vay be.

benden de bu kadar o zaman , düşünen adamlar için konu amacına fazlasıyla ulaşmış .
Mesaj tarihi:
balon said:
tehdit değil de alalade gerçek bu =)

keza benim üzerinden konunun içine etmenizi , laf dalavareliği ve ebeceliği yapmayı bırakın. sevdiğiniz şeylerdir bunlar.

ne oldu şimdi, elde 0 avuçta 0 .belge yok , kanıt yok .bu mudur yani .bu kadar mısınız ,vay be.

benden de bu kadar o zaman , düşünen adamlar için konu amacına fazlasıyla ulaşmış .

edit: arkadaş beni tehdit eden o baksana sen el-kaide üyesi olmadını ispatla dio , aklı sıra çamur atacak beni de terörist yapacak.

ve arkadaş , özgürlükçü,hakçı,barış,sosyal adalet falan peşinde tabi ki sözde ve sözde koşan işçi partisinden.
işçi partililerin çamur atmaktan başka bu ülkeye dikili taşları olmamıştır .bu kafada zaten olmaz.
Mesaj tarihi:
Iyide balon, sen bi kanit surmemissin ki ortaya. Neye dayanarak diger insanlara kanit gosterin vs. vs. diyosun?

Yazar da uydurmus ya da duymus birilerinden konusuyo. Bu kanit degildir ki.

Drigeolf da sana bunu anlatmaya calismis ve demiski:
said:
Örnek veriyorum, tamamiyle farazidir tabii ki:

Balon, ben senin El Kaide'nin uyuyan bir hücresinden olduğunu iddia ediyorum, hadi olmadığını kanıtla bakalım.

Sense buna karsilik,
said:
arkadaş beni tehdit eden o baksana sen el-kaide üyesi olmadını ispatla dio , aklı sıra çamur atacak beni de terörist yapacak.

seklinde cevap veriyosun. Kimsenin sana camur attigi yok, bak ne demis adam, "Örnek veriyorum, tamamiyle farazidir tabii ki:". Ha sen bunu bolup bana camur atiyolar vs. vs. diye cingar cikariyosun. Sonra da gelmis insanlara "laf ebeligi" vs. vs. bircok yakistirmada bulunuyosun.

Simdi durum buyken, sen sadede gel, ne demek istiyosun? Her mesaj atana cingene gibi cevap yazaraktan eglenmeye devam mi edeceksin, yoksa hakkaten tartismak icin bir seyler soyleyecek misin?
Mesaj tarihi:
ben yazıcamı yazdım sana iyi eğlenceler .
jadelithin falan dedikleri ve dava sürecinde de yeterince belge ve kanıta ulaşabilirsin.atarak konuşmuyoruz.

çingene de sensin.dikkat et üslubuna .

edit: şikayet de edildin.
edit2 : arkadaşım anlama sorunun var üzgünüm ama.

ben karşılık o alıntıladğın şeyi yazmadım .karşılık olarak , bu iddiasını ispatlamak iddiayı atana düşer bana değil.gitsin mahkemeye başvursun dedim.

üstüne de kapak olsun diye , niyetini de gayet iyi bildiğim için sizin gibileri üstüne de onu dedim .benim niyetimi de kendi çapında sorgula , çok da tın .
Mesaj tarihi:
balon said:
Rahan said:
iddianame de doğru olan şeyler olduğundan %100 eminim
e bundan eminsen, ergenekon bir terör örgütü deyip bu arkadaşlar gibi savunmuyorsan başım gözüm üstüne , neyin davasındasın , neyin oeşindesin onu çözemedim ben :D
alla alla .

çözseydin şaşardım zati.

yalan olan şeyler olduğuna da %100 eminim.

diyorum ki kalkıp iddianamede yazıyo bak kesin doğru diye gelme. aleksandır kalaşnikofların kentrilyon lira para aldığı yazılan bir metinler de var güvenilirliği falan yok.
  • Yeni Oluştur...