Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 megan fox varsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ilk filme berbat diyenin sinema salonlarina alinmamasi lazim!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ilk filmgörsel açıdan tatmin ediciydi ama konu olarak rezaletti. megatron harcandı gitti. bowl mu ne 2 sahnede göründü yokoldu filan. starscream beni hayalkırıklığına uğrattın dedi megatron. o kadar. neden? niçin? pes yani. ben 2. filmde artık saoundwave filan bekliyorum yani. gelip reslesin herkesi. ama tabi 2 kere filan gitmiştim. sonuçta transformersla büyüdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 LathspeLL said: Ilk filme berbat diyenin sinema salonlarina alinmamasi lazim!!!1film o kadar kötü olacaksa önceden uyarıp almasınlar zaten, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 We want a trailer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 oo naysss8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 nasıl bir beklentiyle izleniosa filmler çözemedim :).ilk film bence gayet güzeldi.hani transformers a özel hayranlıgım yok.eskiden ara sıra izlerdim.hani öyle çok derin bir konusu falan yokki.koy robotları.bas efekti.başka bişi olmamalı ztn. koyucaksın hd tv ne izliceksin 3-4 kere.görsel tatmin yaşıcaksın işte bide megan fox falan koyucaksınki her filme seksi hatun koymak şart bu devirde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bu sefer robotların civatalrına yakın çekim yapmasınlar ne olduğunu bittiğini biraz uzaktan izleyelim. CGI masrafları daha fazla mı geliyor diye öle yapmıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ilk film yapilirken spielberg kesinlikle 150 milyon dolari tek kurus gecmesin demis. ondan bazi yerlerden kismis michael bay. hatta daha fazla butce olsa ilk olarak robotlarin yuzunu cok daha detayli yapardim demisti. ilk filmde ozellikle robotlar dovusurken asiri zoom yapiliyordu hic bir sey anlasilmiyodu. detaylar orantisizdi felan, gise de iyi is yapti umarim bu sefer acarlar kesenin agzini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yakın çekimin sebebi renderlerın çok uzun sürmesi. Adamlar yaparken filmi aynı zamanda, zamanlada yarışıyorlar. Haliylede çok uzuycak şeyler için böyle yollara başvuruyorlar. Teknolojinin biraz daha gelişmesi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fir3blad3 said: yakın çekimin sebebi renderlerın çok uzun sürmesi. Adamlar yaparken filmi aynı zamanda, zamanlada yarışıyorlar. Haliylede çok uzuycak şeyler için böyle yollara başvuruyorlar. Teknolojinin biraz daha gelişmesi lazım :) 36 saat sürüyordu galiba renderlar :D Yinede bu sefer daha düzgün aksiyon sahneleri bekliom bende bu kadar yakın çekim ilk seyredişte bir şey anlaşılmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yönetmen gene michael bay :( fragman izledikten sonra edit: şu kamerayı oynatma it herif diye dalacam gördüğüm yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 arabanın değiştiği sahne kolpa ötesi. 2 sn de değişti, nasıl toparlıo öyle yalan dolan. çok başarısız ilk filmden sonra bakalım. eski günlerin hatrına seviyoruz valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 BiTcH_oFBaT said: arabanın değiştiği sahne kolpa ötesi. 2 sn de değişti, nasıl toparlıo öyle yalan dolan. çok başarısız ilk filmden sonra bakalım. eski günlerin hatrına seviyoruz valla :) 31 saniyede anladın filmin başarısız olduğunu? O sondaki dev tekerlekli robot ile optimus un yediği yumruk iyiydi. Normal trailerda Star Trek ile birlikte yayınlancakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 film hikayesi ile başarısız. karekterler yanlış seçilmiş. ilk filmde figüran robotlar var. sözde decepticon'ların adamları filan. efektten oluşan bir film. ben transformersla büyüdüm o yüzden benim için hayalkırıklığı konusu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ilk baştaki gemi sahnesi nası sırıtmış ben animasyonum diye lol. aa animasyon yapmışlar filmi dedim ilk izlemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ilk film güzeldi.bu da güzel olucak eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 güzel olacak güzel : ) hiç bişi olmasa bile o hatun icin izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Devastator supreme class Devastator Ayrı ayrı robotlar (hepsi hafriyat araçları) gelip birleşiyor ve bunu oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Red said: hani öyle çok derin bir konusu falan yokki.koy robotları.bas efekti.başka bişi olmamalı ztn. nasıl çok derin konusu yok hehehe. istenildiği zaman oldukça derin bir senaryo koymak mümkün. öyle güzel bir potansiyeli var. hatta gerek çizgi romanlarda, gerek çizgi filmlerde ilginç konulara rastlanabilir. istenirse Citizen Kane veya Doktor Zivago gibi bir film yapılabilinir (elbette yönetmene ve senariste bağlı bu). Yani Godzilla gibi "işte dev robotlar geliyor dünyayı yıkıyor" gibi birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bana göre power rangers a derin konu koymak gibi bişi olur.transformers çizgi filminin sürekli takipçisi deildim ama izlerdim.şahsen şu son günümüz teknolojisi efektleriyle izlemek beni memnun ediyo.bol efekt ve aksiyon olsun yeterli benim için.ha tabiki belirsiz olsun demiyorum.ama çok detaylı olmaması daha iyi.benim düşüncem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.traileraddict.com/trailer/transformers-2/teaser-trailer 2 dakikalık bir trailer daha yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 gerilim sahneleri gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 micheal bay den konulu film beklenmez zaten. edit: afedersiniz ama hala soundwave yok gözüküyor. artık yeter dedirtiyorlar adama ama -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar