PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 selam, 400ytl'ye aldığım casio orgumdan psikopat derecede sıkılmış bulunmaktayım, yeni arayışlar içindeyim. 1000ytl+-50 limitim var. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3742&gid=240 bunu beğendim aslında ama emin değilim. tavsiyelerinizi berkliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben bir şey merak ediyorum. Piyano öğrenmek istiyorum da piyanoların fiyatları malum. Piyanoya en yakın böyle elektronik alet nedir ? üzerinde piyano öğrenebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Boşuna başlık acmiyim o zaman Gayda almak istiyorum bende varmi bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 valla en ucuz piyanolar duvar piyanoları, fiyatlarını bilmiyorum gerçi de diğerlerine göre ucuz olduklarını biliyorum. çalışmak için org falan alabilirsin tabii yine de, tuş ağırlığı piyano gibi olmuyor doğal olarak o yüzden piyanonun başına geçince afallarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İyidir WK, bizde de bir tane var. Ama sen bunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arkadaşlar piyano çalmak diye bir bölümde bu konuşulmuştu, gerçek piyano çalmak isteyen arkadaşım gerçek piyano almalı,çünkü gerçek ve ona en yakın digital piyanolar arasında 0.10 gramlık tuşe ağırlık farkı var ve bu çok farkediyor çalarken..en ucuzları evet duvar piyanolarıdır 2000 dolara fln bulabilirsin, org tavsiyesi isteyen arkadaşıma da tavsiyem roland fantom serisidir,çok para verirsin,ama yıllarca kullanmakla kalmayıp geliştirebilirsin de pcne bağlayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Alıcaksan yamaha al, hatta zamanında sana kendi orgumu satıcaktım. ama kendi parasızlığımdan dolayı ben açıkta kalırdım XD casio sakın alma derim sadece. paran yeterse korg lara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Korg/Roland/Yamaha herhangi biri olur.Juno-D yerine Juno-G tavsiye ederim,keza 1 seneye kalmaz juno d nin enaz 3-4 tuşu bozulur.Bide evet casio alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ilker başbuğ gayet iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Continuum fingerboard al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 org_lorda danış bencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 naparsan yap ırçını satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 trinton bulunurmuki 1milyara 2.el fln bulunursa trinton al. ben kurcalama fırsatı buldum harbiden workstation yapmış adamlar, sadece o aletle albüm çıkarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 1 milyara triton bulamaz sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Korax said: Korg/Roland/Yamaha herhangi biri olur.Juno-D yerine Juno-G tavsiye ederim,keza 1 seneye kalmaz juno d nin enaz 3-4 tuşu bozulur.Bide evet casio alma. juno-g ile d arasında 700ytl var abi =d http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4655&gid=532 bunu mu alayım juno-d mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 valla psr serisini pek bilmem ama ne istediğinede bağlı biraz.juno-d'nin özelliği çok hafif olması,ve pratik olması,içinde ritm falan yok,ufak çaplı bi synth alet zaten. psr'nin özelliği nedir ne degildir bilemicem,ama senin beklentilerine göre değişir bu aletler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ekmek said: Continuum fingerboard al :P manyak bişi o ya, türklerden çalan var mı acaba? jordan amca çalmıştı istanbulda o günden beri continuum dediler mi algı kapakçıklarım açılıyo şöyle bi. 10.000 dolardan mı ne başlıyorlardı fiyatları. yutupta tonla videosu var meraklısına =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4655&gid=532 bunu alıcam sanırım. var mı alma diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yamaha MM6 bütçe kurtarıyorsa daha iyi olur bence. http://www.do-re.com.tr/?part=shop&gorev=oku&id=445&cat=92&sid=148556963 O olmazsa Yamaha S03 var. Grup çalışmaları için de düşünüyorsun yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yav said: Ekmek said: Continuum fingerboard al :P manyak bişi o ya, türklerden çalan var mı acaba? jordan amca çalmıştı istanbulda o günden beri continuum dediler mi algı kapakçıklarım açılıyo şöyle bi. 10.000 dolardan mı ne başlıyorlardı fiyatları. yutupta tonla videosu var meraklısına =p yok yav 3500 dolar sanırım. alıcaktım ben oynamak için de ÇOK geldi =/ Nefis bi alet ama ya. Octavarium şarkısında kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 karpuzseven said: Ben bir şey merak ediyorum. Piyano öğrenmek istiyorum da piyanoların fiyatları malum. Piyanoya en yakın böyle elektronik alet nedir ? üzerinde piyano öğrenebileceğim fazla paran yoksa şöyle bir tavsiyede bulunıyım yamaha np-30 şu an kullandığım alet,piyano çalmayıda bu alette öğrendim.Parasına göre gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ya elektronik piyanolar nasıl peki arkadaşlar? Onların tuşesi normal piyano gibi midir? 1.080 ytl'ye almak mümkün çünkü onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mino said: Yamaha MM6 bütçe kurtarıyorsa daha iyi olur bence. http://www.do-re.com.tr/?part=shop&gorev=oku&id=445&cat=92&sid=148556963 O olmazsa Yamaha S03 var. Grup çalışmaları için de düşünüyorsun yanılmıyorsam. evet grup için de düşünüyorum. bunların avantajı ne peki psr-s500'e göre mesela? pek fiyat farkı yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Grup çalışmaları için senin psr (aranjör) serisi klavyelere ihtiyacın yok. Bu klavye psr ye göre daha çok synthesizer tonu içeriyor. O yüzden grup çalışmalarında bu klavye çok daha yararlı olacaktır. Bu alet Yamaha Motif serisinden sesler içeriyor. http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/89de37a9eddfaf67d0bf398ec61550df402c1d91521c8d73e918ef637b246ac502142633d5a6b5c0a99ad1ce62937f39dd77219f90d9b36b15548 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Grup gibi şeyler için Juno en iyisi. Herkes hem fikir sanırım bu fiyat aralığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar