Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 said: Dikkat! İstihbarat çalışmaları yapılıyor. 05.09.2008 14:23 Türkiye'de faaliyet gösteren bir internet devine çok ciddi bir operasyon yapılabilir. Elimize ulaşan bilgiler, bu planı ortaya koyuyor. İlginç gelişmeler, SDN'de. Türkiye'de faaliyet gösteren ve hemen hemen herkes tarafından bilinen bir internet devi hakkında, resmi kurumlar tarafından çok ilginç bilgiler toplanıyor. İstihbarat çalışmaları, hiç de rutin bilgi alma uygulamalarına benzemiyor. İstenilen bilgilerin niteliği ise, bu internet devinin başını ağrıtacak türden. Editörlerimizin ulaştığı belgeler, hem internet devini hem de bilgi toplamakla görevli resmi kurumun işlerini en iyi şekilde yapabilmesi için web sitemiz üzerinden bir süre açıklanmayacak. habertürk İlginç bir haber. Haberi öyle yapmışlarki durun çatlayın meraktan gibi. Tahmin yürütebilen var mı ?
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ramazanda yemek topiği açmayın dedik bin kere kapanırsak biri patirevenge.com u alsın.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 paticiğe girişçeklermiş ergenekon kapsamında
Werb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bence ramazan nedeniyle yemeksepeti.com gidici
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 internet devi = google? chrome nasıl çalışıyor diye soracaklardır.. onlar da açık abi her şey.. diyebilirler yine özgürlükleri kısıtlayacak bişi olmasın da
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 wow! bilgi dahilinde bi açıklama gibi geldi bu.. konuş absolut! ne biliyorsun?
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yalnız superonline a da uzun zamandır girmiyordum, şimdi görünce girdim, yeni tasarım berbat ve kullanışsız.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İnternet devi başka ne varki :) Türkiyede.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Haberde internet devinin Türkiye içinde olduğu anlaşılıyor bence. Superonline ilk akla gelen ama şu an eskisi gibi bir devmi süperonline ?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 TTnetten sonra hala en büyük o degil mi? Bilmiyorum başka hangi firma var onunla yarışabilen.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yutube olm ben diim size,kafayı taktılar zaten :d
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Türkiye'de faaliyet gösteren diyor valeron.
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kaynak habertürk, altından saçma sapan bi haber çıkarsa şaşırmam
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Reklam kokan haberler bunlar. Edit: Kaynak shiftdelete.net bu arada, habertürk haberi ordan çakmış.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bence facebook facebook açılınca tayyibin yonja profiline olan ilgi azalmış diye duydum ben
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 said: Türkiye'de faaliyet gösteren bir internet devine çok ciddi bir operasyon yapılabilir. Elimize ulaşan bilgiler, bu planı ortaya koyuyor. İlginç gelişmeler, SDN'de. Heralde yabancı bir sitenin türkiyedeki internetten girilebilmesi anlamında değilde resmi olarak Türkiyede faaliyet göstermesinden bahsediyordur haber.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 cumnuriyetin internet sitesini kapatacaklar sanırım.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ebay ortağı kimdi ya Gittigidiyor muydu, o olabilir bak.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 cumhuriyetin haber portalı açılıyo ayın 8inde, ama onunla alakalı değildir sanırım ya. Cumhuriyet zaten ne zaman dev olabilmiş ki? Millet Posta okur Cumhuriyet okumaz.
Öne çıkan mesajlar