fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ilk filmden dahada iyidi tavsiye ederim :) Gayet doyurucu bir film olmuş. - Megan foxa doyamadık ama nese :) - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Çok iyiydi film. İlk filmden güzeldi. Bu sefer ilk filmdeki gibi aşırı zoom lu aksiyon sahneleride pek yoktu. Transformerların dönüşümleri olsun, kavgaları olsun daha bi uzaktan çekilmişti ve daha fazla yavaş çekim vardı bu sayede daha net anlaşılıyordu olaylar. Filmin özellikle birinci yarısında çok fazla aksiyon vardı :D İkinci ayrıda biraz konuştular neyseki. Megan Fox insan değil başka bir şey. Yerim ben onu. Özellikle ormanda geçen Optimus vs Decepticons sahnesi çok çok iyiydi. Sonlara doğru olan sahnelerde iyiydi ama main bosslar biraz hızlı yenildiler sonlarda. Film uzundu ama hiç fark ettirmedi. Efektlerde zaten aşmıştı. Devastator olsun, Optimus olsun, Bumblebee olsun mükemmeldiler. Bu sene versinler artık oscarı :D Filmin tek kötü yanı (aynı zamanda da iyi yanı :)) çok fazla transformer olmasıydı. Yani 40 tan fazla transformerın birbirlerini dövmelerini izlemek tabii ki zevkli ama bu kadar karakter olunca Optimus ve Bumblebee gibi karakterlerin ekran zamanları ve aksiyon sahneleri azaldı bayağı. Özellikle Bumblebee. Jetfire da ve o küçük "pet" decepticonda hoştular baya ama ikiz Autobotların bazı sahneleri baya gereksiz geldi. Bir daha gideceğim en kısa zamanda IMAX de. Transformers 3 de çeksinler bir an önce. Son ile ilgili spoiler Devastator o kadar hayvan gibi robot. Küçücük autobot azını kırdı. Sonrada bi atışta parçalandı hemen. Hani o kadar dev gibi robot yaptınız bare biraz daha aksiyona girseydi. Fallen ve o piramitin içindeki makinede hemen parçalandılar. SOn Optimus vs Fallen - Megatron savaşıda ilk filmdeki sahneler gibiydi. Doru düzgün anlamadık kim kime vuruyor. Hani çok uzun olunca film artık ölsün bunlar hemen diyip çok basit öldürdüler Fallen ve Devastatorı. Optimus Prime Ormandaki dövüşten sonra ölünce harbiden şaşırdım. Hiç beklemiyordum öyle bir şey olmasını. Sonuç olarak o kadar aksiyon sahnesininde gazıyla 9/10 luk bir film Transformers 2 benim için. edit: İkiz autobotlar gibi Sam'in sidekick room mate i de baya gereksiz bi karakterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 imax e gelmeyecekmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 progamer'in goruslerine katiliyorum genel olarak. Yurt disinda ki sitelerde filmi baya kotuluyorlar, 3 puan veren var 10 uzerinden. Bence haksizlik ediliyor. Ben filmi oldukca begendim. Transformers fanlari icin ozel yapilmis gibiydi film. Yani ilk film gibi daha genis kitleye degilde fanlara hitab eden film olmus. Film icin soyleyecegim kelime "doyurucu" oldugudur. Filme, karakterlere, efektlere, dovuslere, autobot'lara, deceticon'lara doyuyorsunuz. Bana gore esprilerde eglenceliydi, dovus sahneleride iyiydi, konuda guzeldi. Ama dedigim gibi filmin fani degilseniz bayabilirsiniz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abi optimus prime cicucicuu yapsin o bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bugun gittim ben de, tum takim "morale event" diye gittik biletleri microsoft hediye etti sagolsun haha valla sahsen ben merak edip para verip gitmezdim, cunku filmde bi bok yok. yani eger beklentiniz kung fu yapan robot, autobotlarin donusumleri ve bol bol kari kiz gormekse evet beklentilerinizi karsilar. bu arada universite sahneleri nasil bir yalan ya. nasi yurttur o tum kizlar tas, hele o frat party yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 lan önümüzde ki sıra komple turistti degişik oldu film güzeldi de ben bi ara optimus tan racon deil kafa kesiyom repliği bekledim 3.filmi bekliyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu talk showlara çıkıp duran, başroldeki herif niye çöp adam gibi, omzu filan yok bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Penthesilea said: yani eger beklentiniz kung fu yapan robot, autobotlarin donusumleri ve bol bol kari kiz gormekse evet beklentilerinizi karsilar. Her koşma sahnesinde, kameranın, Megan Fox ablanın memelere odaklanma durumunu bir türlü anlamlandıramamıştım; iyi oldu filmin asıl amacını öğrenmek. Yine de favorim o yaşlı dayı oldu. Gayet güldürdü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 daha once yazdim mi hatirlamiyorum megan fox bekle bizi galaya geliyoruz.. sirf sana gelicez yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 çok beğendim. megan fox zaten 10 numara. bidaha para verip izlerim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 İzledim bende bugünde.Progamera genel olarak katılmakla beraber ekstra olarak zibilyon tane Deceptiona karşılık bir elin parmaklarını geçmeye Autobotlar ve boyları:)Komedi filmi izlesem eminim ki bu kadar da gülmezdim.Cidden oldukça komik sahneler var.Dişi Terminator çok gereksiz olmuş.Onu görünce vaay bunlar olayı bir ileri boyuta taşımışlar fln derken devamı gelmiyor.Yalnız hatun da Megan Fox kadar iyiydi yani:)Görsel efeklere söylenecek söz yok zaten.Finale girerken süper giderken son kapışmanın o kadar basit ve çabuk bitmesi hoş olmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bugün izledim bende megan fox'u bi kenara bırakırsak idare eder bi filmdi. filmin sonu gereksiz yere karışık olmuş sanki; matriksi buldum toz oldu aldım verdim ben seni yendim muhabbetleri, bi de ölüp ölüp dirilmeler yordu resmen. ama twinsin muhabbetlerine bittim direk zenci kafadarlar olmuş o iki autobot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ya dayak yememişsiniz yada hiç transformers izlememişsiniz, değerini bilin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu akşam izledim, mükemmeldi, hatta mükemmelden de öte.. bu tarz filmlere zaafım war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 transformers seven birisi olarak gittim izledim ve gayette begendim. megan fox ta bonus oldu yanında işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ha ek olarak çölde peçeli Megan Fox u görünce yahu bu kadın arap olsaymış da oldukça taş olurmuş dedim:)Yakıştı yani.Bu arada Megan hanım sanırım filmde şart koşmuş öpüşmem diye.Dikkat edilirse motorsikletle de bütünleşen,deceptionla sevişen kızımız başroldeki oğlanla hiç öpüşmedi.Gerçi o herif o kadının yanına hiç yakışmıyor ya.Böyle bir talebi varsa da iyi etmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 @Asriel Tam aksine filmin baya sansürlenip çıktığını düşünüyorum "Kokain satışı yasallaşırsa ilk ben alıcam, alem yapıcam" yada "Erkekler bana yetmez oldu" diye röportaj veren bir kadın bu normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gülmedim eğlenmedim beğenmedim salak ergen sam , deli dayı ve sam'in gereksiz oda arkadaşını çıkarıp yerine daha çok otobot kavgası koysalar beğenirdim filmin ilk yarısındaki orman kavgası bölümü dışında aklımda kalan bi sahnesi olmadı zevk tabi sonuçta klasik holywood yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 o robotların olduğu sahnelerin renderları ne kadar sürüyor haberin var mı dsajdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 BiTcH_oFBaT said: o robotların olduğu sahnelerin renderları ne kadar sürüyor haberin var mı dsajdsa valla 2 dakikalık animasyon film yaptık bir müşteriye, bunun 20 saniyelik kısmı 4 çekirdekli makinada 18 saat dedi. Bu bağlamda harcanana emeğe +rep vermek lazım. Ayrıca; Hollywood sineması lafım sana, seviyorum lan sizi. not: filmi seyretmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İlk filmde Optimus Prime ve Megathron'un yüz mimiklerini hazırlamak ve renderlamak mimik başına 32 saat sürüyor diye birşey okumuştum,dönüşümler,hareketler vs. derken artmıştır.Teknoloji gelişmeleri ile düşürülmüş olabilir tabii bu süre, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 beğendim ben. ayrıca megan fox, elimde kalırsın kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nası elinde kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 DarKRideR said: İlk filmde Optimus Prime ve Megathron'un yüz mimiklerini hazırlamak ve renderlamak mimik başına 32 saat sürüyor diye birşey okumuştum,dönüşümler,hareketler vs. derken artmıştır.Teknoloji gelişmeleri ile düşürülmüş olabilir tabii bu süre, A single IMAX shot in the movie (df250) would have taken almost 3 years to render on a top of the line home PC running nonstop. If you rendered the entire movie on a modern home PC, you would have had to start the renders 16,000 years ago (when cave paintings like the Hall of Bulls were being made) to finish for this year's premiere. diyor imdb trivia. Yıl sonu çıkacak Avatar'ı saymassak bunun efekt kalitesini geçcek pek fazla film olacağını sanmıyorum. O Avatardanda bi teaser dı resimdi bir şey yayınlasalar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar