Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 FACEBOOK TÜRKİYENİN EN ÖNEMLİ İNTERNET DEVİDİR
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ... edit : alakasız oldu. Haberi ilkin bununla ilgili sandım kredi kartı tefeciliği ile ilgili.
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya facebook kapatılır yada ekşi sözlük
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Çukurova holdinge bağlı siteler sanırım. Superonline gibi
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oyum ttnet ten yana araplara satıldılması bıle saıbelıydı zaten bıde casusluk dınleme olayları vardı buyuk ıhtımal ttnet
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 çukurova - superonline mantıklı aslında. ayrıca ttnet'e kim ne yapabilir yahu ?
sharky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 %90 Superonlinedir. Ama o kargasada, istedikleri bilgileri bulmalari baya zaman alir tabii.. Eger ki teknik birseyler ise. Bir de simdi birlesme v.s. oldugundan, arastirilmasi gayet normal.
Werb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ttnet e kimsenın gücü yetmez {bütün ttnet kullanıcılarının bile gücü yetmiosa}
Rock Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Alexi_Septimus said: ttnet'ten başka dev yok. Ben de bunu diyecektim. Okadar büyüdüki(okadar kafa almak kolay değil) diğerleri yanında minik kalıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 haber:internet devine büyük operasyon! haber özeti:türkiyenin lider kuruluşlarından olan tt net bu cumartesi büyük bir operasyon için ameliyat masasına yatacak. tt net'in popo nahiyesinden kafa girmesi sonucu oluşmuş cerahatli kısım doktorlar tarafından alınacak. uzmanlar tt net'in durumunun iyi olmasını ve pazartesiye ayağa kalkmasını beklediklerini söylerken bilişim eksperleri bu ameliyat sonucu önceki günlerde ölen yurtdışı çıkışlarının resleneceğini ve tam kapasite ile çalışacağını belirttiler
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 facebook mahkeme karariylan engellense popomla gulerim ehuhu.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Arkadaslar bugun elimize ulasan bir yazi sonucu faaliyetlerimizi bir sure durdurmak zorunda kaliyoruz. Saglicakla kalin..
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 paticik bence hatta kesin paticik hepimizi tutuklıyacaklar koycaklar koğuş'a ordaki adamlarda ne lahn öyle turuncu turuncu sitelerde dolaşıyosunuz diyecekler.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gay sitesi falan sanip kapamasinlar, paticik aysecik falan gibi, dev mev falanda bi seye gonderme olmasin sakin ?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi zaten günlük hayatta "benim girdiğim bir forum var, paticik..duydun mu hiç?" deyince milletin surat değişiyo "yok ben bilmiyorum duymadım duymam" falan diyolar direk.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ahahah burası kapanırsa nedanko'yu ele başlarından diye içeri alırlar yahu.. gerçi o yurtdışında sanırım
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yakalanırsak ben sizi ele veririm herşeyi kaydetcem :P
Öne çıkan mesajlar