Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hırsız olması kıçına sopa girmesinin doğal birşey ve komik birşey oldugunu düşündürüosa bence sen komiksin katili tecavuzcusu psikopatı hırsızla aynı kefeye koymam. hani kola bacaga girse insan iyi olmus diyebilir.ama girdiği yer karikaturluk olsada kötü ve komik değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ahaha foto galerisi olmus adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 O demir parmakliklarin amacı bu sayılır zaten, görevini yapmış, ayrıca öeeeaahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Rewendor said: polis ve ambulans gelene kadar karşısına geçer parmakla göstererek güleceğim yoksa bile gülmeye zorlarım kendimi inadına. aklıma şu geldi aaaaaaa hahhahaha aaaaa hahahahah http://www.youtube.com/watch?v=iAHAEAXs1fI# it crowd fifty fifty outtake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 off o ney layn öyle,çok fena yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Red said: hırsız olması kıçına sopa girmesinin doğal birşey ve komik birşey oldugunu düşündürüosa bence sen komiksin katili tecavuzcusu psikopatı hırsızla aynı kefeye koymam. hani kola bacaga girse insan iyi olmus diyebilir.ama girdiği yer karikaturluk olsada kötü ve komik değil bence Hırsız olmasına hırsız ama zorunluluktan muhtaciyetten yapmıyo hırsızlığı. Yoksa ev falan soyardı en kötü. Müze soymuş adam be? Milyonluk tabloları götürüyor. Karın tokluğu değil adam servet peşinde. Ayrıca dediğim gibi o parmaklıkların öyle mızrak gibi giricek şekilde yapılmasının sebebidir zaten hırsızlar takılsın diye başta caydırıcılık olmadı zarar verme engelleme olsun diye. Bunca sene orada dururken parmaklıklar ne demeye kalkıp "lan ya hırsızlar takılırsa buna" demediniz o zaman? Kaşınmış adam ettiğini de bulmuş. Gülünmesi de doğaldır gayet, aptallık etmiş cezasını çekmiş. Adam orayı soyarken bal gibi biliyodu mızrak gibi parmaklığı olduğunu, böyle takılabileceğini. Dediğim gibi. Camlarınızı açık bırakın evden ayrılırken madem öyle, adam kırdığında ayağına batmasın evi soyarken. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi görüntü komik, konsept komik. Gerçekleri düşünürseniz, herşeyin sonucunu ve olasılıkları düşünürseniz hiçbirşeye gülmemelisiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tam deliğe girmemiş ki abi sol lopa girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tam deliğe girmiş gibi düşününce daha da komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kesmedi yani sol lop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ağzından çıktığını düşün bak kopuyosun kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Söyleyelim müzeye parmaklıkları kaldırsınlar. Hırsızlar kaçarken takılıp kıçlarını kaptırabilir, zarar görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ana açtığım konu hit yapmış obarey=p valla onu bunu bilmem oturduğunuz yerin kıymetini bilin :D insan bi fena oluyo düşününce be ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tamam abi hiiiiiiiç komik değil, çooooooook üzücü. Ah keşke hırsızın dötüne demir girmeseydi de rahat rahat yapsaydı hırsızlığını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok hırsızlık yapmasın o da tükaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 baskasının basına geldiği sürece hersey komiktir,a mans failure anothers lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yazık lan... bide ordan çıkartırken adamı nasıl canı yanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Valla kusra bakma abicim ben buna katılmıyorum. Adam ettiğini bulmuş. Ha adam açtır açıktadır zorunluluktan yapıyodur hadi bi derece. Ama adam ev, cafe falan değil müze soyuyo be? İhtiyaçtan değil meslek olarak benimsemiş, o derece bir arsız öyle bir pislik yani. Hani resmi görünce gülmedim ben şahsen ama gülebilirdim de komik gelse. Oh olsun dedim rahatça. Hala da iyi olmuş diyorum. Ne güzel işte bundan sora en azından bi süre caydırıcılık olur da tırsıtırsa bikaç kişiyi, bi süre bile olsa hırsızların gözünü korkutup azaltırsa hırsızlık sayısını ne mutlu. Sen kalk müze soy, öyle kolay yoldan hırsızlıkla servet götür tek gecede, hiç emek harcamadan çalıp çırparak hayat kur kendine, sora başına böyle kaza gelince de bi de üzülelim. Kusra bakma abi, ben gayet iyi olmuş dedim hala da derim. Keşke her hırsızın başına aynı şey gelse. Ha ben elime bi kazık alıp da hırsız peşinde koşmam götünüze sokacam diye (Rewendor the Thief Slayer olmam yani) ya da hırsızı yakalasam (yapabiliyosam eşşek sudan gelinceye kadar dövmeme rağmen) böyle bişi yapmam ama öyle bir şey olacaksa da itiraz etmem iyi olmuş da derim. Edit: yanlış mesaj quotelanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben forumcunun zeki çevik ahlakli ayni zamanda ironiden anliyanini severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Oha çok feci. Bi daha hırsızlık yapmaz heralde diycem de millet bi acayip, yapar mutlaka yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Rewendor said: Valla kusra bakma abicim ben buna katılmıyorum. Adam ettiğini bulmuş. Ha adam açtır açıktadır zorunluluktan yapıyodur hadi bi derece. Ama adam ev, cafe falan değil müze soyuyo be? İhtiyaçtan değil meslek olarak benimsemiş, o derece bir arsız öyle bir pislik yani. Hani resmi görünce gülmedim ben şahsen ama gülebilirdim de komik gelse. Oh olsun dedim rahatça. Hala da iyi olmuş diyorum. Ne güzel işte bundan sora en azından bi süre caydırıcılık olur da tırsıtırsa bikaç kişiyi, bi süre bile olsa hırsızların gözünü korkutup azaltırsa hırsızlık sayısını ne mutlu. Sen kalk müze soy, öyle kolay yoldan hırsızlıkla servet götür tek gecede, hiç emek harcamadan çalıp çırparak hayat kur kendine, sora başına böyle kaza gelince de bi de üzülelim. Kusra bakma abi, ben gayet iyi olmuş dedim hala da derim. Keşke her hırsızın başına aynı şey gelse. Ha ben elime bi kazık alıp da hırsız peşinde koşmam götünüze sokacam diye (Rewendor the Thief Slayer olmam yani) ya da hırsızı yakalasam (yapabiliyosam eşşek sudan gelinceye kadar dövmeme rağmen) böyle bişi yapmam ama öyle bir şey olacaksa da itiraz etmem iyi olmuş da derim. Edit: yanlış mesaj quotelanmış DOTA +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Demirin adamın götüne girmesinden daha çok burdaki muhabbete güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya hırsız mırsız,bi insan ölücek şekilde yaralanıyo ve siz buna gülüyosunuz?oturup aynı şeyleri bidaha yazmicam da şuna gülenlerin bi yakını ölür-yaralanır da foruma topik açarsa yemin ederim kahkahalar atarak yazarım böyle foruma o üzüntüyle bozuk olan siniriniz hepten bozulur.isteyen madem istediğine güler ya hani. ben hırsızı savunma adına demiyorum bunu adam ölüyomuş ulan nesi komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ama ölmemiş. yıllar sonra torunlarına anlatabilir bakın çocuklar bi gün müzeden çalıyodum dötüme demir girdi muhauhua diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi gülüp de sonucunu görmediğin bir sürü sahnenin devamında belki adam ölüyo. Yani.. Dediğim gibi. Pikaçuyum diye atlayan çocuk örneği. Ha ona da gülmediysen, bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar